H Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσιάζει τις νέες οικιακές συσκευές της Inventor!

Aγαπημένες μου ξέρετε ότι πάντα μου αρέσει να ανακαλύπτω και να σας παρουσιάζω όλες τις νέες τάσεις αλλά και τα πιο καινοτόμα προϊόντα, που δοκίμασα και έκαναν διαφορά στην καθημερινότητά μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική!

Σήμερα λοιπόν θα ήθελα να σας γνωρίσω τη νέα οικογένεια οικιακών συσκευών Inventor - ένα brand που είναι και η πρώτη μου επιλογή σε κλιματιστικά και αφυγραντήρες- η οποία έρχεται για να μας δώσει λύσεις τεχνολογίας και στις πιο κλασικές συσκευές του σπιτιού μας.

Ψυγειοκαταψύκτες για κάθε ανάγκη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από ένα καλό ψυγείο στο σπίτι μας; Σίγουρα όχι! Γι’ αυτό το λόγο η Inventor διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε ψυγειοκαταψύκτες, κλασικά δίπορτα ψυγεία, απλούς καταψύκτες, μικρά ψυγεία πάγκου και wine coolers. Εγώ από τη σειρά ξεχώρισα τον πιο σύγχρονο ψυγειοκαταψύκτη, που έχει άνετους χώρους, για να εξυπηρετεί όλη την οικογένεια. Ξέρετε τώρα… ο καθένας έχει τα δικά του! Το γάλα το κανονικό των παιδιών, το δικό μας αμυγδάλου και πόσα άλλα! Ακόμη διαθέτει σύστημα fresh cooling και ειδικό συρτάρι για τα νωπά μας κρέατα, ψάρια κ.λπ. που πρέπει να συντηρούνται σε ειδικές συνθήκες, καθώς επίσης ειδικό συρτάρι ελέγχου υγρασίας για τα λαχανικά και τα φρούτα. Έτσι, δεν πετάμε τίποτα και εξοικονομούμε χρήματα! Και μιλώντας για εξοικονόμηση μην ξεχάσω να σας πω πως ότι η Inventor έχει πάρα πολλές συσκευές, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω- Αλλάζω συσκευή», οπότε μπορείτε να τα πάρετε πολύ-πολύ οικονομικά! Ψάξτε τα.

Πλύντε τα πιάτα σας σαν επαγγελματίες!

Και στα πλυντήρια πιάτων όμως η Inventor καινοτομεί με τη σειρά Clean Pro… Πάμε τώρα να δούμε και το πλυντήριο πιάτων 60 cm της πρωτοποριακής σειράς, που έχει τη δυνατότητα για πλύση σε ξεχωριστές ζώνες, ώστε να μη χρειάζεται να περιμένετε να γεμίσει όλο το πλυντήριο. Έτσι, έχετε καθημερινά καθαρά τα σκεύη σας ενώ κάνετε και οικονομία. Επιπλέον, διαθέτει ξεχωριστό συρτάρι για τα μαχαιροπήρουνα και όχι απλά καλάθι, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ακόμη, υπάρχει και σύντομο πρόγραμμα 90 λεπτών και αυτόματο άνοιγμα πόρτας όταν τελειώνει η πλύση ώστε να φεύγουν οι υδρατμοί και να στεγνώνουν ωραία τα πιάτα και τα ποτήρια μας, γυαλιστερά και χωρίς λεκέδες! Θα το βρεις σε λευκό και inox και με δυνατότητα εντοιχισμού.

νέες οικιακές συσκευές της Inventor

2 σε 1 πλυντήριο-στεγνωτήριο..

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα πλυντήρια ρούχων της Inventor. Τι να πει κανείς για το πλυντήριο-στεγνωτήριο Galaxy; Το συγκεκριμένο πλυντήριο-στεγνωτήριο χωρητικότητας 10 κιλών για πλύσιμο και 7 κιλών είναι ιδανικό για οικογένεια, αφού δεν χρειάζεται να βάζετε τρία πλυντήρια την ημέρα! Ακόμη, διαθέτει inverter μοτέρ για μεγάλη διάρκεια ζωής και λειτουργία Stain Away που απομακρύνει τους πραγματικά δύσκολους λεκέδες όπως λεκέδες από σάλτσες, καφέ και κόκκινο κρασί. Εκτός όμως από τα κλασικά προγράμματα, που εννοείται ότι διαθέτει, έχει και πρόγραμμα πλύσης με ατμό για αποστειρωμένα ρούχα σε βάθος. Έτσι, αυτό το κάνει ιδανικό για όσους εργάζονται ή κινούνται σε περιβάλλοντα, όπου είναι εύκολη η διασπορά μικροβίων όπως: νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς ή βρεφικούς σταθμούς. Σε όλα αυτά προσθέστε το πρόγραμμα για βρεφικά ρούχα, που πέρα από την πλύση, φροντίζει και το ξέβγαλμα να είναι εντατικό, ώστε να μην μένουν υπολείμματα απορρυπαντικού που ερεθίζουν το δέρμα των μικρών μας θησαυρών! Και το μενού στα ελληνικά παρακαλώ, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Ρε παιδί μου μερικές συσκευές πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό για να τις καταλάβεις. Ευτυχώς, όχι της Inventor.

νέες οικιακές συσκευές της Inventor

Γρήγορα & εύκολα γεύματα στο φούρνο μικροκυμάτων!

Τέλος, ας μιλήσουμε για τη δική μου αδυναμία, τον φούρνο μικροκυμάτων Groovy! Και σας εξηγώ παρακάτω γιατί τον λατρεύω! Όπως πολύ καλά ξέρετε μου αρέσει πολύ η ρετρό τάση στη διακόσμηση. Μάλιστα αν μπορείτε να τη συνδυάσετε με τις ευκολίες που δίνει η τεχνολογία σήμερα, είναι το ιδανικό σενάριο! Ο Groovy λοιπόν (υπάρχει και σε μαύρο χρώμα, αν το κόκκινο δεν ταιριάζει στην κουζίνα σας), με τα τέλεια κουμπιά και το υπέροχο χερούλι, είναι τελείως pop art! Αν πάλι σας αρέσει το πιο μοντέρνο tech design, θα βρείτε πολλές ακόμη συσκευές στη σειρά Inventor. Και από προγράμματα έχει τα πάντα! Ειδικότερα, διαθέτει 11 διαφορετικά προγράμματα, για να μπορείτε ουσιαστικά να φτιάξετε τα πάντα και ξεχωριστή λειτουργία grill για ένα γρήγορο κοτόπουλο, μπριζόλα, φιλέτο χωρίς να ανάβετε φούρνο που καίει πολύ. Επιπλέον, συνδυαστικό πρόγραμμα μικροκυμάτων και grill που δίνει τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος και φυσικά πρόγραμμα ξεπαγώματος για όταν αποφασίζετε τελευταία στιγμή να φτιάξετε κάτι που έχετε στην κατάψυξη ή πολύ απλά ξεχάσατε να το βγάλετε από το βράδυ για ξεπάγωμα.

νέες οικιακές συσκευές της Inventor

Για να πάρετε μια μικρή γεύση από τα παραπάνω ετοιμάσαμε για εσάς ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο δυο υπερτυχεροί κερδίζουν από ένα φούρνο μικροκυμάτων groovy (έναν μαύρο και έναν κόκκινο).

*Για περισσότερα κάντε κλικ στο www.inventoraircondition.gr ή ακολουθήστε τα accounts του στα social media: Facebook Page: Inventor Instagram Page: inventor_greece

Και μην ξεχνάτε… Η Inventor ξεχωρίζει γιατί πάντα έχει όλες τις νέες τεχνολογίες, εφαρμοσμένες με τρόπο που βοηθούν όλους εμάς να τις χρησιμοποιούμε εύκολα και άνετα. Γνωρίστε τις οικιακές της συσκευές και θα με θυμηθείτε!

Για περισσότερα μπείτε στο Blog You&Me.