Στην ΙΚΕΑ θα δημιουργήσεις την κουζίνα των ονείρων σου!

Δες το πως

Στην ΙΚΕΑ θα δημιουργήσεις την κουζίνα των ονείρων σου!

Φαγητό με την οικογένεια ή τους αγαπημένους σου φίλους; Χαλάρωση με ένα καφεδάκι σε μια ήσυχη φωτεινή γωνιά; Μαγείρεμα με όλες τις ανέσεις και ευκολίες; Αν ζητάς όλα αυτά από την κουζίνα σου, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την ΙΚΕΑ, που έχει τις πιο ευέλικτες προτάσεις και λύσεις για να δημιουργήσεις μια όμορφη κουζίνα, απόλυτα προσαρμοσμένη στο γούστο σου, στις καθημερινές σου ανάγκες αλλά και στον δικό σου τρόπο ζωής.

Οι κουζίνες ΙΚΕΑ έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στο δικό σου σπίτι, αφού υπάρχουν πολλές προτάσεις ανάλογα με το design, το χρώμα, τη λειτουργικότητα και τις λύσεις οργάνωσης που επιθυμείς, ενώ προσαρμόζονται εύκολα στις σχεδιαστικές σου ανάγκες, δημιουργώντας εσύ την ευελιξία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου στα ντουλάπια, στους πάγκους, στα συρτάρια.

Στην ΙΚΕΑ θα δημιουργήσεις την κουζίνα των ονείρων σου!
Σύστημα κουζίνας METOD με προσόψεις BODBYN, τρόλεϊ κουζίνας BEKVÄM και χερούλι ENERYDA

Τι χρειάζεσαι λοιπόν; Μια κουζίνα με άπειρες δυνατότητες, όπως η ΜΕΤΟD, μια κουζίνα με εύκολη συναρμολόγηση και ευελιξία, όπως η ΕΝΗΕΤ, μια μίνι κουζίνα σαν την SUNNERSTA ή μια σύνθεση που θα σου προσφέρει τις βασικές λειτουργίες όπως η ΚΝΟΧΗULT; Ό,τι έχεις φανταστεί για τον δικό σου χώρο θα το βρεις στην ΙΚΕΑ.

Είτε μιλάμε για μοντέρνες κουζίνες είτε για παραδοσιακές, για σκουρόχρωμες ή αντοιχτόχρωμες, η ΙΚΕΑ έχει τη λύση για να φτιάξει για σένα τον χώρο που ονειρεύεσαι χωρίς πολύ κόπο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς καλά τις ανάγκες σου να να αποφασίσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι ειδικοί της ΙΚΕΑ, για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την κουζίνα των ονείρων σου.

Στην ΙΚΕΑ θα δημιουργήσεις την κουζίνα των ονείρων σου!
Σύστημα κουζίνας METOD με προσόψεις ASKERSUND και χειροποίητο καπέλο φωτιστικού TORARED

Οι Υπηρεσίες IKEA Μέτρησης Κουζίνας, Σχεδιασμού, Μεταφοράς, Αποσυναρμολόγησης / Συναρμολόγησης και Εγκατάστασης σού δίνουν τη δυνατότητα να τα έχεις... όλα σε 1!

Γιατί η σκέψη της ΙΚΕΑ είναι “ολιστική”, δηλαδή δεν σταματά στο έπιπλο αλλά πηγαίνει την ιδέα παραπέρα! Οργάνωση, αποθήκευση, φωτισμός, λειτουργικοί τρόποι χρήσης θα ολοκληρώσουν ιδανικά την κουζίνα σου για να την απολαμβάνεις μια ζωή μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους όπως ακριβώς επιθυμείς!

Στα plus πρόσθεσε:

  • Δυνατότητα πληρωμής μέχρι και σε 36 άτοκες δόσεις
  • Πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα «Δάνειο στη στιγμή»
  • Δωρεάν ραντεβού για σχεδιασμό κουζίνας στα καταστήματα ΙΚΕΑ
  • Δωρεάν online Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Κουζίνας
  • Έως 25 χρόνια εγγύηση (για όλες τις METOD)
TAGS