25η Μαρτίου: Βαρεθήκατε τον κλασικό μπακαλιάρο; Αυτή είναι μια διαφορετική συνταγή για να τους τρελάνετε όλους!

θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

25η Μαρτίου: Βαρεθήκατε τον κλασικό μπακαλιάρο; Αυτή είναι μια διαφορετική συνταγή για να τους τρελάνετε όλους!

Πλησιάζει η μέρα που θα φάμε πολύ μπακαλιάρο!

Το Youweekly.gr σας βρήκε μια απίθανη συνταγή για την 25η Μαρτίου:

Υλικά

4 φιλέτα μπακαλιάρου ξαρμυρισμένα (περίπου 1 κιλό)
5 μέτριες ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, σε μεγάλα κομμάτια
2 μέτρια κρεμμύδια σε ροδέλες
100ml ελαιόλαδο
1 κιλό πατάτες
½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες
½ πιπεριά πράσινη σε λωριδες
1 φύλλο δάφνης
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι

½ πιπεριά πράσινη σε λωριδες
1 φύλλο δάφνης
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία
Κόβετε τα φιλέτα του μπακαλιάρου σε κομμάτια και ξεφλουδίζετε το σκόρδο. Στη συνέχεια, πλένετε, ξεφλουδίζετε και κόβετε τις πατάτες σε κομμάτια.

Σε μια μικρή κατσαρόλα, βάζετε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, το σκόρδο, τις πιπεριές, τις πατάτες και τον μπακαλιάρο. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, πιπέρι και το φύλλο δάφνης. Σκεπάζετε με το καπάκι και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά για 35 λεπτά. Ανά 10 περίπου λεπτά φροντίστε να κουνάτε λίγο την κατσαρόλα για να μην κολλήσει το φαγητό. Μην ανακατέψετε με κουτάλα, γιατί οι πατάτες θα διαλυθούν.

Σβήνετε τη φωτιά και αφήνετε για λίγο το φαγητό να κρυώσει μέχρι να το σερβίρετε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αγαπημένη της συνταγή για πίτσα Bianca! Θα την λατρέψετε!

Κορίτσια μου, λατρεύω την πίτσα, ωστόσο την πίτσα που φτιάχνω εγώ, γιατί θέλω να ξέρω τα υλικά που έχει μέσα.

Η αγαπημένη μου και την φτιάχνω συνέχεια είναι η πίτσα Bianca.

Αν θέλετε και εσείς να απολαύσετε μια διαφορετική πίτσα, αυτή είναι η συνταγή μου και η εκτέλεση της. Διαβάστε την συνέχεια στο You&MebyStamatinaTsimtsili!

Δείτε περισσότερες συνταγές στο Youweekly.gr