Ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε την Ζυγούλη από τη κουζίνα και μπήκε αυτός - Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε με πατάτες

Εκτός από τραγουδιστής είναι και... μάγειρας! Η απίστευτη συνταγή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε την Ζυγούλη από τη κουζίνα και μπήκε αυτός - Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε με πατάτες

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από ένας επιτυχημένος τραγουδιστής έχει αποδείξει πως είναι και ένας ταλαντούχος μάγειρας. Πριν από λίγες ημέρες έβγαλε από την κουζίνα τους την σύζυγο του, Κάτια Ζυγούλη, μπήκε αυτός και ξεκίνησε την μαγειρική. Δεν φαντάζεστε τι απίστευτο και νόστιμο έφτιαξε με πατάτες.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μένουν όπως όλοι μας μέσα στο σπίτι, ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, αλλά και την προστασία της υγείας των πολιτών. Αυτή την στιγμή τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τα 1.000.

Το ζευγάρι καθημερινά βρίσκει διάφορα πράγματα να κάνει με τα τέσσερα παιδιά του για να περάσουν την ώρα τους μέσα στο σπίτι της. Η Αριάδνη, ο Απόλλωνας, ο Αλέξανδρος και η Αναστασία είναι οι μεγάλες τους αδυναμία και θέλουν καθημερινά να περνάνε όσο περισσότερο και ποιοτικό χρόνο μαζί τους παίζοντας παιχνίδια ή διαβάζοντας.

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς επικοινωνεί καθημερινά και με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είτε με αναρτήσει του μέσα από το σπίτι, είτε με live που πραγματοποιεί. Μάλιστα, ένα live έκανε πριν από λίγες ημέρες, όπου μοιράστηκε μαζί τους αγαπημένες τους επιτυχίες τραγουδώντας τες.

Βέβαια, αυτό που δεν παρατήρησε κανείς ήταν ένα σχόλιο που του έκανε η Κάτια Ζυγούλη κάτω από το βίντεο που ήταν στον αέρα του Instagram εκείνη την στιγμή. Συγκεκριμένα, το μοντέλο του έγραψε «Έλα να κοιμήσεις τα παιδιά». Όπως ήταν επόμενο το γεγονός αυτό δεν γινόταν να μην σχολιαστεί. Δείτε εδώ το live, αλλά και το σχόλιο.

Τι έφτιαξε ωστόσο ο μάγειρας Σάκης Ρουβάς στην κουζίνα;

Πριν από λίγες ώρες ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακόμη ένα βίντεο, ωστόσο απόσπασμα από το live του, αλλά μέσα από την κουζίνα του. Ο τραγουδιστής μας έδειξε βήμα προς βήμα πως να φτιάξουμε νόστιμα τσιπς! Μια συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που μπορείτε να βρείτε εδώ.