Ένα καλοκαιρινό smoothie με μήλο – σέλερι και γιαούρτι από την Ελένη Ψυχούλη!

Η συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε!

Ένα καλοκαιρινό smoothie με  μήλο – σέλερι και γιαούρτι από την Ελένη Ψυχούλη!

Πολυβιταμινούχο, πολύ δροσερό, πολύ λαχταριστό, αυτό το smoothie είναι μια πολύ καλή ιδέα για να δροσιστείτε γλυκά.

Μερίδες:4-5 Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μία λαχταριστή συνταγή: Σουτζουκάκια υπερπαραγωγή με κροκέτες πατάτας!

Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:
Ελένη Ψυχούλη
όλες οι συνταγές του chef »

Υλικά
4 μήλα πράσινα
χυμό από 1 λεμόνι
2 φλιτζάνια νερό παγωμένο
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 κοτσάνι σέλερι
2 κουτ. σούπας μέλι
παγάκια για το σερβίρισμα

Διαδικασία
Καθαρίζετε τα μήλα από φλούδες και κουκούτσια, τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια και τα ρίχνετε στο μπέντερ. Τα περιχύνετε με το χυμό του λεμονιού.

Κρατάτε ένα κομμάτι σέλερι στην άκρη και αφού το ξεφλουδίσετε προσεκτικά το κόβετε σε μικρά μπαστουνάκια. Κόβετε το υπόλοιπο σε κομμάτια και το ρίχνετε στο μπλέντερ.

Δείτε ακόμη: Nόστιμο και δροσερό: Παγωτό ροδάκινο με γιαούρτι και σοκολάτα!

Προσθέτετε στο μπλέντερ το νερό, το γιαούρτι και το μέλι και χτυπάτε καλά να πολτοποιηθεί το μίγμα. Αν δεν έχει την επιθυμητή πυκνότητα προσθέτετε επιπλέον νερό και χτυπάτε λίγο ακόμη.

Τοποθετείτε από 2 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζετε μέσα το ρόφημα. Διακοσμείτε με μπαστουνάκια σέλερι, βάζετε από ένα καλαμάκι και σερβίρετε αμέσως.

Tips
Αντί για πράσινα μήλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρισμένα κόκκινα μήλα. Σε αυτή την περίπτωση θα παραλείψετε και το σέλερι και θα προσθέσετε στο μίγμα λίγη κανέλα σε σκόνη και λίγο επιπλέον μέλι.

Πηγή: Olivemagazine.gr