Φτιάξε τούρτα παγωτό oreo εύκολα και γρήγορα με 3 μόνο υλικά!

Δεν υπάρχει καλύτερη συνταγή!

Φτιάξε τούρτα παγωτό oreo εύκολα και γρήγορα με 3 μόνο υλικά!

Φτιάξε τώρα τούρτα παγωτό oreo εύκολα και γρήγορα με 3 μόνο υλικά, με την συνταγή που σου δίνουμε!

Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε πάντα κάτι δροσιστικό...υπάρχει λοιπόν κάτι καλύτερο από το παγωτό;

Ναι, υπάρχει και είναι η τούρτα παγωτό ειδικά όταν έχει μέσα κομματάκια oreo αγγίζει τα όρια του ιδανικού!

Πάμε να δούμε την συνταγή:

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

180γρ. μπισκότα Oreo (ή αντίστοιχα σοκολατένια μπισκότα)
500ml. κρέμα γάλακτος
200γρ. ζαχαρούχο γάλα

Προετοιμασία:

Χτύπα στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει. Έπειτα, ριξε το ζαχαρούχο γάλα και ανακάτεψε τα μαζί. Αφού ανακατευτούν, σπάσε τα μπισκότα σε κομμάτια και ρίξε τα μέσα στο μείγμα. Με μια σπάτουλα ανακάτεψε απαλά να πάνε παντού.

Άπλωσε μια λαδόκολλα ή μια μεμβράνη σε μια μακρόστενη (ή και στρογγυλή φόρμα) και ρίξε το παγωτό σου. Βάλτο στην κατάψυξη για τουλάχιστον τέσσερις ώρες να παγώσει. Έπειτα ξεφορμάρισε και βάλε την τούρτα παγωτό σου σε μια ωραία πιατέλα. Στόλισε από πάνω με λίγα μπισκότα και σέρβιρε.

Tips:
Αγόρασε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο από την προηγούμενη μέρα και άστα στο ψυγείο να κρυώσουν καλά. Έτσι θα έχεις καλύτερη υφή για το παγωτό σου. Επίσης, για να κάνω την τούρτα να μοιάζει πιο υπερπαραγωγή, παίρνω ένα τσέρκι που είναι βάση για τούρτες, στρώνω ένα κομμάτι λαδόκολλα στον πάτο, θρυμματίζω λίγα μπισκότα και τα στρώνω. Από πάνω ρίχνω το μείγμα με την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο και στο τέλος στολίζω με ολόκληρα μπισκότα από πάνω- έτσι για να μοιάζει ότι έκανα κάτι πιο δύσκολο.

Δες εδώ την συνταγή και φτιάξε την πιο δροσερή τούρτα, για φέτος το καλοκαίρι!

Εάν λατρεύεις και εσύ το Cheesecake, αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου!

Είναι τέλειο! Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος είναι ότι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει! Εάν λατρεύεις και εσύ το Cheesecake, αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου!

Το κλασσικό cheesecake είναι μεγάλη αγάπη για όλους μας . Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι μια από τις καλύτερες και πιο δροσερές επιλογές! Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσουμε στην άλλη εκδοχή του!

Για τη βάση

250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
Για τη γέμιση

750 γρ. τυρί κρέμα
¾ φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 μανταρίνι
Για το σιρόπι μανταρινιού

1 φλιτζάνι χυμό μανταρινιού
ξύσμα από 1 μανταρίνι
4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 κουταλιές σούπας ρούμι
φέτες λεπτές από μανταρίνι

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη βάση. Βάζουμε τα μπισκότα στη μουλινέτα μαζί με τη ζάχαρη και τα κάνουμε σκόνη.
Τα μεταφέρουμε σε μπολ, ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και αναμειγνύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε φόρμα με σούστα διαμέτρου 23 εκ. και το πιέζουμε με την παλάμη και την πίσω μεριά ενός κουταλιού για να καλύψει τον πάτο και γύρω στο 1 εκ. από τα τοιχώματα της φόρμας. Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση: βάζουμε το τυρί με τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος σε μπολ και δουλεύουμε με το μίξερ μέχρι να ενωθούν πολύ καλά τα υλικά. Βγάζουμε τη βάση από το ψυγείο και απλώνουμε επάνω προσεκτικά την κρέμα.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι, βράζουμε τον χυμό, τη ζάχαρη και το ξύσμα μανταρινιού μέχρι να γίνουν σαν πηχτό σιρόπι.
Προσθέτουμε το ρούμι και το ξύσμα του μανταρινιού, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Βγάζουμε το τσιζκέικ από το ψυγείο και σκεπάζουμε αν θέλουμε την επιφάνεια με τις φετούλες του μανταρινιού.
Περιχύνουμε προσεκτικά με το σιρόπι και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.