Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Τρεμουλιαστό» σουφλέ σοκολάτας με Kinder να ρέει από μέσα!

Ζουμερό, σοκολατένιο και με υγρή γέμιση!

«Τρεμουλιαστό» σουφλέ σοκολάτας με Kinder να ρέει από μέσα!
ΓΛΥΚΕΣ 09.10.2019 14:32

Το απόλυτο γλυκό για τον καφέ σας! «Τρεμουλιαστό» σουφλέ σοκολάτας με Kinder να ρέει από μέσα!

Ζουμερό, σοκολατένιο και με υγρή γέμιση το σουφλέ σοκολάτας με kinder είναι η τέλεια δικαιολογία για να ξεφύγετε λίγο από τη διατροφή!

Υλικά

4 ‏αβγά
1 φλ. ‏ζάχαρη
1/2 φλ. ‏αλεύρι
100 γρ. ‏κουβερτούρα σοκολάτα
1 φλ. ‏βούτυρο λιωμένο
13 ‏μπάρες σοκολάτας Kinder

Εύκολο σιροπιαστό κέικ σοκολάτας! Έχει κάνει θραύση στην Αμερική!


Εκτέλεση

Ανακατεύετε τα αβγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι ώσπου να έχετε ένα λείο μείγμα.
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και έπειτα προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο. Την αφήνετε λίγο να κρυώσει
(αν τη ρίξετε απευθείας θα μαγειρέψει τα αβγά) και έπειτα την ενσωματώνετε στο μείγμα με τα αβγά.
Γεμίζετε τα φορμάκια μέχρι τη μέση με το μείγμα. Τα ραμεκιν για σουφλέ είναι τέλεια για αυτό.
Βάζετε 1/3 της μπάρας Kinder σε κάθε φορμάκι και καλύπτετε με μια μικρή κουταλιά από τη ζύμη.
Ψήνετε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
Όσο ψήνετε τα σουφλέ σας κόβετε τις υπόλοιπες 12 Kinder σε λεπτές λορίδες. Μόλις είναι έτοιμα τα σουφλέ τοποθετείτε τις λορίδες Kinder στην επιφάνεια τους ώστε να αρχίσουν να λιώνουν.

Γρήγορη και νόστιμη σοκολατόπιτα από κρουασάν! Αργός... "θάνατος"!

Γρήγορη και νόστιμη σοκολατόπιτα από κρουασάν! Αργός... "θάνατος"! Μια συνταγή "κόλαση"...

Σήμερα θα σας προτείνουμε μια εντελώς διαφορετική σοκολατόπιτα από αυτή που έχετε συνηθίσει ! Αποτελείται από ψιλοκομμένα κρουασάν με 2 στρώσεις βελούδινης κρέμας σοκολάτας ανάμεσα τους.

Είναι ότι πιο εύκολο μπορείτε να φτιάξετε σε γλυκό , είτε για την παρέα σας , είτε για τις λιγούρες του Σαββατοκύριακου!

Ελαφρύ σοκολατογλυκό με ζαχαρούχο γάλα!

Συνταγή για σοκολατόπιτα

Για την εύκολη σοκολατόπιτα θα χρειαστείτε:

4-8 ‏κρουασάν με γέμιση σοκολάτα
2 φλ. ‏άχνη ζάχαρη
1 φλ. ‏κακάο
1 φλ. ‏βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. ‏γάλα αμυγδάλου
1 κ.γ. ‏εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε τα κρουασάν σοκολάτας σε μικρά κομμάτια και τοποθετείτε τα μισά μέσα στο ταψί.

Βάζετε τα υπόλοιπα υλικά στο multi/blender και αναδεύετε μέχρι να έχετε ένα μείγμα σαν γλάσο.

Ρίχνετε το μισό μείγμα σοκολάτας πάνω από τα ψιλοκομμένα κρουασάν και το λειαίνετε ώστε να είναι ομοιόμορφο.

Προσθέτετε 1 στρώση ακόμα με κρουασάν και άλλη μια στρώση μείγματος σοκολάτας την οποία επίσης στρώνετε καλά και ομοιόμορφα.

Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορμός λευκής σοκολάτας! Μια παραλλαγή του... κλασικού!

Χωρίς μίξερ αλλά γεμάτο γεύση! Κέικ με σταγόνες σοκολάτας!

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο Youweekly.gr

Share