Αυτός ο κορμός σοκολάτας με Oreo είναι σκέτη "κόλαση"!

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Αυτός ο κορμός σοκολάτας με Oreo είναι σκέτη

Είναι σκέτη "κόλαση" αυτός ο κορμός σοκολάτας με Oreo! Ετοιμαστείτε για την απόλυτη συνταγή που θα τους ξετρελάνει όλους!

Μια πανεύκολη, για αρχάριους, συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου. Δροσερός σοκολατένιος κορμός, με κομμάτια σοκολάτας, μπισκότα όρεο και λάδι καρύδας που θα του δώσει μια απίστευτη γεύση.

Φτιάξτε το απόλυτο κέικ Nutella "κόλαση" με μόλις δύο υλικά!

Ένα αγαπημένο γλύκισμα (το βρήκαμε εδώ) για μικρούς και μεγάλους που θα εντυπωσιάσει εσάς και σίγουρα όσους το δοκιμάσουν. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής σε βίντεο.

Υλικά συνταγής

600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια
150 γρ. λάδι καρύδας κρύο (το λάδι καρύδας στο ψυγείο πήζει και γίνεται σαν βούτυρο)
200 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης (35-36% λιπαρά)
40 μπισκότα όρεο

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μεγάλο, πυρίμαχο μπολ που να χωράει σε μέτρια κατσαρόλα για μπεν μαρί, βάζετε τα κομμάτια κουβερτούρας και το λάδι καρύδας (κρύο ώστε να έχει πήξει). Τοποθετείτε το μπολ σε μπεν μαρί, δηλαδή σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, φροντίζοντας το κοχλαστό νερό να μην ακουμπά το μπολ με τη σοκολάτα.
Ανακατεύετε το μείγμα κουβερτούρα-λάδι καρύδας στο μπεν μαρί, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και έχετε ένα λείο, σοκολατένιο μείγμα. Αφαιρείτε το μείγμα από το μπεν μαρί, προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Το αφήνετε στην άκρη να κρυώσει ελαφρώς.
Λαδώνετε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και στρώνετε 9 μπισκότα όρεο στη βάση της ώστε να καλύψει όλη τη βάση (βλέπε βίντεο). Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνετε σοκολατένιο μείγμα ώστε να καλυφθούν καλά τα μπισκότα. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία με άλλες 3 στρώσεις μπισκότων και σοκολατένιου μείγματος. (Στις επόμενες στρώσεις θα στρώσετε από 10 μπισκότα όρεο).
Καλύπτετε τη φόρμα με πλαστική μεμβράνη και βάζετε το κορμό σας στο ψυγείο για 5-6 ώρες τουλάχιστον ή μέχρι να παγώσει και σφίξει πολύ καλά. (Ιδανικά και για ένα βράδυ).

To Cheesecake Oreo- "κόλαση" που δε θα μπορείς να αντισταθείς!

Αυτό είναι το απόλυτο Cheescake με Oreo που δε θα μπορείς να του αντισταθείς! Είναι σκέτη "κόλαση"!

Μία εύκολη συνταγή που μπορούν να ακολουθήσουν όλοι! Έτοιμο με 5 απλά βήματα!

Φτιάξτε το απόλυτο κέικ Nutella "κόλαση" με μόλις δύο υλικά!

Υλικά:

-2 πακέτα μπισκότα Oreo
-1 συσκευασία τυρί κρέμα
-1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής
-1 κρέμα γάλακτος (330ml) 35% πολύ καλά παγωμένη
-2 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα
-120 γρ. βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση:

  1. Θρυμματίζουμε το ενάμισι πακέτο στο multi. Κρατάμε λίγο τρίμμα στην άκρη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με τα μπισκότα.
    2. Στρώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε μια φόρμα διαμέτρου 15 εκ. και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
    3. Με ένα μίξερ χτυπάμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το άνθος αραβοσίτου για 6 περίπου λεπτά ή μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το τρίμμα που έχουμε κρατήσει και το ανακατεύουμε απαλά να πάει παντού.
    4. Στρώνουμε το μείγμα πάνω από την βάση μας και παγώνουμε καλά για 3 ώρες.
    5. Σερβίρουμε με τρίμμα μπισκότου ή με ολόκληρο μπισκότο σε κάθε μερίδα.