Τηλεθέαση 8/11: Καταστροφή για Μενεγάκη! Ανατροπή στο prime time με το Νomads να ξυπνάει!

Ποια είναι τα νούμερα τηλεθέασης;

Τηλεθέαση 8/11: Καταστροφή για Μενεγάκη! Ανατροπή στο prime time με το Νomads να ξυπνάει!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα θα σας δώσουμε τα νούμερα των τηλεθεάσεων στο δυναμικό κοινό από το Youweekly.gr.

Έτσι θα μπορέσετε να έχετε μία εικόνα για το τι επέλεξαν οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads: Στημένος ο καβγάς Μισθοφόρου - Βασιλόπουλου! Η αποκάλυψη για την τακτική του ΑΝΤ1!

Νωρίς το πρωί

Νωρίς το πρωί τα πράγματα δε φαίνεται να αλλάζουν τουλάχιστον προς το παρόν και έτσι έχουμε τον ογκόλιθο Παπαδάκη να συνεχίζει τα σερί των νικών απέναντι στο Δημήτρη Οικονόμου!

Χθες λοιπόν το "Καλημέρα Ελλάδα" στο δυναμικό κοινό έκανε 23,6% στον Αnt1 και στο Σκάι το "Σήμερα" με το Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου στο 16%. Η έκπληξη έρχεται από την "Πρώτη είδηση" της ΕΡΤ που κάνει 8,4% και περνάει το Οpen και το "Ώρα Ελλάδος" με Χασαπόπουλο και Σαραντακο που κάνει 7,5%!

Πρωινά lifestyle

Στα πρωινά το ξεμάλλιασμα συνεχίζεται, αλλά η Φαίη Σκορδά παίζει μπάλα, προς το παρόν, μόνη της και χθες κάνει με "Το Πρωινό" στον Αnt1 ένα 18,5% "Στη φωλιά των κούκου", μακριά από τον καλό του εαυτό στο 14,2% στο Star!
Το «Eυτυχείτε» με την Κατερίνα Kαινούργιου κολλημένο στα μονοψήφια 8,9%, στο Open και το "Happy Day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή πολύ καλά στον Alpha με 18,1%.

Μεσημεριανή ζώνη

Εδώ έχουμε ανατροπές και αλλαγές σοβαρές ο Αnt1 βάζει "Κωνσταντίνου και Ελένης" δίπλα από την Ελένη Μενεγάκη και κάνει 16%!!!

Η Ελένη Μενεγάκη, κάνει το χαμηλότερο νούμερο της χρονιάς στο δυναμικό κοινό στο 12,5% και η Ζήνα Κουτσελίνη επηρεάζεται και κάνει μόλις 9,9% μονοψήφια!

Όλα τα λεφτά τα παίρνει η Τατιάνα Στεφανίδου που κάνει μία συγκλονιστική ανατροπή και έρχεται από τα αποδυτήρια με ένα 16% και τις αφήνει όλες τόμπολα!

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι Τατιάνα Στεφανίδου είναι η νικήτρια της χθεσινής ημέρας και δείχνει τα δόντια της στον ανταγωνισμό! Η Τατιάνα πολύ σκληρή για να πεθάνει! Χαρές και πανηγύρια στο Σκάι!

Δείτε ακόμη: Διάσημοι Έλληνες σταρ με προβλήματα υγείας!

Απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη έχουμε απίστευτες ανατροπές το "Shopping star" κάνει το χαμηλότερο νούμερο της χρονιάς με 16% κλάμα με την Βίκυ Καγιά στο δυναμικό κοινό.

Το "Μy style rocks" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 14,9%, το "Για την παρέα" με τον Μουτσινά 10,2% το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη χαμηλά ο συνήθως στο 8,4%! Νικήτρια η Ζέτα Μακρυπούλια που κάνει ένα απίθανο 19,3%!

Από τις πέντε το απόγευμα και μετά έχουμε τη Μαρία Μπεκατώρου να συνεχίζει το καλό σερί του Αnt1 και να κάνει με το στείλει "Still standing"ένα 17,1% ,το "Deal" του Φερεντίνου 17,6%, "Ο τροχός της τύχης" 14,3%, "Το όσο έχω εσένα" 8,3% στο Σκάι!

Οι ειδήσεις του Οpen,που παίζουν την ίδια ώρα ένα τραγικό νούμερο στο 3,2%, από τα σήριαλ "Το γυναίκα χωρίς όνομα" εξαιρετικά καλά στο δυναμικό κοινό με 16,3% και το "Elif" στο Star με 11,2%.

Prime time

Ομολογουμένως η χθεσινή μέρα ήτανε μια εξαιρετική μέρα για τον Αnt1. Το κανάλι που βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό στην τέταρτη θέση προσπαθεί να πάρει ανάσα. Το Νοmads το ακριβότερο πρόγραμμα για τη φετινή χρονιά φαίνεται επιτέλους να ξυπνάει και στο δυναμικό κοινό κάνει ένα 19,2%, που δεν το είχε δει ούτε στο όνειρό του, απειλεί το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", που κάνει 22% και το "Τατουάζ" που κάνει 21,6% την μυθοπλασία δηλαδή του Αlpha!

Το "Master Chef" κάνει ένα 4,7%... Μιλάμε για το χειρότερο νούμερο της χρονιάς! Νικητής το "The voice" που κάνει το φοβερό 24,2%, το "Project RunAway" τρομερή αποτυχία στο Open για αυτοκτονία τα νούμερα του στο 3,2%, όσο για τον "Πρίγκιπα της φωτιάς" η άλλη μεγάλη επιτυχία του Οpen στο 4,5%

Αργά το βράδυ η "Αυτοψία" του Αντώνη Σρόιτερ κάνει εξαιρετικό νούμερο με 22,5%.