Αυτιάς, Μάνεσης, Μαυραγάνη! Τι νούμερα έκαναν το Σαββατοκύριακο;

Η μονομαχία με έναν μόνο νικητή! Ποιος είναι;

Αυτιάς, Μάνεσης, Μαυραγάνη! Τι νούμερα έκαναν το Σαββατοκύριακο;

Αυτοί οι τρεις δημοσιογράφοι – παρουσιαστές έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που ίσως δεν το γνωρίζετε.

Και οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει από το πεζοδρόμιο της δημοσιογραφίας έχουνε φάει τα χιλιόμετρα του ρεπορτάζ με το κουτάλι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το κορυφαίο όνομα του «Survivor» που έριξε.. άκυρο στο «Nomads»! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι! (Βίντεο)


Μάλιστα η Φαίη Μαυραγάνη είναι και σύζυγος του Νίκου Μάνεση των οποίον και γνώρισε όταν και οι δύο δουλεύανε στον ΑΝΤ1. Και οι τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι δημοσιογράφοι που πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και επιείκεια διότι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους ότι είναι πολύ σκληρά καρύδια.


Πάμε να δούμε λοιπόν αυτοί οι (3) τρεις μαχητές της δημοσιογραφίας πως τα πήγανε χθες Σάββατο και ποιος έκοψε πρώτος το νήμα της τηλεθέασης. Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Αυτιάς ανταγωνίζεται με τη Φαίη Μαυραγάνη νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος με ένα 20,9 στο δυναμικό κοινό και ακολουθεί η Φαίη με ένα 19,0.

Δείτε ακόμη: Απασφάλισε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν για το «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και τη «Νεράιδα και το παλικάρι»!


Ο Νίκος Μάνεσης με το Σαββατοκύριακο ξεκινάει στις 9.30 άρα δεν συναγωνίζεται τις δύο προηγούμενες εκπομπές και συγκρούεται με ένα άλλο εξαιρετικό παιδί το Μάλλη που κάνει το Σαββατοκύριακο με δράση στο Σκάι. Ο Νίκος Μάνεσης κάνε λοιπόν ένα 24,3 στο δυναμικό κοινό και ο Μάλλης ένα φτωχό 9,3.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Όλγα πέφτει αναίσθητη στο κελί της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο!


Τι νούμερα έκαναν τη Κυριακή
Το καλημέρα με το Γιώργο Αυτιά κάνει ένα εξαιρετικό 17,4 στο δυναμικό κοινό και λίγο πιο πίσω η Φαίη Μαυραγάνη στο open με το τώρα ότι συμβαίνει 15,7 ο μαραθώνιος ήταν σε ζωντανή σύνδεση στην ΕΡΤ και έκανε ένα 8,5.

Λίγο αργότερα ξεκινάει ο Νίκος Μάνεσης με το Σαββατοκύριακο και κάνει ένα 17,7 το ακραίως με τον Χατζή στο Σκάι 10,7 και το έλα χαμογέλα με την Σίσσυ Χρηστίδου πάλι κάνει ένα εξαιρετικό νούμερο με 10,0