Τηλεθέαση: Συγκλονιστική ανατροπή! Έχασε η Σκορδά στο δυναμικό κοινό από απίθανη εκπομπή!

Ποια εκπομπή την νίκησε;

Τηλεθέαση: Συγκλονιστική ανατροπή! Έχασε η Σκορδά στο δυναμικό κοινό από απίθανη εκπομπή!

Μερικές φορές αυτά που συμβαίνουν στους πίνακες τηλεθέασης είναι σχεδόν απίθανα και απίστευτα!

Είναι απίθανα τουλάχιστον σε εμάς που κάθε μέρα βλέπουμε τα νούμερα, διότι το κοινό τελικά είναι εντελώς απρόβλεπτο και κανένας, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, δεν το έχει στο τσεπάκι του. Διαβάστε παρακάτω...

Κανένας δεν μπορεί να εφησυχαστεί, ότι αφού πέρσι πήγαινα καλά θα πάω και φέτος καλά! Κοιτάξτε τα χθεσινά νούμερα θα εκπλαγείτε!

Έχουμε πει ότι "Το πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά στον Αnt1 είναι το πρόγραμμα που παραδοσιακά κερδίζει, ιδιαιτέρως στο δυναμικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Alpha: Άσχημα μαντάτα! Τι συμβαίνει με την Αγγελική Νικολούλη;

Χθες Παρασκευή, είχαμε μία πραγματικά απίθανη ανατροπή που δεν είχαμε ξαναδεί. Η «Aταίριαστοι» που είναι μία εκπομπή ενημέρωσης στην τηλεόραση του Σκάι, στο δυναμικό κοινό έκανε 17,2%. "Το πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά έκανε ακριβώς τα ίδια νούμερα 17,2%!

Κάθε μέρα η «Aταίριαστοι» στο γενικό σύνολο περνάνε «Το πρωινό», αλλά να την φτάσουνε και στο δυναμικό κοινό αυτό για όλους μας είναι σοβαρή έκπληξη, διότι όλοι θεωρούσαμε ότι εκείνοι που βλέπουν ενημέρωση το πρωί είναι οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, τώρα έχουμε και τα νέα παιδιά να αφήνουν το lifestyle και να γυρνάνε το κανάλι στην ενημέρωση.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: 'Ολη η αλήθεια για τον Ant1 και τη συνεργασία του με τον Αρναούτογλου!

Στα υπόλοιπα προγράμματα το Happy Day που παίζει σε άλλη ώρα βέβαια,έκανε ένα φοβερό 19,8%, η Καραβάτου στη Φωλιά των κούκου έκανε 15,4% και το Ευτυχείτε, με την Κατερίνα καινούργιου κάνει την προσπάθεια του και αυτό στο Οpen με ένα καλό 9,8%.