Master chef: "Χαμός" στο Star! Συναγερμός στο κανάλι!

Τι συνέβη;

Master chef:

Συναγερμός και καμπάνες ολόκληρες έχουν σημάνει στο Star! Μπορεί το Master Chef να χτυπάει κόκκινο στο δυναμικό κοινό (Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) στο γενικό όμως είναι πολύ πίσω!

Συγκεκριμένα, και για να είμαστε ακριβείς, η εκπομπή κάνει μόλις 17,7% στο γενικό και έχουν ξεκινήσει οι πρώτες γκρίνιες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ - ΑΝΤ1 - Alpha: Σεισμός στην γενική τηλεθέαση! Φοβερή αλλαγή!

Τα meetings είναι απανωτά και οι υπεύθυνοι έχουν πέσει από πάνω από τους κριτές για να δουν τι μπορούν να κάνουν για να πάει καλύτερα η εκπομπή! Ας μην ξεχνάμε εξάλλου την τεράστια γκάφα του Κουτσόπουλου! Στο τέλος του παιχνιδιού λίγο πριν τους τίτλους του φινάλε ο Κουτσόπουλος έκανε ένα αστείο για τον ανδρισμό του με βάση την πετσέτα που ήτανε πολύ τραβηγμένο.

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά! Οι πρώτες δηλώσεις... (Βίντεο)

Η ατάκα του Κουτσόπουλου είχε να κάνει με το ... «αν την έχει πιο μακριά» υπονοώντας βεβαίως την φύση του ανδρισμού του και όχι την πετσέτα που ήταν διπλωμένη. Εμένα αυτό δε μου άρεσε, αυτό το λες σε μία παρέα... στην τηλεόραση βλέπουν τα παιδιά,βλέπουνε γυναίκες και λοιπά και λοιπά και λοιπά και αυτό κύριε Κουτσόπουλε δεν λέγεται. Μήπως χάνονται νούμερα και από αυτά; Πολύ πιθανό αφού το κοινό δεν συγχωρεί!