Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ant1: Τρελάθηκαν στο κανάλι! Έβαλαν απέναντι σε Αυτιά και Μαυραγάνη μυθοπλασία 20 ετών και...

Δεν θα πιστέψετε τι έγινε!

Ant1: Τρελάθηκαν στο κανάλι! Έβαλαν απέναντι σε Αυτιά και Μαυραγάνη μυθοπλασία 20 ετών και...
Τηλεθέαση 10.02.2019 13:00
Follow us on Google News

Λοιπόν αυτό που θα σας περιγράψουμε ίσως να σας φανεί λίγο απίστευτο.

Ο ΑΝΤ1 έκανε μία κίνηση εντελώς αψυχολόγητη! Απέναντι στα πολύ δυνατά προγράμματα της ενημέρωσης του Σκάι και του Οpen. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι γνωστό σε όλους ότι η πρωτιά της πρωινής ενημέρωσης είναι ο Γιώργος Αυτιάς. Ακολουθεί η Φαίη Μαυραγάνη πολύ αξία μέσα από την εκπομπή της στο OPEN.
Κάθε Σαββατοκύριακο, λοιπόν αυτές οι εκπομπές μαζί με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha, δίνουν τον τόνο στην ενημέρωση. Απέναντι λοιπόν σε ζωντανά προγράμματα ο ΑΝΤ1 έβαλε σειρές μυθοπλασίας, που παίζουν επανάληψη για 20 χρόνια τουλάχιστον. Λες τώρα εσύ, τι να μας κάνουν αυτές οι σειρές... θα πάνε άπατες!!!

Το φοβερό είναι ότι του βγήκε το έργο. Με λίγα λόγια στο δυναμικό κοινό το «Πάτερ ημών» έκανε εχθές 23,7% οι «Μεν και οι δεν» που ακολουθούν έκαναν 22,8%, το "Καλημέρα" του Γιώργου αυτιά έκανε 14,4% και η Μαυραγάνη χαμηλότερα στο 12,4%.

Φυσικά, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μυθοπλασία εικοσαετίας με πρωινά προγράμματα ενημέρωσης, αλλά το κανάλι του ΑΝΤ1 έγραψε πρωτιά σε αυτή τη ζώνη όσο κι αν φαίνεται τρελό και απίστευτο!

TAGS
Share