Τηλεθέαση εβδομάδας: «Σφαγή» στον ΣΚΑΙ, σαμπάνιες στον ΑΝΤ1, προβληματισμός στον ALPHA, αισιοδοξία στο STAR, ελπίδα στο ΟPEN (ανάλυση)

Αναλυτικά η τηλεθέαση της εβδομάδας

Τηλεθέαση εβδομάδας: «Σφαγή» στον ΣΚΑΙ, σαμπάνιες στον ΑΝΤ1, προβληματισμός στον ALPHA, αισιοδοξία στο STAR, ελπίδα στο ΟPEN (ανάλυση)

Σας έχουμε τα εβδομαδιαία μερίδια των καναλιών! Από 28/1 έως 3/2.

Πρώτο κανάλι ο ALPHA με 16,7. Δεύτερο κανάλι ο ΑΝΤ1 με 15,9! Αυτό έχει να συμβεί πάρα πολλούς μήνες. Τρίτο κανάλι ο ΣΚΑΙ με 15,8. Τέταρτο κανάλι το star με 12,3. Πέμπτο κανάλι το OPEN με 7,0 και ακολουθεί η ΕΡΤ1 με 6,5, η ΕΡΤ2 με 2,1 και το Μακεδονία TV με 1,8. Διαβάστε παρακάτω...

Φυσικά, ο μεγάλος χαμένος της εβδομάδας στη τηλεθέαση είναι ο Σκάι και θα είναι ακόμη μεγαλύτερος χαμένος την εβδομάδα που μας έρχεται, καθώς η διαφορά του με τον ΑΝΤ1 μεγαλώνει. Στον ALPHA φυσικά και χαίρονται για την πρωτιά τους, αλλά ανησυχούν για τη φόρα που έχει πάρει ο ΑΝΤ1. Μία φόρα που φαίνεται σε όλες τις ζώνες και τις επιλογές του καναλιού!

Το Οpen χαμογελάει, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου ανεβαίνει και μαζί της ανεβαίνει και όλο το πρόγραμμα του καναλιού. Στο Star «τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα», είναι στα μερίδια που πάντα είχε μόνο που τώρα που ξύπνησε ο ΑΝΤ1, χάνει την τρίτη θέση!
Μεγάλη επιτυχία φυσικά το MasterChef, που ίσως όμως δεν είναι ικανό να του δώσει την τρίτη θέση από μόνο του. Φοβερή έκπληξη η Καραβάτου, που χτυπάει ευθέως πλέον την Φαίη Σκορδά και η Ζήνα Κουτσελίνη που χτυπάει και Ελένη Μενεγάκη αλλά και Τατιάνα Στεφανίδου!