Τηλεθέαση 11/2: Κόλαση με Μακρυπούλια, προβληματισμός με Καγιά!

Τα νούμερα μίλησαν!

Τηλεθέαση 11/2: Κόλαση με Μακρυπούλια, προβληματισμός με Καγιά!

Έχουμε τα νούμερα γενικού συνόλου...


Στις μεσημεριανές εκπομπές έχουμε νικητή με μεγάλη διαφορά και με νέο ρεκόρ τηλεθέασης! Το Ρουκ Ζουκ και της Ζέτας Μακρυπούλια κάνει για εχθές ένα φοβερό νούμερο στα 21,5.Διαβάστε παρακάτω...


Ακολουθεί η Βίκυ Καγιά με 17,7 για το shopping star πολύ χαμηλότερα όμως από τα κλασικά της νούμερα! Τρίτο πρόγραμμα το power of love με 15,8.


Σε απόσταση αναπνοής το Κάτι Ψήνεται του ΑΝΤ1 με 15,7 και μετά ο Μουτσινάς για την παρέα στο open με 13,7! Η Ελένη ακολουθεί με 13,5 χαμηλότερα η Τσολάκη με το τι λέει στο 7,7 και κλείνει ο κύκλος με το ποιος ρωτάει της Ζαρίφη στο open με 6,1.

Αν θέλαμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει πολύ μεγάλη διαφορά για το κανάλι της και δικαιολογημένα πανηγυρίζουν για εκείνη στον ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη πάει πολύ καλά στο δυναμικό κοινό αλλά δεν τα καταφέρνω να συγκεντρώσει ικανό αριθμό κόσμο στο γενικό σύνολο.


Η Ελένη Τσολάκη ανεβαίνει λίγο αλλά μάλλον αυτά τα νούμερα δεν θα την κρατήσουν για πολύ ακόμη στην τηλεόραση του ΑLPHA όσο για την Ζαρίφη μάλλον τόσο το συγκεκριμένο δεν της πάει!