Στην κορυφή του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά! Έτριβαν τα μάτια τους στο κανάλι!

Σκίζει η Σκορδά!

Στην κορυφή του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά! Έτριβαν τα μάτια τους στο κανάλι!

Στην κορυφή του ΑΝΤ1 βρίσκεται η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια, είναι σταθερά το πρώτο όνομα του σταθμού και το Πρωινό της σκίζει!


Έτσι έγινε και χτες, όπου τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού την έφεραν πρώτη με σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους της! Διαβάστε παρακάτω...


Δείτε αναλυτικά:


Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 20
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 17
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 12,8
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 20,8


Το Who is Who της λαμπερής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1


Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη, που είναι γιατρός. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο.

Καριέρα
Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης. Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy το παιδί μου κι εγώ».

Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση!