Ant1: Χαμός στο κανάλι! Έβαλαν απέναντι σε Αυτιά και Μαυραγάνη αγαπημένα σήριαλ 20ετίας και...

Έπαιξαν ρώσικη ρουλέτα!

Ant1: Χαμός στο κανάλι! Έβαλαν απέναντι σε Αυτιά και Μαυραγάνη αγαπημένα σήριαλ 20ετίας και...

Λοιπόν αυτό που θα σας περιγράψουμε ίσως να σας φανεί λίγο απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Ο ΑΝΤ1 έκανε μία κίνηση εντελώς αψυχολόγητη ! Απέναντι στα πολύ δυνατά προγράμματα της ενημέρωσης του Σκάι και του Οpen έβαλε αγαπημένο σήριαλ 20ετίας!. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι γνωστό σε όλους ότι η πρωτιά της πρωινής ενημέρωσης είναι ο Γιώργος Αυτιάς. Ακολουθεί η Φαίη Μαυραγάνη πολύ αξία μέσα από την εκπομπή της στο OPEN.


Κάθε Σαββατοκύριακο, λοιπόν αυτές οι εκπομπές μαζί με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha, δίνουν τον τόνο στην ενημέρωση. Απέναντι λοιπόν σε ζωντανά προγράμματα ο ΑΝΤ1 έβαλε σειρές μυθοπλασίας, που παίζουν επανάληψη για 20 χρόνια τουλάχιστον και... του βγήκε το έργο.

Με λίγα λόγια στο δυναμικό κοινό το «Πάτερ ημών» έκανε εχθές 18,7% οι «Μεν και οι δεν» που ακολουθούν έκαναν 19,2%, και στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στο "Καλημέρα" του Γιώργου αυτιά που έκανε 20,1% και τη Μαυραγάνη που τερμάτισε στο 15,7.

Φυσικά, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μυθοπλασία εικοσαετίας με πρωινά προγράμματα ενημέρωσης, αλλά το κανάλι του ΑΝΤ1 έγραψε πρωτιά σε αυτή τη ζώνη όσο κι αν φαίνεται τρελό και απίστευτο!