«Your Face Sounds Familiar»: Κερδίζει ξανά στην τηλεθέαση!

Τι έδειξαν τα νούμερα;

«Your Face Sounds Familiar»: Κερδίζει ξανά στην τηλεθέαση!

Και αυτή την Κυριακή το «Your Face Sounds Familiar», το πιο familiar σόου της ελληνικής τηλεόρασης, έκρυβε μοναδικές εκπλήξεις με τους διαγωνιζόμενους να μεταμορφώνονται και να χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές.

Το 4ο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» σημείωσε 24,3% στο δυναμικό κοινό «18-54» τερματίζοντας πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης. Το απόλυτο σόου μεταμορφώσεων προηγήθηκε στη ζώνη μετάδοσής του με 6,3 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι ενώ, συνολικά το παρακολούθησαν 1. 130.144 τηλεθεατές. Διαβάστε παρακάτω...

Και αυτή την Κυριακή οι μεταμορφώσεις και των 10 διαγωνιζόμενων ήταν μοναδικές. Ο Αργύρης Αγγέλου «μεταμορφώθηκε» ως Damien Rice, ο Ευθύμης Ζησάκης ενσάρκωσε τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Μελίνα Μακρή την Dua Lipa, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Κατερίνα Στικούδη τον Vanilla Ice, ο Ίαν Στρατής τον Justin Timberlake, η Εύα Τσάχρα την Beyonce, η Ελένη Φιλίνη τη Ρένα Μόρφη και η Χρύσπα την Jessica Rabbit.

Νικητής του 4ου επεισοδίου ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας ως Prodigy και προσέφερε τα έσοδα στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών, ΑΝΑΔΥΣΗ.

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ.

Το 11880 είναι Χορηγός του «Your Face Sounds Familiar».