Τηλεθέαση 20/2: Masterchef, Τατουάζ, Survivor - Χειρότερα νούμερα πεθαίνεις!

Τα νούμερα μίλησαν!

Τηλεθέαση 20/2: Masterchef, Τατουάζ, Survivor - Χειρότερα νούμερα πεθαίνεις!

Κάθε μέρα που σας φέρνουμε τα νούμερα τηλεθέασης εδώ στο site μας, το youweekly.gr, λέμε ποσό χειρότερα μπορεί να πάει το Survivor;

Και όμως κάθε μέρα το Survivor από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ μας διαψεύδει. Μας αποδεικνύει ότι μπορεί να πάει πολύ χειρότερα από ότι εμείς πιστεύουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Εχθές λοιπόν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ στα τέταρτα γενικού συνόλου ξεκινάει με το τραγικό 7,9 ανεβαίνει 9,2 11,7 11,1 πέφτει στις 10 το βράδυ 7,4 9,2 11,0 12,8!!!


Άρχισε να τσιμπάει λίγο μετά τις 11 το βράδυ που βεβαίως έχει τελειώσει το MasterChef.


Και πάμε στην τηλεόραση του Star και στο MasterChef.... και τώρα προσέξτε νούμερα 19,9 25,6 18,8 25,7 33,3 28,0 20,9 21,5. Όπως αντιλαμβάνεστε το τερμάτισε το MasterChef και δεν άφησε περιθώριο κανένα στον ανταγωνισμό. Άντεξε το σφυροκόπημα του MasterChef μόνο το Τατουάζ το οποίο έκανε 19,6 19,3 19,0 23,0 17,3 18,8 16,6 21,8.
Σε λίγο θα σας έχουμε τα αναλυτικά νούμερα του δυναμικού κοινού για όλα τα κανάλια!

ΣΚΑΙ: Survivor η «ξεφτίλα» της Ελλάδας με ευθύνη του καναλιού!

Θα σας εκπλήξω σήμερα με το Survivor! Μην περιμένετε σήμερα στο blog μου στο Vanda's στο Youweekly.gr να διαβάσετε για στρατηγικές από το ΣKAI για να σωθεί το παιχνίδι, για νούμερα τηλεθέασης και για τον Tούρκο παράγωγο, τον Ατζούν. Σήμερα θα σας εκπλήξω! Θα σας εκπλήξω αλλά όχι ευχάριστα!

Μόλις τελείωσα χθες το MasterChef που παρακολουθούσα γύρισα να δω το φινάλε του Survivor. Ξέρετε οι δημοσιογράφοι είτε τους αρέσει ένα πρόγραμμα είτε δεν τους αρέσει πρέπει να το παρακολουθούν για να μπορούν να γράψουν! Γυρνάω, λοιπόν, να δω το Survivor και παρακολουθώ απίστευτους διαλόγους μεταξύ των Eλλήνων παικτών που οριακά δεν άρχισαν να πλακώνονται στο ξύλο. Παρακολούθησα διαλόγους νέων παιδιών που δεν μπορούσαν να συζητήσουν μεταξύ τους. Είδα τους παίκτες που έχουν επιλέξει από την παραγωγή του ΣKAI για το Survivor και αναγνωρίζω παίκτες που έχουνε εξαιρετικά αλήτικη συμπεριφορά.

Παρακολουθώ παίκτες που βγαίνουν στο πανελλήνιο σε μία εκπομπή που επίσης παίζει στο prime time και μιλάνε με απίστευτο τρόπο σε ανθρώπους που κοιμούνται και τρώνε μαζί. Και όλα αυτά τα βλέπει ο ελληνικός λαός τα βλέπει ο κόσμος που παρακολουθεί ένα παιχνίδι διαβίωσης και επιβίωσης. Ρωτάω... αυτό το παιδί ο διατροφολόγος έχει περάσει πραγματικά τα τεστ ψυχολογικού περιεχόμενο για να μπορεί να μπει σε μία ομάδα, σε ένα ριάλιτι του Survivor δηλαδή, που θα παίζει στις τηλεοράσεις; Και καλά το παιδί έχει παράξενη συμπεριφορά και το βλέπουμε όλοι. Δεν καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι του Survivors, η ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης, ότι με αυτό τον τρόπο εκθέτουν αυτόν τον άνθρωπο σε πανελλαδικό επίπεδο; Δηλαδή για να καταλάβω σαν τηλεθεατής αυτό ήταν το καλύτερο υλικό ανθρώπων που μπορούσατε να βάλετε μέσα στο Survivor;

Αυτά τα λούμπεν στοιχεία που δεν ξέρουνε να βάλουν δύο προτάσεις τη μία πίσω από την άλλη είναι τα παιδιά εκείνα που εκπροσωπούν την αφρόκρεμα της ελληνικής νεολαίας; Είναι αυτοί οι αθλητές με ήθος και επίπεδο;

Δείτε το φετινό Survivor είναι μία μάχη μεταξύ Eλλήνων και Toύρκων πάνω σε στίβους, πάνω σε παιδιά μάχης αθλητικού περιεχομένου. Αυτοί που διαλέξατε από τον ΣΚΑΙ είναι άνθρωποι με ηθική και αθλητές; Αυτοί είναι τραμπούκοι που μιλάνε λες και βρίσκονται σε καφενείο που δεν έχουνε καμία συναίσθηση της πραγματικότητας δεν έχουν απολύτως καμία άμιλλα, κανένα αθλητικό πνεύμα και δεν έχουνε κανένα επίπεδο να παρουσιάζονται στο πανελλήνιο! Από τις 18.000 αιτήσεις που πήρατε αυτούς επιλέξατε!

Μα δεν καταλαβαίνετε ότι βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας; Μα πως μπορεί ο κόσμος να δει ένα τέτοιο πράγμα στην τηλεόραση που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα παρά μόνο ψευτοεντάσεις, ψευτόμαγκιες και ψευτοαλητείες. Είναι ντροπή πραγματικά να υπάρχει αυτό το παιχνίδι έτσι όπως έχει καταντήσει στην ελληνική τηλεόραση. Το αγαπημένο παιχνίδι της Ελλάδας που ξεκίνησε με τηλεθέαση 50,60% πλέον έχει καταντήσει ένα αληθινό σκουπίδι που δεν έχει ούτε αρχή ούτε μέση ούτε τέλος.

Συγγνώμη , αυτή την εικόνα δίνουμε στην Τουρκία; Ότι οι Έλληνες είναι έτσι; Αυτή την εικόνα δίνουμε; Ότι η νεολαία μας είναι ψευτοκουραδόμαγκες και παλικάρια της φακής; Ότι 10 άνθρωποι δεν μπορούν να κάτσουν γύρω από τη φωτιά και να συζητήσουν ανθρώπινα; Τουλάχιστον προστατέψτε τους! Διότι θα βγούνε αύριο στην κοινωνία και θα είναι τόσο εκτεθειμένοι που δεν θα μπορούν να ανασάνουν!