ΑΝΤ1: Ανοίγουν σαμπάνιες για τον Παπαδάκη! Τα απίστευτα νούμερα που έκανε η εκπομπή του!

Έτριβαν τα μάτια τους με τα νούμερα!

ΑΝΤ1: Ανοίγουν σαμπάνιες για τον Παπαδάκη! Τα απίστευτα νούμερα που έκανε η εκπομπή του!

Είναι ο βασιλιάς του πρωινού προγράμματος εδώ και πάνω από 2 δεκαετίες! Το κοινό τον λατρεύει και το Καλημέρα Ελλάδα σαρώνει σε τηλεθέαση!


Έτσι και χτες, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε το μεγάλο μπαμ στον ΑΝΤ1 με νούμερα - θρίαμβο στο δυναμικό κοινό! Διαβάστε παρακάτω....


Ο ίδιος, θεωρείται βετεράνος της δημοσιογράφος και ένας από τους παρουσιαστές που έχουν στηρίξει πολύ το κανάλι του Αμαρουσίου, σε πολύ δύσκολες περιόδους! Ιστορική δε, ήταν η στιγμή που ο Παπαδάκης καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη, ως τότε πρωτοεμφανιζόμενη στην θέση της Ρούλας Κορομηλά στον Πρωινό Καφέ!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, χτες 20/1 απασφάλισε κανονικά αφού όχι μόνο τερμάτισε πρώτος αλλά είχε και αρκετά μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα εύκολος κατά την πολύ πρωινή ζώνη!

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης με το Καλημέρα Ελλάδα αλλά και όλη πρωινή ζώνη στο δυναμικό κοινό πρώτοι στο Youweekly.gr:


Νωρίς το πρωί

ΑΝΤ1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 19,8

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 17

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 8,1

ΕΡΤ: Πρώτη είδηση, 5,6

Το Who is Who του «βασιλιά» Παπαδάκη

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.