Τηλεθέαση 20/2: Νέα απίθανα νούμερα από την Μπεκατώρου! Ποιο πρόγραμμα ισοπέδωσε;

Τηλεθέαση 20/2: Νέα απίθανα νούμερα από την Μπεκατώρου! Ποιο πρόγραμμα ισοπέδωσε;

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να τρίβουν τα μάτια τους με τα νούμερα τηλεθέασης που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία.

Η παρουσιάστρια με το Still Standing έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού, το οποίο σύμφωνα με τους αριθμούς που βαράνε στα μηχανάκια της Nielsen, δεν αφήνει το παιχνίδι από τα μάτια του! Διαβάστε παρακάτω...

Η τιμωρός, Μαρία Μπεκατώρου, το απόγευμα της Τετάρτης 20/2 σημείωσε 23,6% και άφησε πίσω της τον Χρήστο Φερεντίνο με το Deal, που παίζει απέναντί της στον ALPHA, αφού σημείωσε 19%, αλλά και το σήριαλ, Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1, που έφτασε μέχρι 18,4%.

Η επιστροφή: Ο Νικήτας προσπαθεί να πείσει την Ελενα ν’ αποκαλύψει στον Νίκο τον βιολογικό του πατέρα!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και αυτή την εβδομάδα για την «Επιστροφή» του ANT1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όλες οι εξελίξεις από τον TV24! Διαβάστε παρακάτω....

«Βγήκαν τα αποτελέσματα από το τεστ DNA. Ελενα, ο Νίκος δεν είναι του Ορέστη», λέει ο Νικήτας στην κόρη του και η Ελενα σοκάρεται μόλις το ακούει. Ο Νικήτας συνεχίζει: «Ποιος είναι ο πατέρας; Τόσα χρόνια κράτησες ένα τόσο σοβαρό μυστικό και ήρθε η ώρα να το αποκαλύψεις... Οφείλεις σε αυτό το παιδί να γνωρίσει τον πατέρα του... Δεν έχεις πλέον κανέναν λόγο να φοβάσαι, πες μου παιδί μου την αλήθεια! Είμαι πάντα δίπλα σου και το ξέρεις». Η Ελενα συγκλονισμένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Νικήτα για τη μία και μοναδική νύχτα πάθους που πέρασε με τον Πέτρο:

«Ο Πέτρος είναι». Ο Νικήτας σοκάρεται από τη μια, αλλά από την άλλη χαίρεται κιόλας. «Είχα καβγαδίσει με τον Ορέστη και έφυγα νευριασμένη... Δεν είχα πού να πάω και αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από τον Πέτρο... Πάντα ήταν στο πλευρό μου και με στήριζε και έτσι έκανε και εκείνη τη φορά... Το ένα έφερε το άλλο και έγινε... Μετά τα βρήκα ξανά με τον Ορέστη και έμαθα λίγο καιρό μετά ότι έμεινα έγκυος! Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι ο Πέτρος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του μωρού». Ο Νικήτας προσπαθεί να πείσει την Ελενα ν’ αποκαλύψει στον Νίκο τον βιολογικό του πατέρα και έτσι το κάνει. Οταν ο Νίκος το ακούει, αρχικά σοκάρεται, ωστόσο στη συνέχεια νιώθει ανακούφιση που δεν είναι ο Ορέστης πραγματικός του μπαμπάς. Η πρώτη συνάντηση Νίκου και Πέτρου δεν αργεί να γίνει, με τον νεαρό να του λέει: «Χαίρομαι που είσαι εσύ ο πατέρας μου». Την ίδια αντίδραση όμως δεν έχουν η Δανάη και ο Χάρης, που εναντιώνονται στη μητέρα τους για το ένοχο μυστικό που κράτησε τόσα χρόνια και ζητάνε εξηγήσεις. «Τι γίνεται, ρε, σε αυτό το σπίτι; Τι άλλο μας κρύβετε; Φτάνει πια... Πείτε μας μια φορά την αλήθεια», λένε τα παιδιά και η Ελενα γίνεται ράκος για τα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.


Ο Ορέστης ανακαλύπτει το θέατρο που του παίζει η Ελενα για να εμποδίσει την επιστροφή του στην εταιρεία και περνάει στην αντεπίθεση! Την ξεμπροστιάζει μπροστά σε όλους και την κατηγορεί πως δεν είχε ποτέ σκοπό να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Από την άλλη εκείνη, σε μια ύστατη προσπάθεια να βοηθήσει το σχέδιο του Νικήτα, αποφεύγει να του πει την αλήθεια για την πατρότητα του Νίκου. Στο μεταξύ, ο Νίκος και ο Χρήστος υποψιάζονται τον Λευτέρη ως συνεργό του Δημαρά, έχοντας στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία που τον καίνε. Θα καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν; Ο Ορέστης δίνει τελεσίγραφο στον Λευτέρη ότι θέλει πίσω την εταιρεία του εντός της ημέρας: «Κάνε γρήγορα όλες τις διαδικασίες για να επιστρέψω! Κίνησε γη και ουρανό, παίζονται πολλά παιχνίδια στην πλάτη μου». Παράλληλα, ο Χρήστος βρίσκει στο γραφείο του Λευτέρη τη φωτογραφία της Ολγας, ενώ ο Ζερβός παραδίδει στον Πέτρο τα οστά της άτυχης γυναίκας. Ο Πέτρος προτρέπει τον Ζερβό να κάνει κι άλλες αποκαλύψεις αλλά δυστυχώς ούτε κι εκείνος έχει αρκετά στοιχεία για τον θάνατο της. Ο Θέμης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει ποια ακριβώς είναι η σχέση του Λευτέρη με τον Ορέστη, κάτι που πια είναι ξεκάθαρο για τον Νίκο και τον Χρήστο.

Ο Λευτέρης είναι πια αποφασισμένος να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Ορέστη. Ο Πέτρος επιβεβαιώνει τη συγγένεια του Λευτέρη με την Ολγα και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία ώστε ο εισαγγελέας να διατάξει τη σύλληψη του αδίστακτου άντρα. Ο Πέτρος μαζί με τον Παύλο αποκαλύπτουν την αλήθεια στην Ελενα: «Ο Λευτέρης κρύβεται πίσω απ’ όλα! Εκείνος έκλεψε το παιδί σου, σκότωσε τον πατέρα του Παύλου, αλλά και τον Δημαρά». Η Ελενα σοκάρεται: «Ο Λευτέρης; Ο δικός μας ο Λευτέρης; Αποκλείεται! Ο Λευτέρης είναι άνθρωπος της οικογένειάς μας, είναι φίλος μας, κολλητός, δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο πράγμα! Δεν το πιστεύω... Οχι! Είναι ψέματα». Ο Πέτρος της παρουσιάζει όλα τα στοιχεία και της εξηγεί την αλήθεια... Στο μεταξύ, η εξαφάνιση του Χρήστου έχει αρχίσει να ανησυχεί τον Νίκο και την Αννα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Λευτέρη καθώς η αστυνομία είναι πλέον στο κατόπι του. Εκείνος όμως έχει φροντίσει να εξασφαλίσει το εισιτήριό του προς την ελευθερία…