Τηλεθέαση 21/2: Μάχη σκληρή με Master chef - «Τατουάζ» - «Μουρμούρα» - «Μην ψαρώνεις»

Τηλεθέαση 21/2: Μάχη σκληρή με Master chef - «Τατουάζ» - «Μουρμούρα» - «Μην ψαρώνεις»

Χθες στο prime time των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας δεν είχαμε Survivor.

Είχαμε όμως τα άλλα ανταγωνιστικά προγράμματα που έδωσα μάχη για την επικράτηση στην συγκεκριμένη ζώνη! Εδώ λοιπόν στο youweekly.gr έχουμε τα νούμερα στο δυναμικό κοινό και σας τα παρουσιάζουμε αποκλειστικά. Διαβάστε παρακάτω...

Νικητής της βραδιάς για εχθές και μάλιστα με μεγάλη διαφορά το Master Chef στο κανάλι του STAR που κάνει ένα νέο νούμερο ρεκόρ με 25,6!

Ακολουθεί το «τατουάζ» στην τηλεόραση του Αlpha με 20,4 το «μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στο ίδιο κανάλι με χαμηλή επίδοση 17,1 και το μην ψαρώνεις στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με 15,8. Το κανάλι του Σκάι επέλεξε να αντιμετωπίσει την λαίλαπα του MasterChef με μία ταινία « Το τελευταίο οχυρό» η οποία κάνει το απελπιστικό νούμερο 8,2!

ΣΚΑΙ: Κόβεται το Survivor! Ραγδαίες εξελίξεις!

Ραγδαίες εξελίξεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, που αφορούν τόσο το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, όσο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Η είδηση που θα σας μεταφέρει τώρα το Υouweekly.gr, είναι αποκλειστική και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Από τις 2 Μαρτίου κόβεται το Surviror Σάββατο και μπαίνει στη θέση του η εκπομπή που ήταν από παλιά εκεί, δηλαδή το "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Το ρεπορτάζ δεν σταματάει εδώ, οι πληροφορίες μέσα από τον Σκάι λένε ότι το Survivor δεν θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, όπως πέρυσι. Θα κοπεί πολύ νωρίτερα και σημειώστε αυτό, το πολύ νωρίτερα έχει σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης, που θα κάνει το παιχνίδι!

Δηλαδή, αν η Κατερίνα Δαλάκα που μπαίνει τώρα στο παιχνίδι, μαζί με τον ποδοσφαιριστή δεν καταφέρουν να δώσουν μια ανάσα στο ελληνοτουρικό Survivor υπάρχει περίπτωση ο Τανιμανίδης, να κάνει Πάσχα με την Μπόμπα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους γονείς του!

Με λίγα λόγια δηλαδή, οι παίκτες στον Αγ. Δομίνικο, μπορεί να μην ψήσουν αρνί, όπως πέρυσι. Επαναλαμβάνουμε, ότι αυτό θα εξαρτηθεί, όπως λένε από τον Σκάι, από την πορεία του παιχνιδιού τις επόμενες μέρες!

Σκάι εξελίξεις: Κόλαση - Κόβονται δυο μεγάλες εκπομπές!

Ένα πουλάκι από το κανάλι του Φαλήρου μου έσκασε το μεγάλο μυστικό.

Στον Σκάι σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά να κόψουν μέχρι το Πάσχα 2 πολύ σημαντικές εκπομπές που είχανε επενδύσει πολύ σε αυτές. Όπως μου εξήγησαν αν στο κανάλι του Φαλήρου αφήσουν το πρόγραμμα να κυλήσει έτσι μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε οκοκληρωτική καταστροφή με απρόβλεπτες καταστάσεις για όλους τους εργαζόμενους. Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε όμως στο ζουμί του ρεπορτάζ! Ποιες εκπομπές είναι υποψήφιες για κόψιμο; Η μία εκπομπή που φαίνεται ότι δεν προχωράει είναι το Survivor Πανόραμα. Ιθύνοντες εκτιμούν ότι η μεταγραφή της Μπάγιας Αντωνοπούλου ήταν θετική για το κανάλι και η κοπέλα προσπαθεί όσο μπορεί αλλά το project δεν βοηθάει. Χαρακτηριστικά μου είπαν εδώ στο blog στο Vanda'sστο Youweekly ότι... « Όσοι περιμένουν να κάνει νούμερα η Αντωνοπούλου όταν το Survivor στο prime time κάνει μονοψήφια κοιμούνται όρθιοι»....