Τηλεθέαση 26/2: Τι νούμερα έκανε η Μελέτη με καλεσμένη την Βίκυ Καγιά;

Ποια είναι τα ποσοστά τηλεθέασης της παρουσιάστριας;

Τηλεθέαση 26/2: Τι νούμερα έκανε η Μελέτη με καλεσμένη την Βίκυ Καγιά;

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της... τηλεθέασης; Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα...

Μετά τα μεσάνυχτα
ALPHA: Mετά τα μεσάνυχτα, Μελέτη, 16,4

ΣΚΑΙ: Βινύλιο, 13,9

Η Ελεονώρα Μελέτη, με καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά, τερμάτισε πρώτη στη ζώνη της, με την εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα"! Συγκεκριμένα, έκανε 16,4%, στο δυναμικό κοινό, με το "Βινύλιο", να σημειώνει 13,9%. Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε την προτίμησή του στην ξανθιά παρουσιάστρια, χαρίζοντάς της, την πρωτιά!

Βίκυ Καγιά: Ο τσακωμός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες!

Αποκαλυπτική όσο ποτέ άλλοτε η Βίκυ Καγιά μιλά ανοιχτά για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό του GNMT!

Το μοντέλο βρέθηκε, την Τρίτη το βράδυ, στην πολυθρόνα της Ελεονώρας Μελέτη, στον ALPHA και αποκάλυψε ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς! Διαβάστε παρακάτω...


Αναφέρθηκε στην διαφωνία που είχαν με την Ηλιάνα, όσον αφορά το αν η Άννα Αμανατίδου θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι ή όχι και ανέφερε τι συνέβη πίσω από τις κάμερες! Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτή η ένταση που είδατε στο αέρα ήταν αυτή που υπήρξε, δεν υπήρξε τίποτα παραπέρα. Μετά το γύρισμα με ρώτησε αν με ενόχλησε και της είπα όχι»

Δείτε το παρακάτω βίντεο: