Master chef: Δείτε την απίθανη τηλεθέαση που έκανε εχθές στο Star! Ποια προγράμματα εξαφανίστηκαν!

Χτύπησε κόκκινο!

Master chef: Δείτε την απίθανη τηλεθέαση που έκανε εχθές στο Star! Ποια προγράμματα εξαφανίστηκαν!

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν τα νούμερα που έκανε χθες το Master Chef στην τηλεόραση του Star!


Η τηλεθέαση δε χτύπησε όχι απλά κόκκινο, ξέφυγε τελείως! Διαβάστε παρακάτω....

Η απόφαση ενός εκ των φαβορί του Τάσου να είναι υποψήφιος φαίνεται ότι πραγματικά κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί λοιπόν ο Τάσος να μην τα κατάφερε και να βρήκε το μάστορα του από την Άλκηστις όμως το κοινό ήταν εκεί...

Συγκεκριμένα εχθές το Master Chef στο γενικό σύνολο ξεκίνησε με 23,2 ανεβαίνει κατευθείαν 33,0 συνεχίζει με 28,9 30,4 και στις 10 το βράδυ κάνει το εξαιρετικό νούμερο 37,2 συνεχίζει με 27,8 34,4 και κλείνει με 35,8!


Ο μέσος όρος του MasterChef στο 31,3 δίπλα το power of love Gala στο Σκάι καταποντίζεται με 10,1 η ταινία στον Alpha μια τρελή τρελή σαραντάρα, δε, κάνει μονοψήφια - 8,3!


Το μόνο πρόγραμμα που διασώζεται είναι ο ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή και την «Μεγάλη του γέλιου σχολή» που κάνει 17,8!

Master Chef: Αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι! Έφυγε ο πιο δυνατός παίκτης!

Μεγάλη ανατροπή έγινε χτες με την αποχώρηση στο Master Chef 3, αφού ο παίκτης που αποχώρησε ήταν σίγουρα έκπληξη!

Αλκηστις Αλεξάκη, Παντελής Βούρος και Τάσος Κυρικλάκης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ομαδική δοκιμασία.


Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν το απαιτητικό πιάτο του σεφ Χάρη Αντωνόπουλου, γλυκάδι από μοσχάρι γάλακτος με ραβιόλι μαρουλιού γεμιστό με κρεμμύδια κονφί και σάλτσα beurre noisette με συριανή κάπαρη, λεμόνι και μαϊντανό.

Ωστόσο, αν και τα πιάτα της Αλκηστης και του Παντελή δεν ήταν παρασκευασμένα ακριβώς όπως το πιάτο του γκεστ σεφ, δεν είχαν την αστοχία του Τάσου, ο οποίος σέρβιρε ωμό κρέας.

Ο παίκτης, πριν τη βαθμολογία, πίστευε πως το πιάτο του ήταν γευστικό και η αστοχία του ήταν η σάλτσα, αλλά μέχρι και οι κριτές δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Η βαθμολογία:

Παντελής: 25/40
Αλκηστις: 26/40
Τάσος: 18/40

Η αποχώρηση του Τάσου στεναχώρησε τους φίλους του στο σπίτι, ιδιαίτερα τον Σταμάτη που ήταν κολλητοί μέσα στο σπίτι, ενώ η Σπυριδούλα δάκρυσε. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Αλκηστις και ο Παντελής παρέμειναν και έφυγε ο Τάσος. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε όλα τα θέματα μας στην κατηγορία ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ