Τηλεθέαση 17/3: Το τερμάτισε η ΕΡΤ! Έφτασε μέχρι 31,2!

Στο κόκκινο το κανάλι! Τι συνέβη;

Τηλεθέαση 17/3: Το τερμάτισε η ΕΡΤ! Έφτασε μέχρι 31,2!

Η αλήθεια είναι ότι το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ σπάνια βλέπει τέτοια νούμερα.

Ήταν το ντέρμπι και τα επεισόδια Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού που την ανέβασαν εχθές την κρατική τηλεόραση στα ουράνια. Διαβάστε παρακάτω...

Το ΕΡΤ σπορτ λοιπόν ξεκινάει με 13,1 στο ντέρμπι των αιωνίων και κάνει στο γενικό σύνολο 25,5 29,5 30,4 31,2 17,6 26,4 29,0 21,010 9,0 11,1!

OPEN: Τα απίστευτα νούμερα της Δέσποινας Βανδή! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα τηλεθέασης της Δέσποινας Βανδή στην τηλεόραση του open πραγματικά τρομάζουν!

Η παρουσιάστρια – τραγουδίστρια φαίνεται ότι με την εκπομπή της my Greece δεν τα καταφέρνει ιδιαιτέρως καλά!

Τα νούμερα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, και πρώτα βλέπετε στο Youweekly.gr, δεν είναι απλά απογοητεύτηκα είναι σχεδόν τραγικά!

Είναι τα χειρότερα νούμερα από τότε που ξεκίνησε την εκπομπή της η Δέσποινα Βανδή και αληθινά φαίνεται πως το κανάλι προβληματίζεται με αυτές εξελίξεις.


Xθες λοιπόν στο open είχαμε το my Greece με την Δέσποινα Βανδή το οποίο ξεκινάει με 5,3 κάνει 4,8 6,6 4,6!

Συγκεκριμένα νούμερα δεν δίνουνε κανένα περιθώριο στη συνέχιση της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή! Είναι πολύ πιο χαμηλά από τον μέσο όρο του καναλιού και η παραγωγή θεωρείται πλέον ασύμφορη.

Open: Γιατί απέτυχε η Βανδή στο “My Greece”!

Εχθές Κυριακή στην τηλεόραση του Open, είχαμε την περίφημη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με την ταξιδιωτική εκπομπή my Greece!

Ομολογουμένως η τραγουδίστρια αλλά και το κανάλι περίμεναν κάποια νούμερα καλύτερα νούμερα στην τηλεθέαση!


Διαβάστε αναλυτικά στο παρακάτω λινκ τα νούμερα του “My Greece”
Open - Πρεμιέρα: Τι νούμερα έκανε η Δέσποινα Βανδή με το “My Greece”; Τα κατάφερε η...


Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν κατάφερε να κάνει νούμερα στο γενικό σύνολο λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο του open! Είναι δικαιολογημένα; Είναι εντελώς αδικαιολόγητα για το όνομα της συγκεκριμένης παρουσιάστριας αλλά και για την επένδυση κόστους του καναλιού!


Το 7,1 στο γενικό σύνολο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μειωθεί στην δεύτερη εκπομπή!

undefined


Την πήγε λοιπόν στραβά στην ταξιδιωτική εκπομπή της δημοφιλούς τραγουδίστριας και δεν κατάφερε να πιάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα;


Ξεκινάμε από τα απλά για να πάμε στα πιο σύνθετα! Πρώτα απ’ όλα το όνομα. Το my Greece είναι ένα όνομα εκπομπής, το οποίο σίγουρα δεν είναι πιασάρικο! Ασχολείσαι με μία ταξίδι εκπομπή που αφορά στην Ελλάδα, αλλά το όνομα δεν είναι ελληνικό! Αυτό και από μόνο του είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Η εκπομπή ως σκηνική παρουσία και σκηνοθετική είναι άψογη όμως λείπει το νεύρο και η ένταση στο μοντάζ!


Επίσης η εκπομπή φάνηκε να μην έχει αρχή μέση και τέλος! Σίγουρα το σενάριο υστερούσε.
Αυτά όλα είναι ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της Δέσποινας Βανδή και της εκπομπής της δεν είναι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ δεν ακουμπά στην ψυχή του τηλεθεατή. Η Δέσποινα Βανδή, προφανώς μαζί με το Βαγγέλη Δρίσκα, έφτιαξαν μια εκπομπή που άρεσε στους ίδιους αυτή ήταν και η παγίδα!


Το σημαντικό σε τέτοιες εκπομπές είναι να σκέφτεσαι όπως θα σκεφτόταν και ένας τηλεθεατής που ενδεχομένως θα ήθελε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο μέρος. Δεν έχει απολύτως καμία αξία τι μας αρέσει εμάς ως παρουσιαστές, σημασία έχει να μπούμε στο μυαλό και την ψυχή του τηλεθεατή, κάτι που τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή η Δέσποινα Βανδή δεν το πέτυχε.

Όσο και να είμαστε καλοί στην κουζίνα μας όσο καλοί και να είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας, όταν περιγράφουμε ταξίδια είναι εντελώς διαφορετικό όταν το κάνουμε στην τηλεόραση για τους τηλεθεατές!

Εκεί σκεφτόμαστε για τον άνθρωπο που θα μας παρακολουθήσει, τα θέλω μας έρχονται δεύτερα. Αν αυτό δεν το συνειδητοποιήσει η Δέσποινα Βανδή το my Greece θα είναι άλλο ένα αποτυχημένο πρόγραμμα!