OPEN: Έσωσε ο γάμος της Μπαλατσινού τον Κωστόπουλο; Αναλυτική τηλεθέαση...

Όντως τώρα;

OPEN: Έσωσε ο γάμος της Μπαλατσινού τον Κωστόπουλο; Αναλυτική τηλεθέαση...

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο OPEN όταν μίλησε για την Τζένη Μπαλατσινού και τον γάμο της;

Είναι αλήθεια ότι η παρουσιάστρια με το γάμο της έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική σόουμπιζ. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι λογικό, λοιπόν, όλοι να περιμένουμε τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή του «Όλα λάθος» στην τηλεόραση του Οpen να δούμε τι θα πει για αυτήν την εξέλιξη στη ζωή του και φυσικά στην ζωή των παιδιών του και της συζύγου του... της πρώην!

Να θυμηθούμε βέβαια ότι σε δημοσιογράφο που τον πήρε τηλέφωνο από το Happy day μόνο μπινελίκια, δεν του έδωσε, όταν του ζήτησε να τοποθετηθεί για το γάμο της Τζενης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια!

Ο άνθρωπος προφανώς ήθελα να τοποθετηθεί στην εκπομπή του για να ανέβουν και λίγο τα νούμερα!

Για να δούμε λοιπόν αποκλειστικά στο youweekly.gr, ο κόσμος του έκανε την χάρη του έδωσε μπόνους;

Τζίφος! O Πέτρος Κωστόπουλος δεν πουλάει ούτε με το προσωπικό του gossip ο άνθρωπος! Τι τοποθέτηση έκανε για την Τζένη Μπαλατσινού για τα παιδιά του είπε για την ευτυχία του ζευγαριού... δυστυχώς μάταια, πάτος!

«Όλα λάθος» στο δυναμικό κοινό 6,0 δηλαδή μία από τα ίδια κάτω από το μέσο όρο του καναλιού!

Η εκπομπή ξεκινάει 4,0 7,0 8,2 9,3 εκεί μιλούσε για την Τζένη Μπαλατσινού και μετά γεια σας 6,1 5,1 6,9 7,1 4,7 4,7 7,5 4,0 3,6!

Αν η εκπομπή "Όλα λάθος" του Πέτρου Κωστόπουλου δεν ανεβαίνει ούτε με αυτή την θεματολογία δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί με τίποτα!

Τζένη Μπαλατσινού: Δάκρυσε μπροστά στις κάμερες! Η αποκάλυψη για τα παιδιά της και τα τρυφερά λόγια! (Βίντεο)

Στις κάμερες μίλησε για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, τον γάμο της, η Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα, έκανε μια αποκάλυψη για τα παιδιά της, ενώ δάκρυσε όταν μιλούσε μ τρυφερά λόγια για εκείνα.

Οι δημοσιογράφοι την "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις για τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια και απάντησε σε όλες.

Μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού, ρωτήθηκε και για την αντίδραση των παιδιών της, τα οποία βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό δίπλα της και δημοσίευσαν τρυφερές στιγμές με την μαμά τους.

«Είναι πολύ γλυκό, είναι πολύ όμορφο να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου. Να μπορείς να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια» είπε μεταξύ άλλων και συγκινήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: