Αντώνης Κανάκης: Τι τηλεθέαση έκανε απέναντι στην Μελέτη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Μαύρο Πάσχα ή Ανάσταση για τον Κανάκη και τον ΣΚΑΙ;

Αντώνης Κανάκης: Τι τηλεθέαση έκανε απέναντι στην Μελέτη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Τι τηλεθέαση έκανε ο Αντώνης Κανάκης απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη χτες; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Και όμως τα νούμερα έκρυβαν ανατροπές και εκπλήξεις! Διαβάστε παρακάτω...

Αν και η Ελεονώρα Μελέτη χτες είχε χτες μια εξαιρετική καλεσμένη, τελικά η Πάολα (η οποία συγκλόνισε με τα όσα είπε), έδωσε την πρωτιά στον Κανάκη και της πήρε την πρώτη θέση μέσα από τα χέρια! 17,7 έκανε ο παρουσιαστής και έφερε χαμόγελα στον σταθμό του Φαλήρου, ο οποίος την φετινή σεζόν δεν είναι και στα καλύτερά του! Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:

Prime time:

ANT1: Πέτα τη Φριτέζα, 6,4

ALPHA: Τατουάζ, 18,1
ALPHA: Το Σόι σου, 17,7
ΣΚΑΙ: Survivor, 13,5
STAR: Master Chef, 32,8
ΣΚΑΙ: Βινύλιο 17,7

Μετά τα μεσάνυχτα

Μετά τα μεσάνυχτα - Ελεονώρα Μελέτη Alpha 17,1

Θρίλερ με Βινύλιο και Ράδιο Αρβύλα! Η απόφαση του ΣΚΑΙ και η δυσαρέσκεια του Κανάκη!

Θρίλερ επικρατούσε στον ΣΚΑΙ τις τελευταίες ημέρες με το Βινύλιο και τους Ράδιο Αρβύλα αλλά η απόφαση πάρθηκε και η δυσαρέσκεια του Αντώνη Κανάκη είναι μεγάλη!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr και του Vanda's blog τα δυο αυτά project θα "παγώσουν"! Ο λόγος;

Το κανάλι αποφάσισε να τα σταματήσει για λίγο καιρό λόγω Πάσχα, φυσικά, αλλά το πρόβλημα βρέθηκε αλλού!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού επέμειναν στο να κρατήσουν στον αέρα τα δυο αυτά projects την Μεγάλή Εβδομάδα κάτι που δυσαρέστησε πολύ τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, οι οποίοι είχαν συνηθίσει να περνάνε αυτές τις ημέρες με την οικογένειά τους και μακριά από τα κανάλια!

Φέτος, όμως, όπως αποφασίστηκε και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα πάρουν ρεπό την εβδομάδα ακριβώς μετά το Πάσχα!

Δηλαδή το Βινύλιο και οι Ράδιο Αβρύλα θα βγουν αέρα την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη και δεν θα προβληθούν την Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα επιστρέφοντας δυναμικά στους δέκτες του ΣΚΑΙ στις 6 Μαίου, ημέρα Δευτέρα...