Τηλεθέαση 10/5: Ποιοι παρουσιαστές μαυροφορέθηκαν και ποιοι κάνουν πάρτι; Όλα τα νούμερα αναλυτικά....

Δείτε αναλυτικά...

Τηλεθέαση 10/5: Ποιοι παρουσιαστές μαυροφορέθηκαν και ποιοι κάνουν πάρτι; Όλα τα νούμερα αναλυτικά....

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα αναλυτικά νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού για την Παρασκευή 10/5, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης;


Νωρίς το πρωί

ΑΝΤ1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 20,3

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 20,4

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 8,6

ΕΡΤ: Πρώινή βάρδια 4,2

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 19,4
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 14,9
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 13,8
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 20,7

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 13,5
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 19,5
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 11,6

ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 19,2
ΣΚΑΙ: Power of love, 10,2
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 12,5

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 23,6
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 13,8
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 14,6
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 24,2
STAR: Elif, 9,5

ΑΝΤ1: H επιστροφή, 17,8

Δελτία ειδήσεων

OPEN: Ειδήσεις 5

ΑΝΤ1: Ειδήσεις, 16,9

ΣΚΑΙ: Ειδήσεις, 6,5

ΑLPHA: Ειδήσεις 17,4

STAR: Ειδήσεις 12,8

Prime time:

AΝΤ1: Άλλος για το Survivor 17,6
ALPHA: Έλα στη θέση μου 21,7
ΣΚΑΙ: Gala Power of love 10,3

STAR: Master chef, 33,6

OPEN: Η συμμορία των 12 6,1

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Σάββατο 11 Μαΐου! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.

πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 11/5.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Η Λίλιαν κλέβει την Μελίτη!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Λίλιαν κλέβει την Μελίτη και έχουμε όλες τις εξελίξεις!

Η Μελίτη δένεται όλο και πιο πολύ με τους πραγματικούς της γονείς και η Λίλιαν τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για εκείνη. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το παιδί της. Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για σήμερα

Η Λίλιαν αισθάνεται ανασφάλεια, βλέποντας την πολύ καλή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Μελίτη με τους βιολογικούς της γονείς. Ο Κωστής κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και την αγάπη της, και έχει καταφέρει να έρθει πιο κοντά με το παιδί του. Μετά τη συνάντηση της μικρής με τη Μαρίνα, που πηγαίνει τόσο καλά και το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της, η Λίλιαν νιώθει ότι θα χάσει το παιδί της μέσα από την αγκαλιά της παρά την αγάπη που του έχει δώσει.

Εχει αρχίσει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν είναι τόσο σίγουρη ότι έκανε το σωστό. Σίγουρα αυτό που θέλει είναι το καλύτερο για το κορίτσι της, αλλά η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Φοβάται ότι δεν την αγαπά τόσο, ώστε να μείνει κοντά της, και ότι τελικά θα επιλέξει να μείνει με τους πραγματικούς της γονείς κι εκείνη θα την εγκαταλείψει. Και το χειρότερο, ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για τη θετή της μητέρα.

Η Λίλιαν από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Η επικοινωνία της Μαρίνας με τη Μελίτη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Λίλιαν. Τρομάζει για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η επαφή στη δική της σχέση με το παιδί. Θα τη θέλει πια όσο πριν; Θα την αγαπά; Θα την αισθάνεται μητέρα της; Θα θέλει να τη λέει «μαμά;». Ολα αυτά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, όσο και αν ο Σταύρος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της δώσει να καταλάβει ότι η Μελίτη θα είναι πάντα παιδί τους. Εκείνη νιώθει μόνο τον πόνο της μάνας. Γιατί μπορεί να μην τη γέννησε, αλλά την πονά. Είναι το παιδί της όσο και αν οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Τις επόμενες ημέρες που η Μαρίνα θέλει να συναντήσει την κόρη της, η Λίλιαν βρίσκει δικαιολογίες για να βρίσκονται όσο το δυνατόν λιγότερο. «Είναι δική μου κόρη», φωνάζει το είναι της.

Μπορεί να μην έχει πια τη δυνατότητα να εμποδίσει τη Μαρίνα να διατηρεί σχέσεις με το κορίτσι της, αφού οι δυο τους έχουν ήδη έρθει κοντά, αλλά θα πολεμήσει με τον τρόπο της για να μείνει η Μελίτη σε εκείνη. Ακόμη και αν χρειαστεί, θα βρει τον τρόπο να την πάρει μακριά για ένα διάστημα, προκειμένου να γίνουν πιο δυνατοί οι δεσμοί τους και να μη βλέπει τη βιολογική της μητέρα. Και είναι ικανή να το κάνει.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη - TVΣίριαλ