Eurovision 2019: Αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης για τον ημιτελικό! Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Έχουμε τα απόλυτα νούμερα που προκάλεσαν εγκεφαλικά!

Eurovision 2019: Αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης για τον ημιτελικό! Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Πραγματικά αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης έκανε ο χθεσινός ημιτελικός της Eurovision 2019!

Η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα σάρωσαν με τις εμφανίσεις τους αλλά... συγκίνησαν στην πραγματικότητα το κοινό;

Έχουμε την τηλεθέαση γενικού συνόλου και δυναμικού κοινού και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει αφού ο ημιτελικός δεν πήγε τόσο καλά, όσο περίμεναν στην ΕΡΤ2!

Η τηλεθέαση έχει ως εξής:

Στο γενικό σύνολο τα προγράμματα έκαναν:

MasterChef: 19,8%

Το Τατουάζ: 19,7%

Eurovision: 13,7%

Survivor: 13,2%

Στο δυναμικό κοινό τα νούμερα διαμορφώθηκαν διαφορετικά. Το ριάλιτι μαγειρικής, το MasterChef σάρωσε, ενώ η Εurovision έφερε τα πάνω κάτω στα άλλα προγράμματα, στο Τατουάζ και το Survivor!

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό τα προγράμματα έκαναν τα εξής νούμερα τηλεθέασης:

MasterChef 27,4%

Το Τατουάζ 17,1%

Eurovision 15,3%

Survivor 10,4%

Τάμτα - Φουρέιρα: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στο Ισραήλ!

Απίστευτο παρασκήνιο στην Eurovision! Τάμτα και Φουρέιρα δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στο Ισραήλ!

Τι συνέβη;

Πίεση, άγχος και εκνευρισμός! Αυτά ήταν τα συναισθήματα της Τάμτα λίγα 24ωρα πριν από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Φυσικά, η άφιξη της Ελένης Φουρέιρα στο Ισραήλ έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τη φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου, μιας και οι συγκρίσεις ήρθαν πάλι στην επιφάνεια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, στο μεγάλο πάρτι που δόθηκε από τους διοργανωτές για να υποδεχτούν τους 41 φετινούς συμμετέχοντες στο μουσικό διαγωνισμό αλλά και τους γκεστ που θα δούμε στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου, Τάμτα και Φουρέιρα κράτησαν τις αποστάσεις τους.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές υπήρξε ένας τυπικός χαιρετισμός μερικών δευτερολέπτων μεταξύ τους, που ήταν πολύ ψυχρός, και άλλες πηγές επιμένουν πως απέφυγαν να διασταυρώσουν ακόμη και τα βλέμματά τους.

"Το κλίμα θύμιζε τα παγωμένα κάστρα του Game of Thrones," έλεγε χαρακτηριστικά στο ΛΟΙΠΟΝ πηγή που βρέθηκε στο Ισραήλ και έδωσε το παρόν στο συγκεκριμένο πάρτι.

Η Τάμτα έφτασε πρώτη στο πορτοκαλί χαλί επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό κοντό φόρεμα σε έντονη μπλε απόχρωση με σιθρού λεπτομέρειες στο στήθος, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα παπούτσια και φουτουριστικά γυαλιά ηλίου.

Τάμτα - Φουρέιρα: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στο Ισραήλ!

Με το μήνυμα "Τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά" η Τάμτα χαιρέτησε τους παρουσιαστές. Αργότερα, περπάτησε στο πορτοκαλί χαλί η Ελένη Φουρέιρα, η οποία φόρεσε εντυπωσιακές δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη και των Deux Hommes και παπούτσια Yves Saint Laurent.

Τάμτα - Φουρέιρα: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στο Ισραήλ!

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί μεταξύ Φουρέιρα και Τάμτα είναι πως μετά το τέλος του πάρτι και οι δυο ανέβασαν φωτογραφίες με την Ελληνίδα εκπρόσωπο στην Eurovision, Κατερίνα Ντούσκα. Όμως, δεν υπήρξε ούτε ένα κοινό καρέ της φετινής και της περσινής εκπροσώπου της Κύπρου στο μουσικό διαγωνισμό.