ΣΚΑΙ: «Έσκισε» στις εκλογές! Δείτε τα απίθανα νούμερα που έκανε!

Φωτιά στον ΣΚΑΙ!

ΣΚΑΙ: «Έσκισε» στις εκλογές! Δείτε τα απίθανα νούμερα που έκανε!

Έσκισε κανονικά στις εκλογές ο ΣΚΑΙ, και έκανε απίθανα νούμερα τηλεθέασης! Δείτε τα πρώτοι, στο Youweekly.gr!

Μπορεί εχθές στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο να είχαμε ξεκάθαρα νικητή τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά είχαμε και ξεκάθαρο νικητή στην τηλεθέαση των καναλιών.

Στα κανάλια λοιπόν όπως αποκαλύπτει πρώτο το Youweekly.gr έχουμε ξεκάθαρο νικητή το κανάλι του ΣΚΑΙ.

Από νωρίς το πρωί σας γράψαμε αναλυτικά πώς ακριβώς έκανε τη μεγάλη διαφορά ο ΣΚΑΙ μαζί με την Σία Κοσιώνη με το που βγήκαν τα αποτελέσματα των exit Polls!

Η καλημέρα φάνηκε από το πρωί.... ο Γιώργος Αυτιάς κάνει 26,2 24,8 22,4 21,4!

Μετά η εκπομπή ακραία φαινόμενα παίρνει τη σκυτάλη και κάνει επίσης πολύ καλά νούμερα με 22,0 22,7 23,4 20,1 19,4.

Για να μη σας κουράζουμε, γενικά όλο το κανάλι όλη την ημέρα με όλες εκπομπές του κινείται σε νούμερα από 18 μέχρι και 22%

Το κανάλι του ΣΚΑΙ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό! Οι μόνοι που αντιστάθηκαν ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και σε ένα βαθμό o Αντώνης Σρόιτερ στον ALPHA TV

Όμως να δούμε το κανάλι του ΣΚΑΙ, που έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα του. Τα μεγαλύτερα νούμερα λοιπόν το κανάλι το έκανε την ώρα των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα όπου κάνει το πικ με 29,6 στις 12 το βράδυ. Αμέσως πριν ήταν το δεύτερο καλύτερο νούμερο του με 27,5, είναι η αρχή των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα..

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι πάρα πολύ σημαντικό, που έχει εξαιρετική σημασία... ότι το κανάλι του Σκάι ήταν το μοναδικό κανάλι που δεν είχε καλεσμένους από το κυβερνητικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είναι γνωστό το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει εμπάργκο στην τηλεόραση του Σκάι και δεν πάνε τα στελέχη του στα πάνελ των εκπομπών!

Αλέξης Τσίπρας: Ραγδαίες εξελίξεις! Η έκτακτη ανακοίνωση βόμβα!

Μια έκτακτη ανακοίνωση βόμβα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Μετά την σαρωτική επικράτηση της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, αλλά και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές όπου οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ καταποντίστηκαν σχεδόν σε όλη την επικράτεια, πληροφορίες της τελευταίας ώρας αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται να προκηρύξει πρόωρη προσφυγή σε εθνικές κάλπες, ακόμη και μέσα στον Ιούνιο.

Τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται διχασμένα αν θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές ή αν το κυβερνών κόμμα θα πρέπει να προσπαθήσει να εξαντλήσει τη συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία. Κι αυτό διότι πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι μέχρι τον Οκτώβριο, κι εφόσον η κυβερνητική παράταξη επιτύχει να διατηρήσει την εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, το προβάδισμα της ΝΔ μπορεί μόνο να μεγαλώσει. Η σημερινή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με 9% έρχεται έπειτα από ένα όργιο παροχών, εκταμίευσης επιδομάτων και υποσχέσεων για ακόμη μεγαλύτερα φιλολαϊκά μέτρα που ωστόσο δεν πέτυχαν να αλλάξουν την αρνητική άποψη της πλειονότητας των Ελλήνων για την κυβέρνηση Τσίπρα. Με αυτό ως δεδομένο, λένε συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, είναι αμφίβολο αν τους επόμενους μήνες θα είναι εφικτό να μειωθεί η διαφορά από τη ΝΔ και μάλιστα την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου που οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώνουν για φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και μια σειρά χαράτσια.

Υπό το πρίσμα αυτό, είναι δεδομένο ότι ο κ. Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει τώρα σε προκήρυξη πρόωρων εκλογών, με προφανή στόχο να περιορίσει τις απώλειες και να κατοχυρώσει ένα εκλογικό ποσοστό στην περιοχή του 24% που θα μπορούσε να διακινδυνεύσει στην περίπτωση που επέλεγε να διατηρηθεί στην εξουσία με κάθε κόστος και παρά την αποδοκιμασία από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.