Τηλεθεάση 15/6: Έσπασε τα κοντέρ ο Μητσοτάκης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά!

Αδιανόητα νούμερα!

Τηλεθεάση 15/6: Έσπασε τα κοντέρ ο Μητσοτάκης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά!

Φωτιά έβαλε στα κοντέρ της τηλεθέασης για τις 15/6 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα έσπασε όλα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά!

Το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Αυτιά.

Τηλεθεάση 15/6: Έσπασε τα κοντέρ ο Μητσοτάκης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής, ενώ ζήτησε από τους πολίτες ψήφο για ισχυρή κυβέρνηση έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων και τη μείωση της φορολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την ώρα της συνέντευξης Μητσοτάκη (09:00 – 10:00), η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά κατέγραψε 34,1% στο γενικό σύνολο και 20,1% στο δυναμικό κοινό 18-54. 800.000 τηλεθεατές πέρασαν έστω και για 1’, ενώ περίπου 475.000 παρακολούθησαν στο μέσο λεπτό.

ΣΚΑΙ: «Λαχτάρισε» ο Γιώργος Αυτιάς! Τι συνέβη στον δημοσιογράφο;

Είναι αλήθεια ότι «λαχτάρισε» εχθές Κυριακή ο Γιώργος Αυτιάς!

«Λαχτάρισε», διότι έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κάνει περίπατο στα νούμερα τηλεθέασης για την τηλεόραση του Σκάι και το «Καλημέρα», όμως εχθές η Φαίη Μαυραγάνη από την τηλεόραση του Οpen έδειξε τα δόντια της και τον δυσκόλεψε, ιδιαιτέρως στο δυναμικό κοινό! Πάμε όμως να δούμε τα νούμερα αναλυτικά που σας φέρνει το site μας το Youweekly.gr.

Στό γενικό σύνολο ο Γιώργος Αυτιάς με το "Καλημέρα" στο Σκάι κάνει 25,8 30,5 29,9 25,8, η Φαίη Μαυραγάνη στο γενικό σύνολο κάνει 26,7 25,2 18,8 14,4!

Πρώτος ο Γιώργος Αυτιάς στο γενικό σύνολο, αν και η Φαίη Μαυραγάνη τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα στα πρώτα τέταρτα.

Στο δυναμικό κοινό έχουμε μία ανατροπή από την σπάνιες φορές που συμβαίνει και έχουμε το «Τώρα ότι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη να περνάει μπροστά με 19,9 και να ακολουθεί ο Γιώργος Αυτιάς με το καλημέρα 14,5