Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με την χτεσινή της καλεσμένη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Χαμογελούν ή κλαίνε στον Alpha;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με την χτεσινή της καλεσμένη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Τι τηλεθέαση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με την χτεσινή της καλεσμένη στον Alpha tv; Έχουμε αναλυτικά τα νούμερα για το αν σάρωσε ή τσακίστηκε!

Η Ελεονώρα χτες, είχε καλεσμένη την Δούκισσα Νομικού που επέλεξε να μιλήσει για όλους και όλα, σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής. Την βοήθησε όμως η διάθεση για... εξομολογήσεις που είχε η παρουσιάστρια ή όχι;

Τα νούμερα μίλησαν από μόνα τους και η Ελεονώρα έστησε πάρτι στον Alpha με αυτά τα νούμερα τηλεθέασης! 23% έκανε στο σύνολο δυναμικού κοινού και τα τέταρτα της ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακά!

Δείτε τα αναλυτικά:

26.1
24.9
24.9
19.3
20.7
21.9

Ελεονώρα Μελέτη: Άλλο περίμενε κι άλλο τη βρήκε! Αλαφιασμένη η παρουσιάστρια....

Άλλο περίμενε κι άλλο την βρήκε την Ελεονώρα Μελέτη και η παρουσιάστρια αν μη τι άλλο είναι αλαφιασμένη! Λογικό θα μας πείτε, αφού η έκπληξη που της χτύπησε την πόρτα κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν...

Η ίδια, διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της φέτος στον Alpha tv και η εκπομπή της, Μετά τα μεσάνυχτα σαρώνει σε τηλεθέαση! Ωστόσο χτες, είχαμε μια ανατροπή!

Αν και η Ελεονώρα είχε χτες καλεσμένους την Τζένη Μπαλατσινού και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, οι οποίοι μίλησαν για όλα, το τηλεοπτικό κοινό δεν της χάρισε τα αναμενόμενα ποσοστά!

18,9% έκανε το Μετά τα μεσάνυχτα, την ίδια ώρα που η Ελεονώρα με καλεσμένους λιγότερο «αποκαλυπτικούς» έχει χτυπήσει μέχρι και 20άρια!

Δείτε τα τέταρτα της Ελεονώρας Μελέτη:

18.6
20.1
20.1
14.7
23.3
16.6

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Περράκη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Τι τηλεθέαση έκανε χτες η Ελεονώρα Μελέτη με καλεσμένη την Αναστασία Περράκη; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους!

Εμείς στο Υοuweekly.gr, πρώτοι σήμερα όπως και κάθε μέρα, σας φέρνουμε τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό!

Τι έκανε χτες η Ελεονώρα Μελέτη με την Αναστασία Περράκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Μιχάλη Μουρούτσο; Η αλήθεια είναι πως χτες τα νούμερα του Μετά τα μεσάνυχτα, ήταν χλιαρά και μάλιστα ο Αρναούτογλου στο The 2night show την πλησίασε πολύ!

15,6% έκανε σε σύνολο η Ελεονώρα στον Alpha tv και ο Γρηγόρης απέναντι στον ΑΝΤ1 14,4!

Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης της Ελεονώρας:

21.3
18.8
17.2
14.2
12.7
9.5

Τα τέταρτα τηλεθέασης του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

13.5
11.9
11.9
11
14.8
15
19
18.3