Ξανά στον θρόνο της η Φαίη Σκορδά! Τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινού....

Πίνουν νερό στο όνομά της!

Ξανά στον θρόνο της η Φαίη Σκορδά! Τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινού....

Ξανά στον θρόνο της η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, αφού τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινού ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακά χτες!

Η Φαίη, έχει σταθερά την κορυφή στην πρωινή ζώνη και ο ΑΝΤ1, δεν είναι τυχαίο ότι πίνει νερό στο όνομα της! Η γλυκιά παρουσιάστρια μιλάει στην καρδιά του κοινού το οποίο την ακολουθεί πιστά και της χαρίζει πρωτιές καθημερινά!

Η χτεσινή ημέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση και η Φαίη τερμάτισε πρώτη απεναντι στον ανταγωνισμό με 17,8%!

Δείτε τα εντυπωσιακά τέταρτα τηλεθέασης της για το δυναμικό κοινό:

12,9
12,9
14,4
19,3
20,1
21,3
18,1
19
20,6
20,3
16,9

Φαίη Σκορδά: Απόλυτη πρωταγωνίστρια στην πρωινή ζώνη και την φετινή χρονιά!

Η Φαίη Σκορδά ή λαμπερή πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 καταφέρνει και φέτος να πρωταγωνιστήσει στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης.

Αν και φέτος η παρουσιάστρια είχε έντονο ανταγωνισμό από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στην τηλεόραση του star παρόλα αυτά κατάφερε να τερματίσει και φέτος πρώτη στην ζώνη της.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο τα στελέχη του ΑΝΤ1 πίνουν νερό στο όνομά της Φαίης Σκορδά και σκέφτονται τρόπους να την αξιοποιήσουν περαιτέρω στο κανάλι.

undefined

Φαίη Σκορδά: Έβγαλε ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Ο ΑΝΤ1 έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά

Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση επιλογής του τηλεοπτικού κοινού, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον σταθμό για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Το Πρωινό» διανύει και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν, και κυριαρχεί στη ζώνη 10:00-13:00 με συνολικό μέσο όρο 20,2% στα δυναμικά κοινά. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Φαίη Σκορδά: Χαμός στο Πρωινό! Ο Ουγγαρέζος την έλουσε με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...» (Βίντεο)

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!Την έλουσε με σοκολάτα γιατί τον προκάλεσε και έγινε έξαλλη.

Στο διάλειμμα όπως είδαμε από αποσπάσματα που πρόβαλλαν η παρουσιάστρια έριξε σοκολάτα στον Δημήτρη Ουγγαρέζος με αποτέλεσμα να της την "φυλάει".

Έτσι, την ώρα της μαγειρικής, εμφανίστηκε από πίσω της και την έλουσε με ένα γεμάτο μπολ με σοκολάτα! Η Φαίη, έδειξε έντονα εκνευρισμένη, ωστόσο, γελούσε μπροστά στις κάμερες. «Με προκάλεσες» της είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παρουσιάστρια, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές σχεδόν ένα τέταρτο νωρίτερα για να πάει να αλλάξει και να πλυθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο: