Survivor ημιτελικός: Όλα όσα έγιναν και τα νούμερα τηλεθέασης που "χτύπησε"!

Ο κακός χαμός λίγο πριν το τέλος! Πάτωσε ή έβγαλε ασπροπρόσωπο το ΣΚΑΙ;

Survivor ημιτελικός: Όλα όσα έγιναν και τα νούμερα τηλεθέασης που

Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Survivor είναι καταγεγραμμένα εδώ αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης που "χτύπησε".

Ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με την Κατερίνα Δαλάκα να κερδίζει και να περνάει στον μεγάλο τελικό!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η πρωταθλήτρια του στίβου θα δώσει το παρών στον τελικό της Κυριακής, όπου θα διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο έπαθλο. Πέρυσι έχασε από τον Ηλία Γκότση και, φυσικά, φέτος ελπίζει να είναι αυτή η μεγάλη νικήτρια του Survivor.

Όσον αφορά την τηλεθέαση, ο ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σημείωσε 16,4% στο γενικό σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό.

Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Survivor

Survivor: Έφυγε ο Μπορά και... ξεκίνησαν τα σχόλια! (Βίντεο)

Χθες έφυγε από το Survivor ο Μπορά, αφού η άσπρη ομάδα έχασε το παιχνίδι ασυλίας, και ο Οκάι ήταν πιο ψηλά στην ψηφοφορία του κοινού. Βέβαια, μετά την αποχώρηση του ξεκίνησαν τα σχόλια.

Όπως ήταν επόμενο μαύρη και άσπρη ομάδα δεν γινόταν να μην συζητήσει για τον πιο "διάσημο" παίκτη αφού συνεχώς βρισκόταν στο επίκεντρο με τους τσακωμούς.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι ο κόσμος δεν υπήρχε περίπτωση να βλέπει κάτι διαφορετικό από αυτό που συνέβαινε στην παραλία τους αλλά και στον στίβο μάχης, αφού έκανε bullying στους συμπαίκτες του, αλλά και στους αντιπάλους.

Ο Νίκος και η Αφροδίτη παρατήρησαν ότι τελικά εκείνος και μόνο όπως αποδείχτηκε είχε την τύχη στα χέρια του, καθώς ήταν αυτός που έπαιξε στο τελευταίο αγώνισμα και το έχασε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι επάθλου! (Βίντεο)

Το τελευταίο παιχνίδι επάθλου παρακολουθήσαμε σήμερα στο Survivor. Ποια ομάδα κατάφερε να το κερδίσει και να το απολαύσει;

Το έπαθλο ήταν φαγητό, ωστόσο είχε μια έκπληξη, αφού το έφαγαν στον αέρα, με θέα όλη την Πούντα Κάνα στο "πιάτο" τους.

Μετά από ένα ευχάριστο παιχνίδια, αφού και οι δυο ομάδες το απόλαυσαν χωρίς εντάσεις και φωνές, μιας και όπως είπαμε είναι το τελευταίο της φετινής σεζόν πριν τον μεγάλο τελικό, η άσπρη ομάδα το κέρδισε.

Έτσι, Σεντά, Αφροδίτη, Οκάι και Νίκος απόλαυσαν το τελευταίο τους φαϊ στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που πάει στη δυάδα του τελικού! (Βίντεο)

Μετά το τελευταίο έπαθλο στο Survivor, παρακολουθήσαμε το παιχνίδι κατάταξης για τον Έλληνα παίκτη που πάει κατευθείαν στην δυάδα του τελικού.

Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα, Αφροδίτη και Νίκος έπαιξαν ένα τελευταίο ματς πριν το τέλος.

Ο Νίκος ήταν ο πρώτος που βγήκε εκτός, ενώ δεύτερη η Αφροδίτη αφού εκτός την έβγαλε η Δήμητρα. Δαλάκα λοιπόν και Δήμητρα έπαιξαν ένα ντέρμπι στην κυριολεξία αφού έφτασαν στο 1 - 1.

Η Κατερίνα μπορεί να ήταν πολύ άστοχη, όμως κατάφερε να την κερδίσει, αφού έκανε πολλά λάθη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: