Τροχός της Τύχης: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα; Σάρωσε ή «πάτωσε»;

Η τηλεθέαση για το 18 - 54!

Τροχός της Τύχης: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα; Σάρωσε ή «πάτωσε»;

Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα ο Τροχός της τύχης; Σάρωσε ή «πάτωσε»; Φυσικά, έχουμε τα νούμερα τηλεθέασης πρώτοι!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και ο Τροχός του επέστρεψαν ανανεωμένοι και γεμάτοι εκπλήξεις!

undefined

Η εκπομπή, άνοιξε τις πύλης της για την φετινή σεζόν και έχουμε αναλυτικά την τηλεθέαση για το κοινό 18 - 54! Ο τροχός της τύχης, έκανε πολύ καλά ποσοστά αφού σημείωσε 15,5%! Πάντα τέτοια ευχόμαστε...

Πέτρος Πολυχρονίδης: Μεγάλη ανατροπή με τον παρουσιαστή! Αυτή «κάθεται» δίπλα του στον «Τροχό της τύχης»! (Βίντεο)

Μεγάλη ανατροπή συνέβη με τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, αφού αυτή είναι η κοπέλα που «κάθεται» δίπλα του στον «Τροχό της Τύχης»!

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, «Καλοκαίρι #not», στο OpenTv.

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει γίνει γνωστό πως για την 6η συνεχόμενη χρονιά, που ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα παρουσιάζει τον «Τροχό της Τύχης», αναζητούσε νέο κορίτσι.

Αρχικά είχε ακουστεί για ένα γνωστό μελαχρινό κορίτσι, αλλά τελικά έγινε η τεράστια ανατροπή και στο πλευρό του θα κάτσει μια... ξανθιά!

Σήμερα αποκαλύφθηκε το όνομα της ξανθιάς καλλονής που θα βρίσκεται στο πλευρό του από τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Η Μάρτζυ Λαζάρο είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή:

«Το κορίτσι που θα κάτσει δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη, λέγεται Βάλια Χατζηθεοδώρου. Δεν είναι πολύ όμορφο κορίτσι; Να σας πω μάλιστα, ότι είχε γραφτεί κάποια στιγμή πως ήταν ένα φεγγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Πέτρος Πολυχρονίδης: Τον άφησε κι έφυγε! Η ανακοίνωση για το «τέλος» στο Instagram!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, σίγουρα δεν περίμενε να μάθει την ανακοίνωση για το «τέλος» στο Instagram, ωστόσο η καλλονή τον άφησε κι έφυγε!

Η συνεργασία της με το Star τελείωσε και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο λόγος για την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, η οποία αποτελεί παρελθόν για τον Τροχό της τύχης και δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά! Μάλιστα εμείς, ήδη σας έχουμε γράψει ποια θα πάρει την θέση της, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες....

Η ίδια, μετά το κλείσιμο της εκπομπής για καλοκαίρι έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Σήμερα λοιπόν κλείνει μια υπέροχη σεζόν της ζωής μου!!Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και να βελτιωθώ σε ένα χώρο που μπήκε απρόβλεπτα στη ζωή μου και μέσω αυτού έμαθα πολλά και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους! Περάσαμε πολλές ώρες μαζί καθημερινά και εύχομαι να καταφέραμε να κάνουμε τα απογεύματα σας πιο ευχάριστα και γεμάτα με όρεξη για παιχνίδι!! Ήταν μια υπέροχη σεζόν για εμένα και μακάρι να υπάρξουν άλλες τόσες στο μέλλον!! Καλό καλοκαίρι από εμάς με υγεία και χαμόγελα!! @starchanneltv Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε ένα άνθρωπο που με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή και να προσπαθώ καθημερινά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πέτρος Πολυχρονίδης: Κάνει το μεγάλο βήμα στην ζωή του! Όλες οι λεπτομέρειες...
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, κάνει το μεγάλο βήμα στην ζωή του και σας έχω όλες τις λεπτομέρειες στο Vanda's blog του Υouweekly.gr! Τι έχει συμβεί με τον παρουσιαστή;

Λίγες ημέρες πριν, σας είχα ενημερώσει ότι ο Πέτρος επρόκειτο να παρουσιάσει δεύτερη εκπομπή, μετά τον Τροχό της τύχης, που προβάλλεται στο Star. Mάλιστα, είχαμε αναφέρει ότι το κονσεπτ είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και πρόκειται για μεγάλο επαγγελματικό στοίχημα για τον Πέτρο...

Τα νεότερα «έσκασαν» και το ρεπορτάζ είναι καυτό! τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πέτρος θα παρουσιάσει το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι με επώνυμους, που έχει κατοχυρώσει το κανάλι και λέγεται Globetrotters! Παραλλάσσοντας λίγο το αρχικό κόνσπετ του ξένου φορμάτ, όπου οι βασικοί παίκτες είναι τρεις επώνυμοι, η ελληνική εκδοχή θα έχει 6 παίκτες σε δυάδες!

Κάθε δίδυμο θα μεταφερθεί σε διαφορετικό μέρος του κόσμου και θα αναλάβει να λύσει γρίφους και να κερδίσει. Εδώ μπαίνει και ο ρόλος του Πέτρου! Ο ίδιος, από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αθήνα, που θα θυμιζει σε ατμόσφαιρα το La Casa de papel, θα είναι εκείνος που θα αναθέτει τις αποστολές στους παίκτες, θα παρακολουθεί την πορεία τους και θα τους παρέχει οδηγίες και στοιχεία! Μάλιστα το ριάλιτι θα μεταδίδεται 2 φορές την εβδομάδα στην βραδινή ζώνη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, όπως είναι φυσικό, δηλώνει αρκετά ενθουσιασμένος και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του, αφού το ριάλιτι είναι το μεγάλο στοίχημα του σταθμού! Να συμπληρώσω, έτσι για το φινάλε, ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δούμε θα είναι ο Παντελής Βούρος από τον τελευταίο κύκλο του Master Chef αλλά και ο Στέλιος Κρητικός με τον γιο του. Η συνέχεια, στις οθόνες μας!