Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!

Ποιος είναι ο Έλληνας οινοποιός;

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!

Σοκ έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση ότι επιχειρηματίας έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραγικό τέλος φέρεται να έδωσε στη ζωή του ο γνωστός οινοποιός στην Αργαλαστή.

Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Πρόκειται για τον 67χρονο Δημήτρη Πατιστή που βρέθηκε στο σπίτι του, στην περιοχή Καμάρα, έξω από την Αργαλαστή όπου εκεί διατηρούσε και την επιχείρησή του.

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!

Νεκρό τον βρήκε μέσα στην μπανιέρα, εργαζόμενος στην επιχείρηση.

Όπως έγινε γνωστό, ο 67χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο λαιμό και φέρεται να προκάλεσε μόνος του τον θανάσιμο τραυματισμό στην καρωτίδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αυτοκτονήσει.

Δεν φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά αδιέξοδα καθώς η επιχείρησή του είναι υγιής και εύρωστη.

e-thessalia.gr

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Νεκρός ο Θανάσης Πλατής!

Σοκ έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση ότι έπεσε νεκρός ο Θανάσης Πλατής!

Πιο συγκεκριμένα, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Θανάσης Πλατής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας catering.

Ο Θανάσης Πλατής, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του catering, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς.

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Αθανασοπούλου!


Ο Θανάσης Πλατής είχε κάνει δυναμικά την είσοδό του στο χώρο του catering τη δεκαετία του ’80 θέτοντας τις βάσεις πάνω στις οποίες έμελλε να εξελιχθεί και να ωριμάσει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Η κηδεία του Θανάση Πλατή θα πραγματοποιηθεί από το Α΄ Νεκροταφείο στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Θλίψη! Πέθανε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου!

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως πέθανε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Απεβίωσε, σε ηλικία 93 ετών, ο Χανς Ράουζινγκ, ο Σουηδός βιομήχανος και εφευρέτης που μετέτρεψε την Tetra Pak σε εταιρεία-κολοσσό στον τομέα των συσκευασιών τροφίμων.

Ο Ράουζινγκ, γιος του ιδρυτή της Tetra Pak Ρούμπεν Ράουσινγκ, πέθανε στο σπίτι του, στο Ουόντχερστ Παρκ της νότιας Αγγλίας.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! Τον «νίκησε» ο καρκίνος...

«Ο Χανς Ράουζινγκ, ο βιομήχανος και επιχειρηματίας, πέθανε ήσυχα στον ύπνο του στο σπίτι του (...) την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Η σύζυγός του Μαρίτ ήταν στο πλευρό του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ράουζινγκ κληρονόμησε τη μισή εταιρεία κατασκευής χάρτινων συσκευασιών από τον πατέρα του, το 1983. Πούλησε το μερίδιό του στον αδελφό του, Γκαντ, το 1995 έναντι περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πέθανε ένα από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες

Με περιουσία 10 δισ.

Το 2011 το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στην 83η θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, εκτιμώντας την περιουσία του στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Ράουζινγκ εγκαταστάθηκε στη Βρετανία το 1982. Με τη σύζυγό του, απέκτησε δύο κόρες, την Λίσμπετ και τη Ζίγκριντ και έναν γιο, τον Χανς Κρίστιαν.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! Πέθανε ο Γιώργος Παππάς!

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έφυγε χθες από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.

Θα μας λείψει ο επαγγελματισμός, η γνώση, η εμπειρία και η προσήλωσή στο καθήκον του ακόμη και τις τελευταίες, ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες της ζωής του. Πάνω από όλα όμως θα μας λείψει ο Γιώργος, ο συνεργάτης και φίλος με το σπάνιο ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά.

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Είμαστε περήφανοι για τα όσα πρόσφερε ο Γιώργος στην εταιρεία και στις μάρκες μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε στα 15 συναπτά έτη της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον αγαπημένο Γιώργο καλό ταξίδι, τον κρατάμε σε ένα ξεχωριστό μέρος στη καρδιά μας και εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.