ALPHA: "Κηδεία" για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια!

Τι συνέβη;

ALPHA:

"Κηδεία" για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια του σταθμού ALPHA και το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το αποκαλύψουμε τώρα στο Youweekly.gr!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη! Μπορεί να έκανε πρεμιέρα τελευταία αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα κατέληγε και... τελευταία στα νούμερα τηλεθέασης!

Όμως, δυστυχώς το μεσημέρι της Πέμπτης 03/10, δεν κατάφερε να νικήσει τον ανταγωνισμό της και βρέθηκε στο... περιθώριο αφού έκανε μόλις 10,9 με τους απέναντι να την περνούν κατά πολύ!

ALPHA: 'Κηδεία' για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια!

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε στα πόδια της γόβες των 750 ευρώ! Ήταν πράσινες και μιλούσαν όλοι γι αυτές...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 15,6
ΑLPHA: Ελένη 10,9
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 17,8

STAR: Shopping Star 21.4
Open: Μεσημέρι yes 5,0

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 26,3

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 18,2

Ελένη Μενεγάκη: Μυστικό δείπνο με κανάλι! Δεν ήταν με τον ALPHA! Τι συνέβη;

Μυστικό δείπνο με κανάλι για την Ελένη Μενεγάκη κι έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Δεν ήταν με τον ALPHA! Τι συνέβη ακριβώς;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα μόλις λεπτά! Η λαμπερή παρουσιάστρια, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εθεάθη πριν από λίγες ημέρες σε πασίγνωστο κανάλι και... έχω όλο το ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου, η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκε στο STAR μετά την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ALPHA! Πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της θέλησε να τακτοποιήσει όλες τις πιθανές υποχρεώσεις και σημαντική θέση στην ατζέντα της είχε η πρώτη συνάντηση και το δείπνο γνωριμίας με τη νέα ιδιοκτησία του ALPHA, αφού δεν της δόθηκε κάποια αντίστοιχη ευκαιρία τους προηγούμενους μήνες λόγω υψηλού φόρτου εργασίας.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της "σπίτι"! Κοντεύει να "εκραγεί" από τα πράγματα...

Η παρουσιάστρια, με βάση της αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog έκανε μια πρώτη συζήτηση με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού και κυρίως με τον διευθύνοντα σύμβουλο του STAR, κ.Πάνο Κυριακόπουλο κατά την οποία συμφώνησαν στα βασικά θέματα που τέθηκαν.

ALPHAtv: Δύσκολες ώρες για τον πολυσυζητημένο παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι ώρες για τον πολυσυζητημένο παρουσιαστή του ALPHAtv και το τι συνέβη είναι ξεκάθαρο από τα νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα, όλοι πίστευαν σε αυτόν και ασχολήθηκαν πολύ με το όνομά του το καλοκαίρι γιατί ήταν μια μεταγραφή καθαρή "βόμβα"! Από τον ΣΚΑΙ πήγε στον ALPHA και όλοι τον θεωρούσαν φαβορί! Αλλά όπως δείχνει η καταγραφή από τα μηχανάκια της ABG, το κοινό δεν είναι στο πλευρό του!

Τερματίζει στην πρωινή ζώνη τελευταίος με το απίστευτο 6,4% την Τετάρτη 25/9!

ALPHAtv: Δύσκολες ώρες για τον πολυσυζητημένο παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Αποκλειστικό: Απουσίαζε δύο χρόνια από την τηλεόραση και επιστρέφει ξανά! Η ξανθιά "βόμβα" που θα φέρει τα πάνω κάτω...

Ο λόγος για τον Τάκη Χατζή και την εκπομπή "Εκτός γραμμής"...

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 13,1

STAR: Στην φωλιά των κουκου 20,6

Alpha: Εκτός γραμμής 6,4

ΑΝΤ1: Πρωινό 16,1

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,1

Alphatv: "Κηδεία" σήμερα στο κανάλι! Ποιον παρουσιαστή... κλαίνε;

Ποιον παρουσιαστή... κλαίνε στο κανάλι ALPHAtv; "Κηδεία" στήθηκε σήμερα με το που πήραν στα χέρια τους το χαρτί με τα νούμερα τηλεθέασης για την Πέμπτη 19/9...

Δεν τσουλάνε και τόσο καλά τα πράγματα όπως φαίνεται για ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται χρόνια στο σταθμό αλλά φέτος είπε να κάνει μια αλλαγή και να ξεφύγει από τα καθιερωμένα του αναλαμβάνοντας καινούργια εκπομπή! Όπως όλα δείχνουν, όμως, αυτό δεν το εκτίμησε ιδιαίτερα το κοινό αφού τα ποσοστά που "πιάνει" είναι αρκετά χαμηλά.

Τηλεθέαση 19/9: Άσχημο κοντράρισμα για "8 Λέξεις" και "X-Factor"! Ποιος βγήκε νικητής;

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Χρήστο Φερεντίνο που αυτή τη σεζόν απαρνήθηκε το Deal που λάτρευε ο κόσμος και επέστρεψε με το παιχνίδι "Πάνω - κάτω".

11,6% κατάφερε να πιάσει ενώ τα τέταρτά του έφτασαν μέχρι και το 8,3. Αναλυτικά:

8,3

8,6

11,7

15,4

14,1

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 23,4
ALPHA: Πάνω Κάτω 11,6
STAR: Elif 11,9
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 10,1

ΑΝΤ1: Still standing 21,3

ΣΚΑΙ: Boom 10

ΣΚΑΙ: Guess my age 8,4

ALPHA TV: Επιστρέφει η επιτυχημένη εκπομπή με τον παρουσιαστή που έκανε πάταγο!

Επιστρέφει η επιτυχημένη εκπομπή του ΑLPHA TV με τον παρουσιαστή που έκανε πάταγο! Ο σταθμός βαδίζει σε σίγουρα μονοπάτια!

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο!

Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση και την εκπομπή του που θα μεταδίδεται για τρίτη συνεχόμενη φορά τα Σαββατοκύριακα στον ALPHA TV!

Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10:00, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha.

Alphatv: Ο Νίκος Μάνεσης τους έστειλε... αδιάβαστους! Σοκ για το κανάλι!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Με ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, με τους τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή και να γίνονται μέλος της τηλεοπτικής μας παρέας.

Πρόσωπα, ιστορίες, σχόλια σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media, της εκπομπής.

Ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης

ALPHA TV: Επιστρέφει η επιτυχημένη εκπομπή με τον παρουσιαστή που έκανε πάταγο!