ALPHA: Αυτός είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής που "σπέρνει"... τον τρόμο! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για όποιον βρίσκεται στο πέρασμά του!

ALPHA: Αυτός είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής που

Αυτός είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής που "σπέρνει"... τον τρόμο στο κανάλι του ALPHA και όποιος βρίσκεται στο πέρασμά του περνάει δύσκολες ώρες! Τι συνέβη;

Η εκπομπή του πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν υπολογίζει τίποτα! Οι αντίπαλοί του, αυτοί οι παρουσιαστές που παίζουν στα απέναντι κανάλια την ίδια ώρα με αυτόν φοβούνται, τρέμουν για τα νούμερα τηλεθέασης που θα κάνουν ενώ έχει εκείνος εκπομπή! Δεν σας πάει κάπου το μυαλό;

Αναφερόμαστε φυσικά στο Νίκο Μάνεση που τα έχει πάρει όλα παραμάζωμα και δεν υπολογίζει τίποτα! Είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού και χαρακτηριστικό, μάλιστα, παράδειγμα είναι τα ποσοστά που έκανε το Σάββατο 05/10!

ALPHA: Αυτός είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής που 'σπέρνει'... τον τρόμο! Τι συνέβη;

Τον ανταγωνισμό τον τσάκισε κυριολεκτικά αφού τους άφησε όλους πολύ πίσω!

Πρωινή ζώνη

Open: Έλα χαμογελά 11,7

Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 20,9

ΣΚΑΙ: Ακραία Φαινόμενα 11,4

Δείτε αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα εδώ

ALPHAtv: Χαμός με τον Νίκο Μάνεση στο κανάλι! Οι εξελίξεις που δεν περίμεναν!

Χαμός έχει γίνει με τον Νίκο Μάνεση στον ALPHAtv, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτές τις εξελίξεις από το κανάλι!

Ο παρουσιαστής προκάλεσε τον πανικό σε όσους βρέθηκαν απέναντί του!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μάνεσης κάνει εντυπωσιακά νούμερα με την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση»!

Το Σάββατο που μας πέρασε (6/7) ο παρουσιαστής του ALPHAtv βγήκε και πάλι νικητής, έχοντας 24,3% στο δυναμικό κοινό, κερδίζοντας τη μάχη στα νούμερα τηλεθέασης!

Ο Μάνεσης άφησε στη δεύτερη θέση τον ΣΚΑΪ με τα Ακραία Φαινόμενα, τα οποία κατέγραψαν ποσοστό ύψους 17,1%. Δείτε αναλυτικά τα νούμερα της χθεσινής τηλεθέασης!

Τα τέταρτα του Μάνεση

22
27,7
27
29,9
28,8
30,5
24,1
23,2
21,8
20
17,9
18,4

Τα τέταρτα των Καμπουράκη-Χατζή

15,7
17,4
17,2
17,8
16,8
20,2
18,8
19,6
16
11,8

ALPHA: Αργός... "θάνατος" για αγαπημένο παρουσιαστή!

Αργός... "θάνατος" για αγαπημένο παρουσιαστή του ALPHA και το τι συμβαίνει είναι προφανές... Τα νούμερα τηλεθέασης δεν λένε να ανέβουν!

Βέβαια, να τονίσουμε το γεγονός πως παρά τα μέτρια ποσοστά που σημειώνει οι ιθύνοντες του καναλιού είναι πολύ ευχαριστημένη από την τόσα χρόνια συνεργασία τους και ετοιμάζονται να του δώσουν και δεύτερο show την σεζόν αυτή!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Χρήστο Φερεντίνο και το παιχνίδι "Πάνω Κάτω"!

Τα νούμερα του συνήθως δεν ξεπερνάνε το 12% και... το κοινό του όπως φαίνεται παραμένει σταθερό χωρίς να γίνεται ολοένα και περισσότερο! Ωστόσο, τις δυνατότητές του τόσα χρόνια τις γνωρίζουμε όλοι άρα... αναμένουμε για καλύτερες ημέρες, όλα θέλουν τον χρόνο τους!

Στην τηλεθέαση της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου έκανε μόλις 10,6% τερματίζοντας τελευταίος στην απογευματινή ζώνη...

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 16,9
ALPHA: Πάνω κάτω 10,6
STAR: Elif 11,9
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 10,9

ΑΝΤ1: Still standing 18,6

ΣΚΑΙ: Boom 11,1

ΣΚΑΙ: Guess my age 12,8

Αναλυτικά τα τέταρτά του:

8,7

8,5

11,9

13

10,8

Αναλυτικά όλα τα νούμερα της Παρασκευής

ALPHA: Ποιο πρόγραμμα κόβουν με συνοπτικές διαδικασίες;

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr στον ALPHA υπάρχουν... αναταραχές ή όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες; Ποιο πρόγραμμα κόβουν με συνοπτικές διαδικασίες;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω κάποια πράγματα τα οποία γνωρίζω καιρό τώρα αλλά πλέον επιβεβαιώθηκαν από πολύ έγκυρες πηγές μου! Σύμφωνα με όσα γράφονταν τον τελευταίο καιρό ένα πρόσωπο που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν που μετρούσε επιτυχίες έχει αρχίσει να μπαίνει στην... black list των ιθυνόντων καθώς φέτος δεν είναι και πολύ στα... πάνω του κι έχει πολλά... κάτω! Ακόμα να καταλάβετε σε ποιον αναφέρομαι;

Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία, λοιπόν! Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντινό που πολλοί μετά το τέλος του DEAL έπεσαν πάνω του στο νέο αυτό ξεκίνημά του με το "Πάνω Κάτω" να τον "φάνε" και στεκόντουσαν στα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε από κάποιους πως λόγω του ότι τα ποσοστά δεν κινούνται στην ίδια κλίματα που κινούνταν το DEAL, ο ιθύνοντες ήταν κάπως δυσαρεστημένοι και έτοιμοι να κάνουν κάποιες μονωτικές ενέσεις μήπως και...

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 24,7
ALPHA: Πάνω κάτω 9,7
STAR: Elif 14,5
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 10,8

ΑΝΤ1: Still standing 22

ΣΚΑΙ: Boom 8,8

ΣΚΑΙ: Guess my age 7,5

Εγώ όμως επικοινώνησα με το ίδιο το κανάλι γιατί εδώ κάνουμε... ρεπορτάζ και μου διέψευσαν κατηγορηματικά το γεγονός αυτό! Ο Χρήστος για το κανάλι είναι εγγύηση με τα τόσα χρόνια επιτυχίας που σημειώνει και μάλιστα όχι μόνο είναι ευχαριστήμενοι από αυτόν αλλά ετοιμάζονται να προχωρήσουν και σε επόμενο βήμα μαζί του, σε δεύτερη εκπομπή!

ALPHA: "Κηδεία" για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια!

"Κηδεία" για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια του σταθμού ALPHA και το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το αποκαλύψουμε τώρα στο Youweekly.gr!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη! Μπορεί να έκανε πρεμιέρα τελευταία αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα κατέληγε και... τελευταία στα νούμερα τηλεθέασης!

Όμως, δυστυχώς το μεσημέρι της Πέμπτης 03/10, δεν κατάφερε να νικήσει τον ανταγωνισμό της και βρέθηκε στο... περιθώριο αφού έκανε μόλις 10,9 με τους απέναντι να την περνούν κατά πολύ!

ALPHA:

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε στα πόδια της γόβες των 750 ευρώ! Ήταν πράσινες και μιλούσαν όλοι γι αυτές...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 15,6
ΑLPHA: Ελένη 10,9
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 17,8

STAR: Shopping Star 21.4
Open: Μεσημέρι yes 5,0

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 26,3

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 18,2