Κόκκινο Ποτάμι: «Ξέσκισε» τους πάντες στην τηλεθέαση! Δείτε τα απίθανα νούμερα στο Open tv!

Έτριβαν τα μάτια τους! Ρεκόρ τηλεθέασης!

Κόκκινο Ποτάμι: «Ξέσκισε» τους πάντες στην τηλεθέαση! Δείτε τα απίθανα νούμερα στο Open tv!

«Ξέσκισε» τους πάντες στην τηλεθέαση το Κόκκινο Ποτάμι! Δείτε τα απίθανα νούμερα στο Open tv που πραγματικά είναι ρεκόρ!

Οι υπεύθυνοι, έτριβαν τα μάτια τους αφού τέτοια ποσοστά είχαμε να δούμε πολύ καιρό! Η σειρά - υπερπαραγωγή του Open tv, σάρωσε στο δυναμικό κοινό και σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 35,6%! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

31.4
35.6
35.2
32.1
35.2
27.5
24.3

OPENtv: Το trailer της νέας σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη! (Βίντεο)

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την prime time ζώνη στο δυναμικό κοινό:

ALPHA: Captain America 10,2
AΝΤ1: The Final Four 12.0
ΣΚΑΙ: The Voice 21.5
OPEN: Το Κόκκινο Ποτάμι 31,6

STAR: Ο Στρίγγλος που έγινε αρνάκι 7,5

Κόκκινο Ποτάμι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Open! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, Κόκκινο Ποτάμι!

Σε μια συμβολική ιστορικά περίοδο, λίγες εβδομάδες πριν την επέτειο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στις 19 Μαΐου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας, κινηματογραφικών προδιαγραφών, σειράς του OPEN Το Κόκκινο Ποτάμι. Διαβάστε παρακάτω...

Βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη, η νέα δραματική σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, ξετυλίγει το χρονικό της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους, μέσα από μια συγκλονιστική ερωτική ιστορία.

«Λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του δεν έχει μέλλον. Κι εμείς δεν γνωρίζουμε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα δεινά που υπέστη ο Ποντιακός Ελληνισμός. Ξεκινώντας μια έρευνα για αυτή την ιστορική περίοδο, βρέθηκε στα χέρια μου το βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη, γνωριστήκαμε και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του. Το OPEN μας άνοιξε αμέσως την αγκαλιά του και έγινε σύμμαχος σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια», λέει ο σκηνοθέτης της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι Μανούσος Μανουσάκης.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και μέχρι το τέλος του 2019 θα ταξιδέψουν το καστ της παραγωγής σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, σε Γαλλία και Ρωσία.

Μανούσος Μανουσάκης: Το απίστευτο άδειασμα στο Γιώργο Αγγελόπουλο! "Εάν μορφωθεί θα δουλέψω μαζί του!" (Βίντεο)

undefined

Η ιστορία ξεκινά στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Αγκύρας το Μάιο του 1895, όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 6χρονο αγοράκι της, τον Μίλτο, µε τη 4χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη. Ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, καθώς σύμφωνα µε το μουσουλμανικό νόμο αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν εθεωρείτο πλέον ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου.

Οι δύο νέοι θα συναντηθούν ξανά 10 χρόνια μετά και οι ζωές τους θα δεθούν για πάντα, μέσα από αναπάντεχα σκληρές στιγμές.

Open: Ανοίγουν σαμπάνιες για παρουσιάστρια που δεν την περίμεναν με τίποτα!

undefined

Όλη αυτή η ιστορική συντέλεια μεταφέρεται με ορμή στο πεδίο της ανθρώπινης εσωτερικότητας μέσα από έναν σφοδρό έρωτα, γίνεται ζωή, καθημερινότητα, όνειρο, ελπίδα – ένας νέος κόσμος που θα γεννηθεί με επώδυνο τρόπο.

undefined

Κοσμοϊστορικά γεγονότα, που ξεπερνούν τα ανθρώπινα μεγέθη, έρχονται αντιμέτωπα με ζωές φαινομενικά ασήμαντες στη σκιά της ιστορικής συγκυρίας, που ωστόσο έχουν τη θεμελιώδη δύναμη να δώσουν υπόσταση στα μεγάλα και σημαντικά. Θα καταφέρει ο έρωτας να κερδίσει;

undefined

Σενάριο: Δώρα Μασκλαβάνου, Νίκος Απειρανθίτης, Μανούσος Μανουσάκης.

Φιλική συμμετοχή: Σταύρος Αβδούλος - Ειρήνη Ριτσώνη

undefined

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάνια Τρύπη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σωτήρης Χατζάκης, Χαρά-Μάτια Γιαννάτου, Αργύρης Πανταζάρας, Θοδωρής Φρατζέσκος, Γιώργος Ταμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Κώστας Ξυκομηνός, Νικόλας Παπαγιάννης, Σωτήρης Τσακομίδης κ.α.

Διευθυντής φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογράφος: Κατερίνα Ζουράρη

Ενδυματολόγος: Μαρία Μαγγίρα

Η σειρά θα προβληθεί στο Open Tv το φθινόπωρο του 2019.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined