Μαρία Μπακοδήμου: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα με το «Ένας για όλους»; Τα νούμερα μίλησαν!

Τι έκρυβε το ραβασάκι της τηλεθέασης;

Μαρία Μπακοδήμου: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα με το «Ένας για όλους»; Τα νούμερα μίλησαν!

Τα νούμερα μίλησαν για την Μαρία Μπακοδήμου! Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα με το «Ένας για όλους»; Δείτε αναλυτικά!

Η νέα εκπομπή της, έκανε πρεμιέρα χτες και τα νούμερα βγήκαν ζεστά και αχνιστά! Την τίμησε το δυναμικό κοινό ή της έριξε άκυρο;

6,8% έκανε σε σύνολο δυναμικού κοινό, ενώ φυσικά στο Youweekly.gr, έχουμε αναλυτικά και τα τέταρτα! Ιδού λοιπόν:

5.5
5.7
7.4
8.6

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 22,3
ALPHA: Πάνω κάτω 9,8
STAR: Elif 14,2
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 10,1

ΑΝΤ1: Still standing 21,7

ΣΚΑΙ: Boom 9,4

ΣΚΑΙ: Guess my age 7,5

OPEN: Ένας για όλους 6,8

Μαρία Μπακοδήμου: Είναι επίσημο! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα η παρουσιάστρια!

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και είναι πλέον επίσημο!

Η ίδια ανήκει πλέον στο δυναμικό του Open και σε λίγες ημέρες αναμένεται να προβληθεί η πρεμιέρα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάσει, «Ένας για Όλους».

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και αποκάλυψε τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή της.

Μαρία Μπακοδήμου: Πήγε μέχρι το Μεξικό για διακοπές και δεν πάει το μυαλό σας με ποιον ηθοποιό συναντήθηκε τυχαία!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είμαι fan της Νίκης Λυμπεράκη απο τότε που έκανε ραδιόφωνο . Τώρα την απολαμβάνω στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. Και πλέον από Δευτέρα είμαστε γειτονισες . Μετά το δελτίο ειδήσεων, στις 8.00 το βραδυ θα ξεκινάει το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Καλη μας σεζον γειτόνισσα».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρία Μπακοδήμου: «Έσκασε» η είδηση! Πότε βγαίνει στην τηλεόραση;

«Έσκασε» είδηση για την Μαρία Μπακοδήμου. Πότε βγαίνει στην τηλεόραση το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Open tv;

Την πρώτη της πρόβα έκανε πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια στα πλατό της Foss για το ολοκαίνουριο παιχνίδι στο κανάλι.

Ο τίτλος του είναι «Ένας για όλους» και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 20.00. Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία - αποκάλυψη από την νέα της στέγη!

Όσο για το “Δικαστήριο της μόδας” αυτό θα το δούμε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα εκεί γύρω στον Νοέμβριο.

Μαρία Μπακοδήμου: Έπεσε θύμα απάτης! Η οργισμένη ανάρτησή της!

Η Μαρία Μπακοδήμου έπεσε θύμα απάτης και εξήγησε τι συνέβη σε οργισμένη της ανάρτηση!

Η ίδια, αποκάλυψε όλο το... ζήτημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία ανήρτησε ένα video θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως γνωστή εταιρεία προϊόντων αδυνατίσματος, χρησιμοποιεί το όνομά της, χωρίς όμως να το γνωρίζει η ίδια!

Μαρία Μπακοδήμου: Έδωσε 290 ευρώ για να αγοράσει αυτά τα γυαλιά ηλίου! Είναι κορυφαίας μάρκας...

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν διαφημίζω κανένα προϊόν αδυνατίσματος . Πρόκειται για άπατη κι ενδεχομένως να είναι κι ένα προϊόν που βλάπτει την υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Μαρία Μπακοδήμου. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μαρία Μπακοδήμου: Έπεσε θύμα απάτης! Η οργισμένη ανάρτησή της!

Μαρία Μπακοδήμου: «Πνιγμένο» στα ρούχα το καμαρίνι της! Φωτογραφία από μέσα...

«Πνιγμένο» στα ρούχα είναι το καμαρίνι της Μαρίας Μπακοδήμου και δεν κάνουμε πλάκα! Η φωτογραφία από μέσα το αποδεικνύει άλλωστε!

Η παρουσιάστρια, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ετοιμάζεται για τη νέα της αρχή στο Open tv! Όπως σας έχουμε γράψει άλλωστε, η Μαρία θα παρουσιάζει το Δικαστήριο μόδας!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι της, στο οποίο φαίνονται από πίσω κρεμασμένα σχεδόν όλα τα ρούχα που έχει! Πραγματικά, αν δείτε προσεκτικά θα παρατηρήσετε ότι με το ζόρι χωράνε! Ιδού λοιπόν και το εν λόγω βίντεο:

Μαρία Μπακοδήμου: Η μαγευτική φωτογραφία από τις διακοπές της!

Την πιο μαγευτική φωτογραφία από τις διακοπές της δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο Πήλιο μαζί με την Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Λεκάκη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου και πέρασαν όλοι μαζί υπέροχα.

Πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, ίσως την πιο μαγευτική φωτογραφία της από τον ποταμό Αχελώο.

Στην λεζάντα της έγραψε όσα την εντυπωσίασαν:

«Καλή εβδομάδα!! Είμαι εδω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της Ελλάδας. Οι εκβολές του Αχελώου στο Ιόνιο, εκτός από υπέροχες παραλίες σχηματίζουν ένα δέλτα που έχει χαρακτηριστεί σαν ένας απο τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου. Εδώ συναντάς άγρια άλογα, αμμονησίδες και σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν εδώ καταφύγιο για το χειμώνα. Εδώ συναντάς ακόμα και ίχνη των πολιτισμών – που δραστηριοποιήθηκαν στις κοίτες του – όπως συντρίμμια κάστρων, πλακόστρωτα μονοπάτια, τοξοτές γέφυρες κα. Είναι σπουδαία περιοχή να την επισκεφτείς και να την προστατεύεις GR».

undefined