Globetrotters: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης «έσκισε» απέναντι στις «8 Λέξεις»! Τα νούμερα αναλυτικά!

Αυτά είναι τα ποσοστά!

Globetrotters: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης «έσκισε» απέναντι στις «8 Λέξεις»! Τα νούμερα αναλυτικά!

Πέτρος Πολυχρονίδης με το «Globettrotters» «έσκισε» απέναντι στις «8 Λέξεις»! Τα νούμερα της χθεσινής 16/10 τηλεθέασης αναλυτικά.

Από την πρεμιέρα του, το ταξιδιωτικό ριάλιτι κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, το οποίο με τη σειρά του, έδειξε την στήριξη του, παρόλο που είναι ένα καινούργιο τελείως project που ήρθε στην Ελλάδα.

Χθες, κατάφερε να κάνει 14,9%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 17,5%. Από την άλλη οι «8 Λέξεις» έκαναν 12,3%.

Τα τέταρτα του Globettrotters

11,5
14,2
17,5
14,1
16,8
17,4
14,3
13,3

Τα τέταρτα των 8 Λέξεων

12,7
12,1
14,1
12,7
13,9
9,9
12,2
10,6

«Globetrotters»: Τσακώθηκαν ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη!

Τσακώθηκαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στην έναρξη του προγράμματος «Globetrotters», όπου έχουν πάρει μέρος.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το βράδυ το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, από την συχνότητα του STAR.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ταξιδέψει σε 12 διαφορετικές χώρες και πρέπει να περάσει τις δοκιμασίες που θα του ανατεθεί σχετικά με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτεται.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, ο Χάρης Βαρθακούρης αντικρίζοντας μια γυναίκα να περνάει από δίπλα του έκανε έναν ήχο ενθουσιασμού, με την σύζυγο του να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε ωστόσο για χιούμορ.

«Globetrotters»: Έκανε πρεμιέρα στο STAR και οι εικόνες είναι μαγευτικές!

Έκανε πρεμιέρα στο STAR το νέο πρόγραμμα «Globetrotters» και οι εικόνες είναι μαγευτικές με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Με το που καλωσόρισε τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής υποδέχτηκε πρόσωπα του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου που θα πρέπει να ξεκινήσουν από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, έχοντας από ένα κινητό τηλέφωνο το καθένα.

Σκοπός τους να να περάσουν από 12 διαφορετικές χώρες. Με μία κοινή αποστολή. Να περάσουν με απόλυτη επιτυχία τις δοκιμασίες, που θα τους ανατεθούν και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτονται.