Αγγελική Νικολούλη: Το "The Voice" την ισοπέδωσε! Άσχημα τα νούμερα της πρεμιέρας!

Απογοήτευση!

Αγγελική Νικολούλη: Το

Άσχημα τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της Αγγελικής Νικολούλη και του "Φως στο Τούνελ"! Το "The Voice" που βρέθηκε απέναντι την ισοπέδωσε!

Ένα συγκλονιστικό θρίλερ εξελίχθηκε στην πρώτη εκπομπή της σεζόν της παρουσιάστριας του ALPHA μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών που σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB δεν συγκινήθηκαν καθόλου!

Ο ανταγωνισμός της που ήταν το ριάλιτι μουσικής του ΑΝΤ1 φαίνεται πως κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον από τα τέταρτα συγκριτικά είναι πολύ απογοητευτικά!

Η Αγγελική έκανε μόλις 13,1 με αυτά τα τέταρτα:

12,4

10,6

12

10,7

13

16,4

13,3

14

11,1

15,6

15,5

Ενώ το The Voice έκανε σύνολο 25,4 με αυτά τα τέταρτα:

18,1

25

21,3

22,5

26,2

21,5

27,1

31,5

30,2

31,1

21,9

28,7

27,4

23

Αγγελική Νικολούλη - έκτακτο: Ξαφνική απόφαση από το κανάλι! Τι συνέβη;

Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ξαφνική απόφαση για την Αγγελική Νικολούλη από το κανάλι του ALPHA! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την επανεμφάνιση της παρουσιάστριας που συγκλονίζει το πανελλήνιο σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής της, "Φως στο Τούνελ" με τις ανατριχιαστικές της ιστορίες.

Όπως που μετέφερε έγκυρη πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να κάνουν την πρεμιέρα της συγκεκριμένης εκπομπής νωρίτερα από ότι ήδη ήταν προκαθορισμένη!

Αγγελική Νικολούλη: Τέλος στο θρίλερ που ζούσε η παρουσιάστρια! Ευχάριστη εξέλιξη!

Ο ανταγωνισμός και το γεγονός ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε πιο νωρίς φέτος τους ανάγκασε να... επισπεύσουν την επιστροφή της στον ALPHA! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη και το "Φως στο Τούνελ" θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου μετά τις 23:00!

Αγγελική Νικολούλη: Η ανακοίνωση για την παρουσιάστρια!

Μόλις «έσκασε» η ανακοίνωση για την παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη!

«Δεν είναι όλα πάντα όπως φαίνονται. Εξαφανίσεις που κρύβουν μυστικά, εγκλήματα που έχουν περισσότερες από μία αναγνώσεις, ερωτικά πάθη και οικονομικοί εκβιασμοί. Μια κοινωνία που βράζει και που το γκρίζο χρώμα της είναι αρκετά έντονο για να επιτρέψει στο φως να ξεπροβάλλει.

Αγγελική Νικολούλη: Επιστρέφει για 25η σεζόν! Το τρέιλερ της εκπομπής θα σε καθηλώσει!

Η Αγγελική Νικολούλη, μαζί με την έμπειρη ομάδα της αλλά και την βοήθεια των τηλεθεατών, έχει βρει περισσότερα από 1.610 άτομα σε 827 εκπομπές και έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην εξιχνίαση 25 δολοφονιών.

Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου στις 23:15, μία νέα σεζόν ξεκινάει με πολλές κοινωνικές προκλήσεις.» αναφέρεται από τον Alpha tv!

Αγγελική Νικολούλη: Άσχημα τα νέα! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο...

Άσχημα είναι τα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ! Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το νοσοκομείο...

Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της αλλά και για την δική της ψυχολογία.

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε έμπιστος άνθρωπος η παρουσιάστρια του ALPHA από εχθές το βράδυ όπου και μεταφέρθηκε η μητέρα της στο νοσοκομείο δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της! Ήταν άβαφη, με φόρμα και καθόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο διάδρομο του ξενοδοχείου με έναν καφέ στο χέρι!

Έδειχνε πολύ ανήσυχη, όπως μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, και μάλιστα νωρίς σήμερα το πρωί την άκουσαν να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά στους γιατρούς που έκαναν την προηγούμενη λανθασμένη διάγνωση καθώς μπορεί η μητέρα της με αυτό το λάθος να έχανε τη ζωή της!

Δεν ήταν καθόλου νευριασμένη, όπως μου αποκάλυψαν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, φαινόταν απογοητευμένη και στεναχωρημένη!

Μάλιστα, όταν μια φίλη της την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, την αγκάλιασε και ξέσπασε σε κλάματα...

Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!