Σάκης Τανιμανίδης: Ανεξέλεγκτη η πτώση! Τα πιο χαμηλά μονοψήφια νούμερα...

Δείτε τα αναλυτικά! Πάει πιο κάτω;

Σάκης Τανιμανίδης: Ανεξέλεγκτη η πτώση! Τα πιο χαμηλά μονοψήφια νούμερα...

Ανεξέλεγκτη η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του Σάκη Τανιμανίδη! Έκανε τα πιο χαμηλά μονοψήφια και... υπάρχει πιο κάτω; Δείτε τα αναλυτικά...

Ο παρουσιαστής δεν σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο ΣΚΑΙ μαζί με το "Boom" αλλά.. το κανάλι τον στηρίζει όσο δεν πάει! Όσο περνάει ο καιρός φαίνεται από τα μηχανάκια της AGB πως δεν είναι και η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού!

Για την ακρίβεια την Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου έκανε πάρα μα πάρα πολύ χαμηλά ποσοστά!

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 18,7
ALPHA: Πάνω κάτω 11,7
STAR: Elif 9
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 6

ΑΝΤ1: Still standing 18,2

ΣΚΑΙ: Boom 6,3

ΣΚΑΙ: Guess my age 7,3

OPEN: Ένας για όλους 7,1

Δείτε όλα τα νούμερα αναλυτικά

Γιώργος Λέντζας: Αυτές είναι οι σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τον ρώτησαν και...

Αυτές είναι οι σχέσεις του Γιώργου Λέντζα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τον ρώτησαν αν θα ξανά συνεργαζόντουσαν και δεν φαντάζεστε τι απάντησε.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη «RealLife» και τη Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο παρουσιαστής και αναφέρθηκε στο World Party.

Χριστίνα Μπόμπα: Μέρα χαράς για το σπίτι με τον Τανιμανίδη! «Έσκασε» η είδηση!

Σε πείραξε που δεν συνεχίσατε όλοι μαζί στο World Party;

Καλή ερώτηση. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Όταν ξεκίνησα στο «World Party» ήμουν 22 χρονών, οπότε ο ιδεαλισμός μου ήταν αλλού. Μέχρι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στη ζωή μου. Είχα δηλαδή φίλους που με αγαπούσαν και ανθρώπους που δεν με αγαπούσαν, οπότε όλα ήταν ή άσπρο ή μαύρο. Μέσα από το «World Party» έμαθα το γκρι και αναγκάστηκα να ωριμάσω, να ανδρωθώ. Στεναχωριέμαι, ναι. Σκεφτόμουν βλακωδώς σαν παιδάκι ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά και εξελίσσεται. Τα βρίσκουμε και μεταξύ μας, οπότε για ποιο λόγο να διαταραχθεί; Αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση. Μπορεί να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά αν η εξέλιξή μας περνά από διαφορετικά μονοπάτια νομοτελειακά διαλυόμαστε.

Διατηρείς σχέσεις με παλιούς συνεργάτες;

Ο Θοδωρής Πλακίδης, με τον οποίο ήμασταν στενοί συνεργάτες στο «World Party», είναι μαζί μας και στο καινούργιο project, οπότε σε αυτό το κομμάτι τον θεωρώ τον Διόσκουρό μου. Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μία εξαιρετική σχέση, αλλά, επειδή εγώ έχω κατέβει στην Αθήνα, δεν συναντιόμαστε συχνά. Και με το δημιουργικό team έχω κρατήσει επαφές.

Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να συνεργαστείς ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί;

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό.

Σάκης Τανιμανίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι έχει συμβεί με τον ΣΚΑΙ και ποιο είναι το μέλλον του; Αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχω τηλεοπτικό ρεπορτάζ γεμάτο ανατροπές! Μόλις «έσκασαν» τα νέα για τον Σάκη Τανιμανίδη και στον ΣΚΑΙ έχουμε καραμπόλα! Υπομονή και θα σας τα αποκαλύψω όλα...

Ήταν περίπου πριν 2 εβδομάδες όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο Guess my age και το Boom τονίζοντας ότι τα προγράμματα αναμένεται να μετακινηθούν στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, γιατί έτσι ήταν η αρχική συμφωνία. Όμως, οι πηγές μου, αναφέρουν άλλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το Boom δεν θα μετακινηθεί το ΣΚ, αλλά θα παραμείνει στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Μάλιστα, δεν θα αλλάξει ούτε καν ώρα, παρά τα νούμερα τηλεθέασης! Ο λόγος; Πολύ απλός και πρακτικός: Η εταιρία παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού, έχει συμβόλαιο με το κανάλι για 120 επεισόδια, με σκληρές ρήτρες και δικλείδες. Ανάμεσα σε αυτές είναι η ώρα προβολής, η ζώνη αλλά και η μέρα. Επομένως, παρά τα όσα ακούγονται, ο Σάκης Τανιμανίδης και το Boom ούτε μετακινούνται, ούτε κόβονται. Όχι τίποτα άλλο, για να είμαστε και σαφείς... Άντε και καλή μας Κυριακή!

«Βόμβα» μεγατόνων με την Χριστίνα Μπόμπα! Από το πλευρό του Τανιμανίδη πάει στον...

Μία «βόμβα» μεγατόνων έπεσε με την Χριστίνα Μπόμπα να δημιουργεί τον πανικό, καθώς από τον πλευρό του Τανιμανίδη πάει στον...

Η είδηση μόλις έγινε γνωστή και μας άφησε άφωνους!

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκαναν γνωστή την είδηση ότι ακούγεται πως η καλλονή Χριστίνα Μπόμπα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και θα παρουσιάζουν παρέα τον μουσικό διαγωνισμό «The Voice».

Ωστόσο, η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν! Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί επίσης ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα έκανε εκπομπή με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη κι αυτό είναι που μας προκαλεί έκπληξη.

Πως είναι δυνατόν αντί να κάνει την εκπομπή που συζητιέται με τον σύζυγό της, να πάει στο πλευρό του Γιώργου Λιανού;

Πάντως, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για το όνομα της στον μουσικό διαγωνισμό, ούτε έχει επιβεβαιωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί η εκπομπή που ακουγόταν με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όλα είναι πιθανά, καθώς γνωρίζουμε πως η σχέση της Χριστίνας Μπόμπας είναι πολύ στενή με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, χάρη στον αγαπημένο της Σάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χριστίνα Μπόμπα: Με κόκκινο φόρεμα στον γάμο του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη! Την κοιτούσαν όλοι!

Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε στον γάμο του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη με κόκκινο φόρεμα και την κοιτούσαν όλοι!

Ήταν το κάτι άλλο και όπως είναι λογικό έκλεψε όλες τις εντυπώσεις!

Γάμος για την οικογένεια Τανιμανίδη, καθώς χθες στη Βούλα παντρεύτηκε ο αδερφός του Σάκη, Παναγιώτης!

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως ήταν εκείνη που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και ήταν λογικό!

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτά είναι τα μυστικά της για αψεγάδιαστο κορμί!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη εμφανίστηκε με ένα απίθανο κατακόκκινο φόρεμα και όλοι την κοιτούσαν! Πώς να πάρεις εξάλλου τα μάτια από πάνω της;

Δείτε την!

To κόκκινο φόρεμα της ΜπόμπαTo κόκκινο φόρεμα της ΜπόμπαTo κόκκινο φόρεμα της Μπόμπα