Άγριες Μέλισσες: Σοκ με τα νούμερα τηλεθέασης 31/10! Πιο πάνω πάει;

Πλάκα κάνεις! Το τερμάτισαν!

Άγριες Μέλισσες: Σοκ με τα νούμερα τηλεθέασης 31/10! Πιο πάνω πάει;

Σοκ με τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 31/10 για την αγαπημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες"! Πιο πάνω πάει άραγε ή το έχουν τερματίσει;

Είναι ένα project που φέρνει πραγματικά λεφτά στο κανάλι του ΑΝΤ1 και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως το έχει λατρέψει! Ο ανταγωνισμός διαλύεται στο πέρασμά του αφού τα νούμερα που καταγράφουν τα κοντέρ της AGB είναι απίστευτα!

Συγκεκριμένα εχθές, το βράδυ της Πέμπτης, σημείωσε 35% με τον ανταγωνισμό ούτε να τον ακουμπάει...

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,5

ALPHA: Μουρμούρα 17,3

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 13,3

ΑΝΤ1: Μην ψαρώνεις 13,6

ALPHA: Κρατάς μυστικό; 10,7

STAR: Το μούτρο 13,9

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 12,5

OPEN: X-factor 11,8

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 35

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη τώρα! Από πού έρχεται η ιδέα της ιστορίας;

Αποκάλυψη τώρα για την νέα αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες»! Από που έρχεται η ιδέα της ιστορίας;

Η σεναριογράφος της σειρλας, Μελίνα Τσαμπάνη σε μια συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα!

Διαβάστε αναλυτικά:

-Από πού έρχεται η ιδέα της ιστορίας, που μοιάζει τόσο με ένα καλογραμμένο βιβλίο;


«Ήταν μια ιδέα για μια εβδομαδιαία σειρά. Είμαι συγγραφικό δίδυμο με τον άντρα μου," τον Πέτρο Καλκόβαλη, και έτσι πάντα ετοιμάζουμε προτάσεις και έχουμε ιδέες. Μία από αυτές ήταν και αυτή. Η κεντρική συνθήκη των τριών κοριτσιών με το φόνο ήταν για μια ιδιαίτερη εβδομαδιαία σειρά, τύπου γουέστερν. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο να υλοποιηθεί και την είχαμε αφήσει στην άκρη. Ο Γιώργος Ποφάντης είπε ότι θα ήθελε να κάνει μια καθημερινή σειρά εποχής, τη θυμήθηκα, την προσάρμοσα σε καθημερινή σειρά -μου επέτρεψε ο άντρας μου να την παρουσιάσω, "καθώς ήταν σε άλλο κανάλι-, την κατέθεσα και μετά απλά συνέβη! Τους άρεσε και μου είπαν να προχωρήσουμε!».

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως ο νεαρός της φωτογραφίας πρωταγωνιστεί στην σειρά! Ποιος είναι;

-Η ιδέα για τον Θεσσαλικό κάμπο; Έχετε κάποια σχέση;

«Όχι, κανένας μας! Απλά ο κάμπος σαν εικόνα μας άρεσε πάρα πολύ. Και επειδή είναι μια περιοχή που δεν τη βλέπουμε συχνά και είναι τόσο όμορφη, την τοποθετήσαμε εκεί. Ιδανικό μέρος. Υπέροχο τοπίο, οι άνθρωποι, η μουσική τους, όλα έδεναν».

-Παίρνετε, λοιπόν, το «πράσινο φως». Αγχωθήκατε;

«Ναι, αγχώθηκα. Είχε απαιτήσεις, που έλεγες πώς θα πραγματοποιηθούν; Το χωριό, όλος ο κόσμος που πρέπει να παίξει...».

-Περιμένατε τόσο μεγάλη αποδοχή;

«Περίμενα ότι θα αρέσει η ιστορία, ότι θα τραβήξει, υπήρχε η προσμονή από τα τρέιλερ που είχαν προβληθεί, από τη συζήτηση που είχε γίνει ήδη. Περίμενα λοιπόν ότι θα δουν την αρχή, θα μείνουν όμως; Το ότι θα συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς, είναι παραπάνω από αυτό που περίμενα».

-Γιατί;

«Βάζεις τρεις πρωταγωνίστριες να γίνουν φόνισσες στο πρώτο επεισόδιο. Το στοίχημα ήταν να δώσουμε να καταλάβει ο κόσμος ότι μέσα σε όλη αυτή την αλληλουχία γεγονότων προσπαθούν να διατηρήσουν την ακεραιότητα τους. Και αυτό ήταν το ευχάριστο. Κερδήθηκετο στοίχημα, ο κόσμος το κατάλαβε...».

-Οι τρεις ηθοποιοί είναι αυτό που είχατε στο μυαλό σας για τις ηρωίδες σας;

«Ναι! Απόλυτα, μπορώ να πω. Ξεκινώντας από τη Μαρία Κίτσου που όταν την είδα στο δοκιμαστικό είπα "βρέθηκε η Ελένη"! Μετά ο ρόλος της Δρόσως, που δεν ήταν μόνο να βρεθεί μια κοπέλα που θα μπορούσε να αποδώσει καλά το ρόλο, αλλά να μοιάζει και με αυτό που είχα στο μυαλό μου -αυτή η ξανθιά, γαλανή, όμορφη- και βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη. Και φυσικά η Ασημίνα, που είναι -πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας -πολύ κοντά στο πρότυπο της συμπεριφοράς των γυναικών εκείνης της εποχής. Η επιλογή της Τρίγγου με ξετρέλανε. Η Έλλη, ως προσωπικότητα, έφερε κάτι άλλο στην Ασημίνα, πέρα από αυτό που ήταν γραμμένο, έναν εσωτερικό τσαμπουκά που υποβόσκει».

- Είχατε λόγο στην επιλογή των ηθοποιών;

«Όχι με την κλασική έννοια. Έβλεπα, όμως, τα πάντα, όλα τα δοκιμαστικά, το κάστινγκ είναι μια πολύ περίεργη διαδικασία. Είχε βάρος η γνώμη μου, δεν έχω παράπονο, αλλά συνήθως συμφωνούσαμε. Κατά κύριο λόγο αυτό ήταν δουλειά του σκηνοθέτη. Διαδικασία πολλών μηνών».

-Όταν προτάθηκε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, πώς αισθανθήκατε;

«Είχα δει δουλειά του, μου άρεσε πάρα πολύ. Τα έχει κάνει όλα υπέροχα και έχει δίπλα του και δύο πολύ έμπειρους τηλεοπτικά σκηνοθέτες, τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη. Όλο το team είναι πολύ καλό».

Πώς καταφέρνετε να γράφετε ένα τόσο σφιχτό σενάριο σε μια καθημερινή σειρά;

«Έχει μπει σε ρυθμούς που μπορούμε να παρακολουθούμε. Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε με μεγάλες εντάσεις, αλλά για να καταλάβετε, τώρα έχουμε φτάσει στο 60ο επεισόδιο, που θα προβληθεί μετά τα Χριστούγεννα, σε σύνολο 150, που είναι όλη η σειρά. Είναι πάρα πολύς ο κόσμος που συμμετέχει σε αυτή τη σειρά, μια ολόκληρη κοινότητα, και προσπαθείς να την κρατήσεις ζωντανή όλη. Δεν μένεις σε ένα θέμα. Και αυτό έχει μια δυσκολία, γιατί όσο γνωρίζει το κοινό τους άλλους ήρωες, θέλει να βλέπει τι γίνεται και με αυτούς».

-Πόσοι γράφετε; Πώς είναι η διαδικασία συγγραφής;

«Έχω πολύ καλή ομάδα. Εγώ και τρεις ακόμα σεναριογράφοι, ο Θωμάς Τσαλμπάνης, η Βάσια Καρυτινού και ο Βαγγέλης Νάσης. Έχουμε την Ντίνο Κάσου δίπλα μας, που μας προσέχει και μας φροντίζει. Η διαδικασία έχει ως εξής: Εγώ σε κάθε επεισόδιο βγάζω την ιστορία, τις σκηνές και την πλοκή και το παίρνουν τα παιδιά, κάνουν ο καθένας το επεισόδιο του, φτιάχνουν τους διάλογους, το ξανακοιτάμε, το διορθώνουμε».

-Πώς νιώσατε όταν είδατε το χώρο όπου εξελίσσεται η ιστορία σας;

«Ήταν μεγάλο το δέος όταν μπήκα στο Διαφάνι. Είχαν φτιαχτεί πρώτα τα εσωτερικά πλατό, είχαμε δει τα σχέδια, το όραμα που είχε ο Αντώνης Χαλκιάς. Μας .άρεσε πάρα πολύ και η αρχιτεκτονική που επιλέχθηκε για το εσωτερικό του χωριού. Ήταν δική του πρόταση το στιλ στα σπίτια και είχαμε ξετρελαθεί. Όταν τα είδαμε από κοντά ήταν πραγματικά πανέμορφα. Και μετά εξωτερικά, άλλη εμπειρία! Ζωντανεύει αυτό πού έχεις στο μυαλό σου!».

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη! 3 νέοι ρόλοι που θα φέρουν τα "πάνω κάτω"!

Τρομερή αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες»! Αυτοί είναι οι 3 νέοι ρόλοι που θα φέρουν τα "πάνω κάτω"!

Έρχονται ανατροπές στη νεά αγαπημένη σειρά με την "εισβολή" τριών νέων ηθοποιών.

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» μεγατόνων! Η Δρόσω έγκυος! Καρέ καρέ η αποκάλυψη!

Ο λόγος για τον Τάσο Χαλκιά, την Αγγελική Λάμπρη και τον Θανάση Κουρλαμπά. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» οι 3 νέοι αυτοί ρόλοι θα γεμίσουν το σίριαλ ανατροπές.

«Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα… λύσει κάποια μυστήρια» πρόδωσε, χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος.

«Την Αγγελική Λάμπρη την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Παρά Πέντε και εδώ πρόκειται να κάνει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Ήδη ακούσαμε σε κάποιο επεισόδιο τη φωνή της και θα κάνει τη νύφη του ταξίαρχου» συμπλήρωσε.

«Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, τον οποίο οι περισσότεροι θυμούνται τηλεοπτικά από τον πολύ επιτυχημένο του ρόλο στη «Μαρία την άσχημη», έρχεται σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Όχι τόσο κακό. Και τα καλύτερα, όπως φαίνεται, έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες».