The Voice - τηλεθέαση 1/11: "Χτύπησε" κόκκινο στα νούμερα! Δεν το έβλεπαν οι ανταγωνιστές ούτε με κιάλια...

Απίστευτο!

The Voice - τηλεθέαση 1/11:

Δεν έβλεπαν το The Voice οι ανταγωνιστές ούτε με κιάλια! "Χτύπησε" κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης το βράδυ της Παρασκευής 1/11!

Έκανε πολύ υψηλά νούμερα και το ΣΚΑΙ σημείωσε μεγάλη επιτυχία! Στην prime time ζώνη βρέθηκε πρώτο και με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα projects!

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 18.3

ALPHA: Μουρμούρα 16.7

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 12.0

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 19,4

STAR: Απαγωγή 19,6

ΣΚΑΙ: The Voice 25.6

OPEN: Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας 6,3

AΝΤ1: Μάμα μια δεν υπάρχει 13,1

Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης εδώ

The Voice: Θυμάστε αυτή την παίκτρια; Αν την δείτε σήμερα, θα τρίβετε τα μάτια σας!

Σίγουρα θυμάστε αυτή την παίκτρια από το The Voice και μάλιστα αν την δείτε σήμερα, θα τρίβετε τα μάτια σας!

Η ίδια, είχε πάει πριν χρόνια στο μουσικό τηλεπαιχνίδι και είχε εντυπωσιάσει με την φωνή της! Η τραγουδίστρια που είχε κάνει πριν 6 χρόνια τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Ασλανίδου να της πουν «Σε θέλω» στο The Voice, αποφάσισε να πει «Σε θέλω» στον εαυτό της και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Σάκης Τανιμανίδης: Στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα στο «The Voice»!

Με συστηματική δουλειά και αποφασισμένη για το αποτέλεσμα της, η Εβελίνα Νικόλιζα κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και πλέον είναι στα καλύτερά της! Η Εβελίνα Νικόλιζα από το The Voice, συγκατοικεί μάλιστα με τον Κλεάνθη, τον άντρα της ζωής της και έχει κοινό που την λατρεύει στα social media! Δείτε την σήμερα:

The Voice: Θυμάστε αυτή την παίκτρια; Αν την δείτε σήμερα, θα τρίβετε τα μάτια σας!

Αποκλειστικό "βόμβα": Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει τη θέση του "The Voice"!

Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει τη θέση του "The Voice"! Αποκλειστικό "βόμβα" μόλις έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα μόλις έμαθα και δεν έχει γράψει κανείς πουθενά! Ραγδαίες αλλαγές έρχονται στον ΣΚΑΙ και θα τις μάθετε πρώτοι εδώ! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες διαμορφώνονται νέες εστίες ανταγωνισμού ενόψει του 2020.

Δεν θα σας κρατήσω πολύ σε αγωνία!

Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΙ! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Αποκλειστικό

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, οι υπεύθυνοι προγραμματίζουν το αγροτικό ριάλιτι με την Ελένη Τσολάκη, το "Αγρότης μόνος ψάχνει" να πάρει την θέση του "The Voice" στην prime time της Παρασκευής, ενώ την ίδια μέρα θα κάνει και το comeback του το νέο "Καφέ της Χαράς" στον ΑΝΤ1.

Κάποια σίγουρη απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί αλλά αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις του καναλιού και τις μάθατε πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

The Voice: Αυτή η παίκτρια έχει πάρει σβάρνα όλους τους μουσικούς διαγωνισμούς!

Αυτή η παίκτρια από το «The Voice» δεν έχει αφήσει κανέναν μουσικό διαγωνισμό να περάσει χωρίς την συμμετοχή της!

Πρόκειται για την Βάλια Δήμου που είδαμε στον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ, «The Voice» και με την εμφάνιση της το πρώτο που σκεφτήκαμε είναι ότι κάπου την έχουμε ξαναδεί.

Στην 7η blind audition του The Voice έκανε την εμφάνιση της στην σκηνή η τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη, η οποία μάλιστα πέρασε και στην επόμενη φάση.

Όμως την διαγωνιζόμενη την έχουμε δει παλιότερα στο X-Factor του ΑΝΤ1 το 2010, στο The Voice του ΑΝΤ1 το 2014, αλλά και στο The Voice του ΣΚΑΙ το 2018.

The Voice: Διαγωνιζόμενος ανέβηκε στην σκηνή και αποκάλυψε την συνάντηση του με τον Γιώργο Λιανό! (Βίντεο)

Η εμφάνιση της στο X-Factor:

Η εμφάνιση της στο The Voice:

Η εμφάνιση της στο The Voice: