Alpha tv: «Θάνατος» για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Της τράβηξαν «κόκκινη» γραμμή!

Κηδεία με τα νούμερα τηλεθέασης!

Alpha tv: «Θάνατος» για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Της τράβηξαν «κόκκινη» γραμμή!

«Θάνατος» για πασίγνωστη παρουσιάστρια στον Alpha tv και μάλλον της τράβηξαν «κόκκινη» γραμμή! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά αυτό που της κάνουν...

Φαίνεται σα να την έχουν στοχοποιήσει για να την εξοντώσουν κανονικά! Η ίδια, αν και ήταν πέρσι ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού φέτος δεν την βγάζει!

Βλέπετε, δεν φτάνει που έκαναν αλλαγές στην εκπομπή της παρά την βάζουν και σε επανάληψη, για να την αποτελειώσουν! Μόλις 9% έκαναν τα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και τα τέταρτα της ήταν αν μη τι άλλο απογοητευτικά...

Alpha - Έκτακτο: Σοκ με πασίγνωστο πρόγραμμα! Το κόψιμο δεν αργεί...

10.9
7

Πάντως, η Ελεονώρα έχει δώσει τις εξετάσεις της και είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει... Άρα μήπως να το ψάξουν λίγο;

Alpha tv: «Κηδεία» για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Δεν την βγάζει με τίποτα...

«Κηδεία» για πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha tv, η οποία δεν την βγάζει με τίποτα! Τα νούμερα είναι παραπάνω από απογοητευτικά, και το άλλοτε δυνατό χαρτί.... καταρρέει!

Προσέξτε όμως: Η εν λόγω παρουσιάστρια, δεν παύει να είναι πολύ καλή στη δουλειά της, απλά χαντακώνεται από λάθος κινήσεις! Διότι, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, πως το άλλοτε πρώτο (σχεδόν) όνομα στο κανάλι, έρχεται τελευταίο!

Μιλάμε για τα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη, την οποία και έβαλαν σε επανάληψη Σάββατο βράδυ! Σα να μην έφτανε αυτό, την έβαλαν και τα.... μεσάνυχτα, μια νεκρή δηλαδή ώρα. Ε, μετά δεν φταίει εκείνη που τα νούμερά της θύμιζαν κηδεία! Δείτε τα τέταρτα της εκπομπής της:

ALPHA: "Ανακοπή" για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Τα νούμερα τηλεθέασης "χτύπησαν" στην καρδιά!

7.2
7.8
7.3

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό: 7,4!

ALPHA: Καταρρέει η εκπομπή πασίγνωστης παρουσιάστριας; Της "χτύπησαν" κόκκινο συναγερμό...

Κόκκινο συναγερμό "χτύπησαν" σε πασίγνωστη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA! Καταρρέει η εκπομπή της; Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τα χαμηλά νούμερα και ο ανταγωνισμός που την "σκοτώνει" έχουν σταθεί αφορμή για να ξεκινήσουν οι πρώτες "επιπλήξεις" από τους υπεύθυνους! Προσπαθούν όλοι να καταλάβουν τι έχει συμβεί και δεν αποδίδει πια όπως παλιότερα!

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μεσάνυχτα" που βρίσκεται στην prime time ζώνη του καναλιού και έχει πέσει στα μονοψήφια!

Ελεονώρα Μελέτη κόβεται από ALPHA

Η αλήθεια είναι πως, όπως γνωρίζω από πηγές μου μέσα στο κανάλι, οι ιθύνοντες πιστεύουν πραγματικά στις δυνατότητες της συγκεκριμένης παρουσιάστριας και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την ανεβάσουν εκεί που ήταν... στην κορυφή!