ΣΚΑΙ: Χαμός! Πρόγραμμα έκανε 5% και "έσπασε" ρεκόρ... αποτυχίας!

Έτριβαν τα μάτια τους!

ΣΚΑΙ: Χαμός! Πρόγραμμα έκανε 5% και

Χαμός στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με το πρόγραμμα έκανε 5% στην τηλεθέαση και "έσπασε" ρεκόρ... αποτυχίας! Έτριβαν τα μάτια τους όλοι!

Αναφερόμαστε, φυσικά, σε ένα πρόγραμμα που δεν έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό όπως δείχνουν άλλωστε καθημερινά τα ποσοστά που σημειώνουν τα μηχανάκια της AGB! Δεν σας πάει το μυαλό κάπου;

Ο λόγος φυσικά για την εκπομπή του επί χρόνια επιτυχημένου παρουσιαστή, Boom! Το νέο εγχείρημα του σταθμού του Φαλήρου δεν το αγάπησαν οι τηλεθεατές και εχθές, το απόγευμα της Δευτέρας σημείωσε τα πιο απογοητευτικά του νούμερα!

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 19.1
ALPHA: Πάνω κάτω 13.6
STAR: Elif 10.2
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 6.7

ΑΝΤ1: Still standing 24.9

ΣΚΑΙ: Boom 5.0

ΣΚΑΙ: Guess my age 7.1

OPEN: Ένας για όλους 5.2

Τηλεθέαση 11/11: Ποιοι προκάλεσαν πανικό και ποιοι... πέρασαν και δεν ακούμπησαν; Αναλυτικά τα νούμερα...

ΣΚΑΙ: Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Σε δραστικές αλλαγές προχωράει το κανάλι του Φαλήρου μετά την απόφαση να προχωρήσει στην αναβολή του «Αγρότη» και στην επίσπευση των διαδικασιών για το Big Brother!

Συγκεκριμένα, τόσο το «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και το «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα - όπως σας έγραψα πριν από λίγες ώρες και σε αποκλειστικό ρεπορτάζ - θα ολοκληρώσουν τον προβλεπόμενο αριθμό επεισοδίων δηλαδή τα 100 που έχει προγραμματιστεί να γυριστούν και θα κοπούν. Αυτό πρόκειται να συμβεί τον Δεκέμβριο λίγο πριν τις γιορτές.

Τη θέση τους από Ιανουάριο πρόκειται να πάρει το «Μy style rocks» το οποίο επιστρέφει στις οθόνες στην απογευματινή ζώνη. Όπως άλλωστε ενημέρωσε χθες το tinamess.gr, η Δούκισσα Νομικού έχει συζητήσει για παρουσιάστρια ενώ για την κριτική επιτροπή έκλεισε ο Στέλιος Κουδουνάρης και συζητάει και ο Λάκης Γαβαλάς.