ALPHA: Βγήκε πρώτος και άνοιγαν σαμπάνιες στο κανάλι! Αυτό το πρόσωπο είναι το δυνατό του χαρτί!

Τι έδειξαν τα νούμερα;

ALPHA: Βγήκε πρώτος και άνοιγαν σαμπάνιες στο κανάλι! Αυτό το πρόσωπο είναι το δυνατό του χαρτί!

Σαμπάνιες άνοιξε σήμερα ο ALPHA. Αυτό είναι το πρόσωπο στο κανάλι που είναι το δυνατό του χαρτί και τον έκανε να βγει πρώτος την ώρα προβολής της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, το «Καλύτερα δεν γίνεται» σημείωσε 18,9% με αποτέλεσμα την ώρα προβολής του να κερδίζει την «μάχη» και να τερματίζει η Ναταλία Γερμανού πρώτη.

Alpha - Έκτακτο: Σοκ με πασίγνωστο πρόγραμμα! Το κόψιμο δεν αργεί...

Αναλυτικά τα τέταρτα

15,9
14,4
15
18,8
22,6
21,3
19,8
21,4
20,8
18,3
19,6
19,4

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 17

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7,5

ΣΚΑΙ: DOT 12,9

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18,9

STAR: Star System 6,6

Alpha: Ενώ του έταξαν δυο εκπομπές του κόβουν και αυτή που έχει; Αποκάλυψη τώρα!

Ενώ έταξαν σε αυτόν τον παρουσιαστή δυο εκπομπές στον Alpha τώρα του κόβουν και αυτή που έχει; Αποκάλυψη τώρα με όνομα και λεπτομέρειες.

Πολλές είναι οι φήμες γύρο από το όνομα του, που λένε πως λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει υπάρχει περίπτωση για μην τον δούμε πάλι στις οθόνες μας με το νέο χρόνο, ενώ στην αρχή του είχαν πει πως θα έχει δυο εκπομπές.

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε με το τηλεπαιχνίδι Divided στον Alpha.

νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά στο κανάλι με αποτέλεσμα όπως φαίνεται να μην παίρνει το «πράσινο φως» για την νέα σεζόν.

Alpha Φώτης Σεργουλόπουλος εκπομπή

Ο ίδιος ωστόσο, σε συνέντευξη του στο Tv24 δεν αναφέρθηκε πουθενά για κόψιμο της εκπομπής του, ενώ μίλησε και για την δεύτερη που του είχαν τάξει...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε comeback κι επέστρεψε στην τηλεόραση με το πιο... σατανικό παιχνίδι που υπήρξε ποτέ. Το... άγχος που δεν έχει, τα θεατρικά του πλάνα, η οικογένειά του και η τηλεόραση που βλέπουμε στις απαντήσεις (του) που ακολουθούν.

Μας έχει λείψει η ωραία επικοινωνία που έχετε με το κοινό και αυτό δεν βγαίνει απόλυτα στο «Divided».
«Είναι ένα νέο παιχνίδι που πρέπει να το συστήσουμε. Πιστεύω πως σε αυτή τη φάση δεν έπρεπε να εντυπωσιάσω εγώ ως παρουσιαστής. Ξέρουμε άλλωστε πώς είμαι, με γνωρίζετε. Είναι πιο σημαντικό να δει το κοινό πώς είναι το παιχνίδι και σε μια δεύτερη φάση θα δείτε παραπάνω πράγματα. Θα ήταν πολύ εγωιστικό να φερθώ αντίθετα».

ALPHA: Σοκ για πασίγνωστο παρουσιαστή! Το άρωμα θανάτου μόλις «έσκασε»!

Εχετε άγχος;
«Κανένα, γιατί είναι μια δουλειά που την έχει αγαπήσει όλο το team και το team το γνωρίζω από παλιά. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτή την ομάδα από τότε που ήμουν στο Mega. Δεν είναι πως το κανάλι αυτό ήταν το καλύτερο, απλώς ήταν μια τηλεοπτική σχολή. Αυτή τη σχολή εγώ την αγάπησα και αυτή την ομάδα ήθελα να έχω. Τα κανάλια αυτή την περίοδο είναι σε έναν πανικό. Αλλάζουν προγράμματα, διοικήσεις, υπήρχαν θέματα με τις άδειες. Πρέπει να αποδείξουν οι διευθυντές πράγματα και είναι σε μια ένταση. Εγώ αυτή την ένταση δεν την είδα στον Alpha. Και αυτός ήταν ο λόγος που θέλησα να συνεργαστώ με αυτό το κανάλι».

Είχε πέσει στο τραπέζι άλλο project;
«Θα σας εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα. Εγώ ήθελα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους και τους προσέγγισα για ένα άλλο project που είχα στο μυαλό μου και έτσι ήρθαμε σε επαφή. Είπαμε όμως πως, αφού ήρθαμε τώρα σε επαφή, να κάνω ένα παιχνίδι και το άλλο το αφήνουμε για αργότερα».

Περί τίνος πρόκειται;
«Ηταν μια εκπομπή που θέλαμε να είναι για βράδυ. Σκεφτήκαμε όμως λογικά και σωστά να ασχοληθούμε με αυτό το τηλεπαιχνίδι, το οποίο όταν μου το έστειλαν κατάλαβα πως ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και τι κάνω».

Θέλατε, λοιπόν, να επιστρέψετε στην τηλεόραση...
«Φυσικά, γιατί αγαπάω πολύ τη δουλειά αυτή. Μου είχε λείψει. Οχι η έκθεση, αλλά η δουλειά σαν δουλειά. Πέρασα, όμως, όμορφα σε αυτή την παύση. Ασχολήθηκα με την οικογένειά μου».

Ας έρθουμε τώρα και στο «Divided». Σας συστήνουν τους παίκτες πριν;
«Οχι, τους βλέπω πρώτη φορά στο πλατό, έχω δει απλώς το βιογραφικό τους. Και οι παίκτες με τη σειρά τους εκεί γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι καλύτερα, νομίζω, που δεν γνωριζόμαστε».

Ενταση έχει προκύψει μεταξύ των παικτών;
«Θα δείτε και εντάσεις. Θα δείτε να χάνονται μεγάλα ποσά. Εχει απ' όλα».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τη celebrity εκδοχή του παιχνιδιού;
«Μακάρι, θα είχε ενδιαφέρον. Θα το ήθελα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να πάρουμε ανθρώπους που να μην έχουν σχέση μεταξύ τους».

Υπάρχει κάτι που σας αγχώνει σε αυτό το πρότζεκτ;
«Οχι. Δεν με αγχώνει κάτι. Το δημιουργικό άγχος του παιχνιδιού αφορά το να βγει όμορφο ως αποτέλεσμα. Δεν είναι σαν τις άλλες εκπομπές που παρουσίαζα, όπου γινόταν και δημοσιογραφική δουλειά. Το 2007 στον Alpha πάλι, όταν η εν λόγω ζώνη ήταν κενή, είχε μόνο επαναλήψεις σίριαλ, κάναμε πρόταση για το “Σιγά μην κάτσω να σκάσω”, μια από τις εκπομπές που δεν ήταν το καλύτερό μου, γιατί δεν το είχαμε ξανακάνει και δεν το κάναμε και καλά. Εκεί είχα άγχος. Αυτή τη ζώνη, λοιπόν, εμείς την ξαναφτιάξαμε. Νομίζω όμως πως, σε όποια ζώνη και αν είσαι, μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Πάντοτε, άλλωστε, απέναντί μου ήταν κανόνια. Και αυτό είχε ενδιαφέρον. Οταν έκανα το πρωινό στο Mega και απέναντι ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ποτέ δεν ήμασταν πρώτοι σε τηλεθέαση, όσο και αν έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου πως το πρωινό ήταν μπροστά».

Αρα η τηλεθέαση...
«Απασχολεί κυρίως το εμπορικό κομμάτι ενός τηλεοπτικού σταθμού και όχι έναν παρουσιαστή, ειδικά έναν παρουσιαστή που δεν έχει τίποτα να αποδείξει ούτε στον εαυτό του ούτε στο κοινό αν αξίζει ή όχι. Mιλώ για τον εαυτό μου. Νομίζω πως δίνουμε πολλή σημασία στην τηλεθέαση, με αποτέλεσμα τελικά να κάνουμε κακή τηλεόραση».

Τηλεόραση βλέπετε;
«Ναι και έχω ξεχωρίσει τις “Αγριες μέλισσες”. Τις παρακολούθησα στο διαδίκτυο, γιατί το σκηνοθετεί ένας φίλος μου και είμαι πολύ περήφανος για εκείνον».

Φέτος η τηλεόραση είναι καλή ή κακή;
«Πάντα γκρινιάζουμε για την τηλεόραση. Νομίζω πως περάσαμε μια φάση λίγο... φτηνής τηλεόρασης. Οταν δεν έχεις budget, κάνεις πράγματα που δεν είναι δημιουργικά. Και εγώ το είχα κάνει παλιότερα. Οταν κάνεις μια εκπομπή και αναπαράγεις εικόνα, είναι φτηνή τηλεόραση. Επαφίεται μετά στην ευφυΐα του παρουσιαστή το πώς θα το διαχειριστεί».

Αρα δεν θα γυρνούσατε σε μια τέτοιου είδους εκπομπή.
«Οχι, δεν νομίζω».

Υποκριτικά σε ένα σίριαλ;
«Είμαι στο Θέατρο Παλλάς, στη “Βυθούπολη”, σε ένα παιδικό μιούζικαλ, υπερθέαμα».


ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ