Γιώργος Λιάγκας: Στα μαχαίρια με την Ελένη Μενεγάκη για τα νούμερα! Αποκάλυψη τώρα!

Ποιος βγήκε πρώτος στη μάχη της μεσημεριανής ζώνης;

Γιώργος Λιάγκας: Στα μαχαίρια με την Ελένη Μενεγάκη για τα νούμερα! Αποκάλυψη τώρα!

Στα μαχαίρια με την Ελένη Μενεγάκη για τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας! Αποκάλυψη τώρα!

Ποιος κατάφερε στην μάχη της Τετάρτης 20/11 να βγει πρώτος στην μεσημεριανή ζώνη από αυτούς τους δύο παρουσιαστές; ΣΚΑΙ ή ALPHA προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό;

Για όσους δεν γνωρίζουν αναλυτικά η εκπομπή Ελένη πέφτει ταυτόχρονα με την εκπομπή Μεσημέρι ΣΚΑΙ για 4 ολόκληρα τέταρτα και... έχουμε αναλυτικά τα ποσοστά!

Τέταρτα Ελένης:

12,6

12,1

15,3

17,1

Τέταρτα Γιώργου:

12,8

13,3

13,9

14,2

Τηλεθέαση 20/11: Ποιοι βούλιαξαν τα κανάλια με τα νούμερά τους; Αναλυτικά ποσοστά...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 23,5
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 12,5
ΑLPHA: Ελένη 12,8
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 16,7
Open: Μεσημέρι yes 5,5

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 26,6

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 25,4

Η Ελένη όπως είναι εμφανέστατο πέρασε για πολύ λίγο τον Γιώργο...

«Τσακωμός» Ελένη Μενεγάκη - Γιώργος Λιάγκα στον αέρα!

Απίστευτος «τσακωμός» Μενεγάκη - Λιάγκα στον αέρα! «Νομίζεις ότι δεν θέλω να...» είπε η Ελένη και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας!

Οι «βόμβες» δεν είχαν τελειωμό και οι ατάκες «έπεφταν» σαν χαλάζι! Όλα ξεκίνησαν με την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού.

Εκεί, βεβαίως, βρισκόταν η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» και ο δημοσιογράφος Αρτ επέμεινε να κάνει ερωτήσεις στην Ελένη!

Ωστόσο, σε ένα σημείο η Ελένη Μενεγάκη «δεν άντεξε» και σχολίασε: «Θες πολύ να μου πάρεις συνέντευξη ε; Δεν αφήνεις άλλον να μιλήσει έτσι; Θέλεις πολύ, το βλέπω… Να απαντήσω, όμως και από δω».

Ο Αρτ όμως συνέχισε και η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Αφού δεν με χορταίνεις, τι να σου απαντήσω; Θα κάτσουμε εδώ, δεν θα γίνει η συναυλία και θα μιλάμε οι δυο μας. Άντε ξαναπες μου την ερώτηση».

Στην επόμενη, όμως, προσπάθεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να κρατηθεί και του είπε. «Γλυκιά μου αγάπη δεν είσαι μόνος σου. Θέλω λίγο να το σέβεσαι αυτό. Είδες πόσες απαντήσεις σου έδωσα. Ξέρω ότι με αγαπάς και ξέρω ότι χαίρεσαι που είσαι εδώ. Να μη μου πεις και αυτή την ερώτηση γιατί σου «απάντησα σε δέκα. Άμα δεν με χορταίνεις, μόλις κάνεις δική σου εκπομπή, κάλεσε με. Σε εσένα θα ‘ρθω να μιλήσω».


Παιδιά, άμα η Ελένη λέει αλήθεια, αύριο την εκπομπή την παρουσιάζει ο Αρτ. Ελένη σε προκαλώ, αύριο δεν θα παρουσιάσω εγώ την εκπομπή, δεν θα λείπω, θα είμαι εδώ στα παρακήνια» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και εκεί φούντωσε ο καβγάς!

Λίγα λεπτά αργότερα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της λέγοντας όλο νόημα:

«Και θέλω να στείλω ένα γλυκό μήνυμα στον συμμαθητή μου, Γιώργο Λιάγκα, Τώρα λίγο πριν μπω μέσα, την ώρα του ζάπινγκ μου και επειδή εκείνος παίζει εκπομπή, τον πέτυχα να μου κάνει πλακίτσα. Να λέει «Ελένη, έλα εδώ να σου πάρει συνέντευξη ο συνεργάτης μου» επειδή χθες ήταν ένα παιδί που μου έκανε τις περισσότερες ερωτήσεις από όλους. Σε βαθμό που οι άλλοι δεν πρόλαβαν να με ρωτήσουν κάτι. Αλήθεια ρε Γιώργο; Νομίζεις πως θα κωλώσω; Η διαφορά είναι πως, αν θέλεις, έλα εδώ γιατί και αυτή η εκπομπή ζωντανή είναι και πρέπει να παίζει. Έλα λοιπόν εσύ εδώ, να πάω εγώ εκεί να δώσω τη συνέντευξη, να δώσεις και συ μια άλλη συνέντευξη και εγώ το κάνω. Και το κάνω με κέφι γιατί μου αρέσει».

«Είδατε, η ζωή μας ξαναέφερε πάλι αντικριστά αλλά με διαφορά μιας ωρίτσας…» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Μενεγάκη.