ALPHA: Έκανε πάλι... 9,4%! Τελικά το κόβουν ή όχι;

Αποκάλυψη τώρα!

ALPHA: Έκανε πάλι... 9,4%! Τελικά το κόβουν ή όχι;

Έκανε πάλι, για ακόμα μια φορά στο κανάλι του ALPHA 9,4% σε τηλεθέαση! Το κόβουν ή όχι τελικά αυτό το πρόγραμμα; Αποκάλυψη τώρα!

Ενώ στην έναρξή του, στην πρεμιέρα του, είχε δώσει πολύ καλά και θετικά στοιχεία αφού είχε "χτυπήσει" ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό, τον τελευταίο καιρό τα νούμερα έχουν πάρει την... κατηφόρα και πολλά είναι αυτά που ακούγονται περί... λήξης του!

Ο λόγος, φυσικά, για την σειρά "Έρωτας Μετά" στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη και το βράδυ της Δευτέρας σημείωσε μονοψήφιο ερχόμενη κάπως έτσι στην τελευταία θέση της prime time ζώνης!

ALPHA: Έκανε τα χειρότερα νούμερα για εχθές! Έφτασε μόνο 8,4%...

Prime time

ALPHA: Έρωτας Μετά 9,4

ALPHA: Σπίτι είναι 10,7

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 9,9

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,0

STAR: GNTM 30,5

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 13,2

Έρωτας Μετά: Ο Νίκος αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο! Οι εξελίξεις σήμερα 26/11!

Η αλήθεια είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr το project αυτό το πιστεύουν και το στηρίζουν πολύ οι ιθύνοντες του καναλιού και για τον λόγο αυτό δεν είναι στα άμεσά τους πλάνα να το απομακρύνουν! Ίσα ίσα έχουν αρχίσει και το προωθούν με τον κάθε δυνατό τρόπο - όπως βγάζοντας τους ηθοποιούς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παίζοντας διαφημίσεις για τη σειρά στο ραδιόφωνο - μήπως και καταφέρουν λίγο να το ανεβάσουν!

Ωστόσο, κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί...

ALPHA: Ραγδαίες αλλαγές στο κανάλι! Δύσκολες ώρες για πολλούς ηθοποιούς!

Νέο και... καυτό αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Δύσκολες ώρες για πολλούς γνωστούς ηθοποιού του ALPHA με τις ραγδαίες αλλαγές που έρχονται στο κανάλι!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω μια καθόλου ευχάριστη είδηση!

Σύμφωνα με πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού επαναπροσδιορίζουν κάποια πρόγραμμα στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει η σειρά "Αστέρια στην Άμμο".

Στην πρώτη φάση το κανάλι έχει συμφωνήσει για 100 επεισόδια αλλά τα όσα μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί δεν είναι προτιμητέα από το τηλεοπτικό κοινό! Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς πως εχθές, Τρίτη 19/11 σημείωσε σε νούμερα 6,5% θα καταλάβετε πως... δεν τραβάει ιδιαίτερα!

Αστέρια στην άμμο: Η "Ασπασία" δίνει spoiler για την σειρά που θα συζητηθεί!

Αστέρια στην Άμμο ALPHA

Έκαναν μια προσπάθεια ήδη να συντηρήσουν το πρόγραμμα αυτό αλλάζοντάς του ώρα αλλά όπως φαίνεται δεν συγκίνησαν κανέναν και τα ποσοστά παραμένουν χαμηλά...

Η απόφαση βέβαια να τονίσω πως δεν έχει παρθεί αλλά... αν τελικά δεν πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν θα κοπεί κοντά στα τέλη Ιανουαρίου...